صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۰ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲

آقای تاج! بازی النصر و پاریسن‌ژرمن هم سیاسی است؟

چندی قبل مهدی تاج در واکنش به حضور امثال رونالدو و بنزما در عربستان گفته بود این مدل جذب بازیکن برای صنعت گردشگری عربستان و یک تصمیم سیاسی است که این صحبت قابل تامل است.
کد خبر : 860041

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حضور ستاره های بزرگ دنیای فوتبال در عربستان می تواند از چند جنبه مورد بررسی قرار گیرد. به طور حتم دستگاه های مختلف در عربستان دست به دست هم داده اند تا لیگ فوتبال این کشور با ورود این ابر ستاره ها رونق دیگری بگیرد. این وسط می تواند مسائل تبلیغاتی هم دخیل باشد و یا به قول مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان حتی می تواند پای سیاست هم وسط باشد اما  به فرض که همه این تصمیمات سیاسی باشد، باید پرسید دیپلماسی ورزشی ما کجای این داستان قرار دارد و چرا باید همه چیز سیاسی تلقی شود و آن وقت انتظار داشته باشیم تیم‌های ایرانی که در جذب یک مهاجم معمولی خارجی عاجزند، در لیگ قهرمانان آسیا جام بیاورند؟

از شهریور ماه تیم‌های پرسپولیس، سپاهان، نساجی و تراکتور باید در لیگ قهرمانان آسیا به مصاف تیم‌های متمول عربی بروند و چه بسا با تیم‌های عربستانی هم بازی کنند. پرسپولیس یک ماه است که نمی‌تواند یک مهاجم خارجی جذب کند و ما همچنان فکر می‌کنیم همه اتفاقات فوتبال آسیا سیاسی است و به صنعت گردشگری ربط پیدا می‌کند. در حالی که امکانات ما از تیم‌های عربی به معنای واقعی کلمه پایین‌تر است و در همه چیز ضعیف هستیم.

جالب اینجاست که بازی النصر و پاری سن ژرمن در ژاپن برگزار شده و از همین جا می‌توان به تفاوت بین تیم‌های ایرانی و عربی پی برد. آقای تاج! جذب امثال بنزما و رونالدو را به صنعت گردشگری و مسائل سیاسی ربط می‌دهد، اما آیا برگزاری بازی دوستانه النصر با پاری سن ژرمن را هم می‌توان در همین راستا قرار داد؟

پرسپولیس در بازی‌های دوستانه باید با تیم های داخلی کشور خودمان بازی کند اما النصر عربستان به مصاف بهترین باشگاه‌های دنیا می‌رود. از همین جا می‌توان تفاوت‌ها را حس کرد و قاعدتاً به همین اندازه هم باید توقع داشت. ما نمی‌گوییم حالا که شرایط این طور است تیم‌های ایرانی باید در همان مرحله گروهی حذف شوند، اما به هر حال باید از نظر امکانات به مراتب بهتر شویم و نگاه خود را هم به فوتبال عوض کنیم.

حتی تیم ملی ایران نمی‌تواند چند بازی دوستانه مناسب برگزار کند چه رسد به باشگاه‌های ایرانی که باید در لیگ قهرمانان آسیا به مصاف تیم‌های عربستانی، قطری، اماراتی و در نهایت تیم‌های خوب شرق آسیا بروند.

پرسپولیس و استقلال هفته‌هاست که درگیر جذب بازیکن خارجی هستند آن هم در حالی که همه می‌دانند بازیکن خوب خارجی به ایران نمی‌آید و تازه اگر بیاید باید قرارداد ریالی ببندد، اما النصر، الهلال و چند تیم دیگر عربستانی با کلکسیونی از ستاره‌های بزرگ فوتبال جهان خودشان را برای لیگ عربستان و لیگ قهرمانان آسیا آماده می‌کنند.

سال‌هاست که تیمی، چون الهلال حساب خود را از بقیه جدا کرده و در آسیا آقایی می‌کند، اما استقلال دو سال است که اصلاً وارد مسابقات نمی‌شود و در سال‌هایی هم که به میدان می‌رود، معمولاً در همان مراحل اول حذف می‌شود در حالی که یک زمانی استقلال و الهلال هر دو با کسب دو جام قهرمانی پرافتخارترین تیم‌های قاره کهن بودند!

انتهای پیام/

ارسال نظر