صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۴ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۲
توسط محققان ایرانی صورت گرفت؛

پایش آنلاین شاخص‌های سلامت فردی با اپلیکیشن هوشمند بومی

محققان یک شرکت دانش‌بنیان با تولید اپلیکیشنی توانسته‌اند، احتمال ابتلای افراد بـه بیماری‌های غیر واگیر را کاهش داده و باعث تغییر مثبت در سبک زندگی شوند.
کد خبر : 861538

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی مدنی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه این شرکت، فعالیت خود را از اوایل سال ۹۸ با هدف گسترش فرهنگ خود مراقبتی در عموم مــردم و تغییر جهان برای افراد مبتلابه دیابت و سایر بیماری‌های مزمن، آغاز کرده: گفت: این شرکت به‌عنوان اسپیناف دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران فعالیـت رسـمی خـود را شروع کرد.

وی افزود: ابزار این شرکت مجموعه‌ای یکپارچـه از نرم‌افزار تلفن همراه، درگاه مدیریتی مبتنی بر وب مخصوص پزشکان و مراقبین سلامت و تجهیزات پزشکی با قابلیت اتصال خودکار به نرم‌افزار است کــه با پایش مستمر و ثبت خودکار شاخص‌های سلامت و تحلیل هوشــمند آنها، محتوای آموزشی شخصی‌سازی‌شده مــورد تأیید پزشک به کاربران ارائه می‌دهد. این راهکار با هدف ارتباط مؤثر پزشک با بیمار و آرامـش خاطـر بیماران طراحی‌شده اســت.

مدنی اضافه کرد: در قسمت ثبت و ذخیره داده‌های سلامت، امکان ثبت و ذخیره روزانه داده‌های سلامت (فشارخون، قند خون، وزن و شاخص‌های تناسب‌اندام) به دو صورت دستی و خودکار وجود دارد. در قسمت تحلیل شاخصه‌های سلامت، اطلاعات سلامت شما شامل فشارخون، قند خون، وزن و شاخص‌های تناسب‌اندام توسط هسته پردازش اطلاعات سلامت اپلیکیشن بررسی‌شده و بازخورد متناسب با حال شما ارائه می‌شود.
 
وی ادامه داد: در قسمت اشتراک‌گذاری گزارش‌ها، امکان اشتراک‌گذاری گزارش روند تغییرات داده‌های سلامت به‌صورت هفتگی، ماهیانه، سالانه با پزشک و یا پزشکان معالج وجود دارد. در نمایش روند تغییر داده‌ها، نمودار روند تغییرات داده‌های سلامت به‌صورت هفتگی، ماهیانه، سالانه نمایش داده می‌شود. در قسمت اتصال خودکار دستگاه‌ها نیز اتصال و ارسال خودکار داده‌های اندازه‌گیری شده به اپلیکیشن هنگام استفاده از دستگاه‌ها (دستگاه فشارخون، قند خون و آنالیز بدن) و جلوگیری از خطای انسانی هنگام ثبت داده‌ها امکان‌پذیر است و در پرونده پزشکی الکترونیک، ثبت و ذخیره اطلاعات سوابق بیماری‌ها و دارو‌های مصرفی و ایجاد پرونده پزشکی الکترونیک برای دسترسی همیشگی کاربر صورت می‌گیرد.
 

انتهای پیام/

ارسال نظر