صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۹ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲

بمب ساعتی در زیرساخت‌های آمریکا/ واشینگتن به دنبال حذف بدافزار چینی است

آمریکا به دنبال حذف بدافزار‌ی است که ادعا می‌شود چین آن‌ را در شبکه زیرساخت‌های حیاتی پایگاه‌های ایالات متحده پنهان کرده تا در موقع لزوم کلید ورود هکر‌ها به عملیات‌های نظامی آمریکا باشد.
کد خبر : 860626

به گزارش گروه جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا، «نیویورک تایمز» با انتشار گزارشی مدعی شد که مقام‌های آمریکایی به دنبال بدافزار چینی هستند که در سامانه‌های دفاعی آمریکا پنهان شده است و می‌تواند به مختل شدن ارتباط‌های نظامی و عملیات‌های تجدید تدارکات ایالات متحده (آماد) منجر شود.

گفته می‌شود که این کد بدافرازی در شبکه زیرساخت‌های حیاتی نظیر نیروگاه‌های برق، سامانه‌های ارتباطی و منابع ذخایر آب پایگاه های نظامی پنهان شده  و همین مسئله به دغدغه اصلی واشنگتن تبدیل شده است.

در سایه تنش‌های جاریِ واشنگتن-پکن بر سر تایوان و قدرت یابی چین در ایندوپاسیفیک، تهدید‌های حوزه امنیت سایبری بیش از گذشته خودنمایی می‌کند و این نگرانی برای واشنگتن وجود دارد که در صورت وقوع هرگونه درگیری، هکر‌های چینی از این بدافزار به عنوان کلید نفوذ به عملیات‌های نظامی آمریکا استفاده کنند.

مقام‌های آمریکایی این بدافزار را به بمب ساعتی تشبیه می‌کنند که به چین فرصت اخلال در روند عملیات تجدید آماد را می‌دهد. از آنجا که زیرساخت‌های حیاتی به طور مشترک از سوی پایگاه‌های نظامی و سازه‌های غیرنظامی استفاده می‌شود، شهروندان عادی نیز از تبعات این بدافزار در امان نخواهند بود.

گفته می‌شود که این بدافزار دستکم از یک سال قبل در سامانه‌های آمریکا نفوذ کرده و چند وقتی است که واشنگتن تلاش می‌کند تا آن را از شبکه زیرساختی خود حذف کند.

آمریکایی‌ها اذعان می‌کنند که هنوز نمی‌دانند این کد رایانه‌ای تا چه حد در زیرساخت‌های آمریکایی مستقر در خارج از خاک ایالات متحده نفوذ کرده است.

وجود این بدافزار اواخر ماه میلادی می‌ و زمانی علنی شد که مایکروسافت از مشاهده یک کد رایانه‌ای مشکوک در سامانه‌های ارتباطی جزیره «گوآم» خبر داد- جزیره‌ای در اقیانوس آرام که میزبان پایگاه نیروی هوایی آمریکا است حال آنکه بعدا مشخص شد که مشکل به مراتب بزرگ‌تر از چیزی است که مایکروسافت گزارش کرده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر