صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۷ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۲

آنا منتشر کرد| نامه فدراسیون جهانی ژیمناستیک به کمیته ملی المپیک/ فقط اینچه‌درگاهی را به عنوان رئیس فدراسیون می‌شناسیم+ اسناد

فدراسیون جهانی ژیمناستیک در پاسخ به نامه کمیته ملی المپیک اعلام کرد زهرا اینچه درگاهی و محسن سلیمانی را به عنوان رئیس و دبیر کل این فدراسیون می‌شناسد و بقیه افراد صلاحیتی در این زمینه ندارند.
کد خبر : 861460

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، با اتمام دوران مدیریت چهار ساله ریاست زهر اینچه درگاهی بر فدراسیون ژیمناستیک در تیرماه سال ۱۴۰۰، وزارت ورزش برای برگزاری مجمع انتخاباتی اقدام به ثبت‌نام کرد اما صلاحیت اینچه درگاهی تأیید نشد و مجمع فدراسیون ایران هم به فدراسیون جهانی اعلام کرد تا زمان برگزاری انتخابات، درگاهی را به عنوان رئیس می‌شناسد.با این وجود وزارت ورزش حاضر نشد تا چنین موضوعی را بپذیرد و نهایتا ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ پس از ۲۰ ماه مجمع انتخاباتی فدراسیون ژیمناستیک در حالی برگزار شد که زهرا اینچه درگاهی اجازه حضور در مجمع را پیدا نکرد و تعداد زیادی از اعضای مجمع هم در اعتراض به این اتفاق از محل برگزاری انتخابات خارج شدند. 

بعد از این اتفاق 20 عضو مجمع به عابد حقدادی رأی دادند اما این اتفاقات توسط نماینده فدراسیون جهانی گزارش شد و مدتی نگذشت که فدراسیون جهانی پیرو گزارشی که از ناظر خود دریافت کرده بود از وزارت ورزش سؤالاتی را در مورد برگزاری مجمع انتخاباتی پرسید و تا ۲۲ تیرماه ۱۴۰۲ فرصت داد تا در این زمینه پاسخگو باشند.

همه این ماجراها باعث شد تا حذف لایسنس «اعتبار» مهدی الفتی و محمدرضا خسرو‌نژاد بود تا فرصت حضور در رقابت‌های یونیورسیاد دانشجویان جهان را از دست بدهند و به دنبال آن نگرانی بابت اینکه ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو هم نماینده‌ای نداشته باشد شکل گرفت. با این اتفاقات مناف هاشمی به رئیس فدراسیون جهانی نامه‌ای را نوشت.

نامه دبیرکل کمیته ملی المپیک

پیش از اتمام مهلت پاسخگویی ایران به فدراسیون جهانی در ۲۲ تیر، سید مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک خطاب به موریناری واتانابه رئیس فدراسیون جهانی ژیمناستیک نامه‌ای را ارسال کرد.

فدراسیون جهانی هم پاسخ نامه سید مناف هاشمی را داد، آنها صراحتا در این نامه اشاره کردند کماکان زهر ا اینچه درگاهی را رئیس و محسن سلیمانی را دبیر فدراسیون ژیمناستیک ایران می‌دانند در شرایطی که عابد حقدادی را فاقد صلاحیت ریاست بر فدراسیون ژیمناستیک ایران می‌داند. 

ترجمه نامه فدارسیون جهانی به شرح زیر است:

آقای سید مناف هاشمی گرامی، از ایمیلی که ارسال کردید متشکریم

متاسفیم که مشکلات بین فدراسیون ژیمناستیک و کمیته ملی و وزارت ورزش هنوز حل نشده است و ورزشکاران و مربیان و داوران تحت تاثیر قرار می گیرند و این ناشی از مشکلات داخلی است. چقدر بد است که کشور بزرگی مثل ایران نتواند مشکلات یک فدراسیون را بعد از دو سال حل کند. در جلسه‌ای که با وزیر ورزش شما در لوزان داشتیم به وضوح گفتیم تنها کسانی که واجد صلاحیت در فدراسیون ژیمناستیک ایران هستند عبارتند از: رئیس زهرا اینچه درگاهی و دبیرکل محسن سلیمانی.

در پایان رئیس فدراسیون جهانی گفته از این دو نفر بخواهید کارها را انجام دهند زیرا ما ناقض قوانین و مقررات جاری خود نیستیم.

داستان حذف دو ژیمناست ایران از مسابقات دانشجویان

ماجرای حذف دو ژیمناست تیم ملی کشورمان در مسابقات دانشجویان جهان ،آن هم بدون شرکت در مسابقه ، پدیده جدیدی است که اکنون بتدریج حقایق و پشت پرده آن در حال عیان شدن است. مسابقات ژیمناستیک دانشجویان جهان در حالی به میزبانی چین برگزار شد که مهدی الفتی و خسرو‌نژاد به دلیل پایان اعتبار لایسنس از شرکت  در یونیورسیاد باز ماندند.حالا در نامه فدراسیون جهانی اشاره شده که فدراسیون و کمیته ملی المپیک باید تلاش کنند این دو ورزشکار مجوز لازم را دریافت کنند زیرا آنها سختی‌های زیادی را پشت سر گذاشتند تا به این جایگاه برسند.

تصاویر نامه کمیته ملی المپیک به فدراسیون جهانی و پاسخ فدراسیون جهانی به کمیته ملی المپیک ایران را مشاهده کنید:

انتهای پیام/

ارسال نظر