صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

اعزام ۳ تیم‌ رباتیک دانشگاه آزاد به مسابقات جهانی «فیراکاپ»

۳ تیم‌ رباتیک پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد به مسابقات جهانی «فیراکاپ» در آلمان اعزام شدند.
کد خبر : 858098

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دو مسابقه معتبر رباتیک با عناوین «روبوکاپ» و «فیراکاپ» هر ساله برگزار و تیم‌های برتر هر کشور برای حضور در این مسابقات معرفی می‌شوند.

مسابقات «فیراکاپ» نزدیک به ۲۵ سال است که در دنیا با هدف گسترش رباتیک و هوش مصنوعی در بخش دانش‌آموزی و دانشجویی برگزار می‌شود. این مسابقات در کشور آلمان از ۲۶ تا ۳۱ تیرماه با حضور بیش از ۳۰ کشور برگزار خواهد شد که جوایز آن به‌صورت تندیس و مدال به نفرات برتر اعطا می شود.

محمدرضا ریاحی یکی از شرکت‌کنندگان در این مسابقات در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره اعزام 3 تیم‌ رباتیک پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد به مسابقات جهانی «فیراکاپ» اظهار کرد: پس از برگزاری مسابقات کشوری سه تیم از پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد مجوز حضور در مسابقات جهانی «فیراکاپ» را کسب کردند که این سه تیم با عناوین «ربات‌های جنگجوی هوشمند»، «کیف هوشمند یادآور» و «خانه‌ای با احساسات من» در این مسابقات حضور خواهند داشت.

ریاحی در تشریح عملکرد تیم‌های اعزامی به مسابقات جهانی« فیراکاپ» عنوان کرد: «کیف هوشمند یادآور» کیفی است که برای دانش‌آموزان طراحی شده و برنامه درسی، کتاب‌ها و وسایلی را که باید به همراه داشته باشند، به آنان یادآوری می‌کند. این کیف فقط ویژه دانش‌آموزان نیست؛ همه افرادی که دارای مشاغلی با تجهیزات زیاد هستند، می‌توانند از آن استفاده کنند. این کیف یادآوری بخش‌های مختلف دیگری دارد که در حال گسترش بوده و در آینده تبدیل به استارت‌آپ می‌شود.

وی ادامه داد: فناوری «خانه با احساسات من» مچ‌بندی است که روی دست افراد بسته می‌شود و از طریق ضربان قلب و اکسیژن خون افراد حالات روحی آنان را تشخیص می‌دهد و با تغییر شرایط خانه مانند نور، دما، میزان اکسیژن موجود در هوا و تهویه هوا و با استفاده از عطر، موزیک و امکاناتی که قابل تغییر هستند ، متناسب با روحیه افراد تغییراتی در خانه ایجاد می‌کند.

عضو تیم «خانه ایده» پارک علم و فناوری دانشگاه آزاداسلامی اضافه کرد: «ربات‌های جنگجوی هوشمند» از طریق سنسور‌ها می‌توانند موقعیت ربات حریف را تشخیص دهند و ربات حریف را از میدان خارج کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر