صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با حضور معاون علمی؛

پلتفرمی در حوزه آب و انرژی رونمایی شد

پلتفرمی در حوزه آب و انرژی با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری رونمایی شد.
کد خبر : 858892

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پلتفرمی با حمایت دانشگاه صنعتی شریف و توسط گروه صنعتی انتخاب در پژوهشکده علوم و فناوری‌های انرژی، آب و محیط زیست دانشگاه صنعتی شریف آغاز به کار کرد.

این زیست‌بوم فناورانه که توسط گروه صنعتی انتخاب طراحی شده و به بهره‌برداری رسیده است، دارای ۳۴ زیرسیستم مبتنی‌بر فناوری‌های پیشرفته از جمله هوش مصنوعی است که بر اساس ظرفیت‌های گروه و شرکای تجاری به صورت ترکیبی از زیرساخت‌های فیزیکی، مجازی و تعاملی است.

ویژگی اصلی این زیست‌بوم، ایجاد سینرژی تجمیعی به صورت گسترده و فراتر از تمامی زیرسیستم‌ها به صورت انفرادی است. مشتریان، تامین کنندگان و شرکای تجاری و علمی گروه انتخاب، بر بستر این زیست‌بوم فناوری زندگی می‌کنند و این زیست‌بوم، علاوه بر تامین تمامی نیاز‌های ساکنان این زیست‌بوم، امکان شخصی سازی خدمات و محصولات را به صورت هوشمند برای آنان فراهم می‌کند.

روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در رونمایی و بازدید از بخش‌های مختلف زیست‌بوم فناورانه ای در دانشگاه شریف با اشاره به ضرورت طراحی و تعریف پلتفرم‌های مجازی مبتنی‌بر نیاز‌ها و شرایط بومی کشور عنوان کرد: هوش مصنوعی یکی از حوزه‌های تحول‌آفرین در آینده پیش روی ما است و حرکت در مرز‌های دانش، برای توسعه و تسلط بر این فناوری، یکی از اولویت‌ها و ضرورت‌هایی است که معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان نیز برای تحقق آن برنامه‌ریزی جدی دارد.

دهقانی ادامه داد: به کسانی که این زیرساخت را ارتقا و توسعه دادند خداقوت می‌گویم و امیدوارم دستاورد‌های حاصل از پیوند میان صنعت و دانشگاه، به رسوخ فناوری‌ها به صنعت از یک سو و ایجاد تحول در خلق ارزش افزوده و اشتغال ضمن حرکت در مسیر پیشرفت فناورانه منطبق با روند جهانی آن منجر شود.

وی گفت: فهم این موضوع که توسعه فناوری و خلق ارزش افزوده با نقش‌آفرینی بخش خصوصی و بهره‌مندی از دانشگاه‌ها اتفاق می‌افتد یک رویکرد ارزشمند است و با این رویکرد رو به جلو، این مکان یکی از جلوه‌های فکری نوآوری فرزندان ایران در عرصه هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و الکترونیک خواهد بود و گروه انتخاب، مردم و دانشگاهیان از برکات و ثمرات این کار ارزشمند بهره می‌برند.

انتهای پیام/

ارسال نظر