صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۲ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲
معاون رئیس جمهور مطرح کرد؛

توسعه بازار صادراتی دانش‌بنیان‌ها به اندونزی/ میزبان ۱۰۰ محقق اندونزیایی در ایران هستیم

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور از سفر هیئت تحقیقاتی ۱۰۰ نفره اندونزی به ایران خبر داد و گفت: سفر ۱۰۰ محقق ایرانی به اندونزی هم تابستان جاری انجام می‌شود.
کد خبر : 861733

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به اینکه حوزه علم و فناوری کشور ایران بسیار پرشتاب پیش می‌رود، گفت: مقام معظم رهبری در تمام دوران رهبری نسبت به توسعه علم و فناوری تأکید ویژه‌ای داشتند و هم‌اکنون این تکرار و تأکید مکرر در حال ثمربخشی است.

وی افزود: در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری سه‌شنبه و چهارشنبه به رونمایی دستاورد‌های فناورانه اختصاص می‌یابد. علامت عادی شدن توسعه کشور با مشاهده پیشرفت روزافزون به‌وضوح دیده می‌شود.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با اشاره به دستاورد‌های معاونت علمی، اظهار کرد: بومی‌سازی نسل جدید آفت‌کش، ساخت باتری لیتیومی، دانش کشت سلولی، ربات اسکلت بیرونی، ساخت موتور بدون چرخ‌دنده، بهره‌گیری از فناوری نانو، و... از دستاورد‌های مهم این معاونت محسوب می‌شود.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه در یک سال گذشته بیش از هزار و ۵۰۰ گزارش خبری داشتیم، عنوان کرد: بخشی از فعالیت‌های محققان کشور و گزارش‌های دستاورد‌های فناورانه بسیار امیدبخش است و انسان با مشاهده آن هیجان‌انگیز می‌شود.

دهقانی فیروزآبادی اضافه کرد: مشاهده دستاورد‌های محققان جوان با ۱۰ سال تلاش یک ارزش اقتداری و اقتصادی برای کشور محسوب می‌شود. در معاونت علمی هر روز با این جریان‌ها سر و کار داریم.

وی با بیان اینکه در معاونت علمی از زحمات محققان جوان حمایت و پشتیانی می‌شود، مطرح کرد: با وجود تمام پیشرفت‌ها نسبت به جریان علم و فناوری کشور عقب هستیم.

صرفه‌جویی ارزی ۲ میلیارد دلاری در صنعت دارویی

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با اشاره به صرفه‌جویی ارزی ۲ میلیارد دلاری سالانه کشور در حوزه صنعت دارویی، عنوان کرد: امروزه توسط فناوری‌های نوظهور در حوزه کشاورزی، سموم، مبارزه با آفات و کشت‌بافت می‌توانیم با بحران‌ها و تحریم‌ها مقابله کنیم و این امر کشور را در حوزه صنعت غذایی و امنیت غذایی ارتقا می‌دهد.

رئیس بنیاد ملی نخبگان اضافه کرد: کشور ایران در حوزه پزشکی و صنعت دارویی شرایط بسیار خوبی دارد و این تنها توسط تلاش ده‌ها و صد‌ها شرکت دانش‌بنیان و مؤسسات تحقیقاتی محقق شده است. برای مثال، کشور در صنعت معدن و به‌ویژه نفت وابستگی صد در صدی در تأمین تجهیزات و محصولات سخت‌افزاری داشته؛ اما اکنون تجهیزاتی وجود ندارد که محققان ایرانی قادر به ساختن آن نباشند.

دهقانی فیروزآبادی از سفر هیئت تحقیقاتی ۱۰۰ نفره از اندونزی به ایران در آینده‌ای نزدیک خبر داد و مطرح کرد: دستیابی شرکت‌های دانش‌بنیان از بومی‌سازی تا توسعه محصولات فناورانه بسیار چشمگیر است. همچنین توسعه بازار صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان به اندونزی یک مقاومت نهایی محسوب می‌شود. در هفته‌های آتی میزبان ۱۰۰ نفر از محققان اندونزیایی در ایران هستیم و همچنین سفر ۱۰۰ نفر محقق ایرانی به اندونزی در تابستان جاری اجرایی می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر