صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۵۷ - ۲۰ تير ۱۴۰۲

ثبت پرونده‌های حقوقی و تخلفاتی استان‌های دانشگاه آزاد در درگاهی ویژه

رئیس مرکز امور حقوقی و صیانت از دارایی‌های دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: پرونده‌های دعاوی، حقوقی، کیفری و تخلفاتی استان‌های دانشگاه در درگاهی ویژه ثبت می‌شود.
کد خبر : 857605

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عزیزالله فضلی در نشست شورای حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های مرکز حقوقی دانشگاه، تجمیع و طبقه بندی موضوعات مختلف است، گفت: با کمک این پرتال، امکان بررسی آمار پرونده‌های ورودی و خروجی، بیشترین و کمترین موضوع مورد تخلف و ارزش پرونده‌های هر استان مهیا شده است.

وی با اشاره بر اینکه درحال حاضر حدود ۲ هزار پرونده تخلف و دعاوی مربوط به استان‌های مختلف، در سامانه ثبت شده است عنوان کرد: مدیران امور حقوقی استان‌ها موظف هستند تمام پرونده‌های دعاوی، حقوقی، کیفری و تخلفاتی را با جزئیات و ذکر مراحل انجام‌شده در این سامانه ثبت کنند چرا که تکمیل این پرتال برای تمام حوزه‌های دانشگاهی و تصمیمات آتی واحد‌ها اثرگذار خواهد بود.

فضلی با تاکید بر اینکه تجمیع داده‌ها از مسائل مهم در مرکز امور حقوقی است و همه استان‌ها باید همت خود را در جهت تکمیل داده‌های پرتال بالا ببرند اضافه کرد: با تحقق این هدف، دانشگاه می‌تواند در حوزه اداری، مالی، آموزش و جذب هیات‌علمی تصمیمات خوبی بگیرد.

وی هدف اصلی از سفر به مراکز و واحد‌های دانشگاهی را حضور در یک جلسه از شورای راهبردی حقوقی استان با حضور اعضای شورای راهبردی، متشکل از کارشناسان، حقوقدانان و اعضای هیات علمی عنوان کرد و گفت: امیدواریم جلسات شورا به صورت ماهانه و با مصوبات قابل پیگیری به صورت منظم برگزار شود.

رئیس مرکز امور حقوقی و صیانت از دارایی‌های دانشگاه آزاد اسلامی، آشنایی با موضوعات حقوقی و دغدغه‌های استان‌ها را از دیگر اهداف سفر خود و هیات همراه برشمرد و گفت: تصویب مصوبات حقوقی برای انجام و پیگیری مسائل حقوقی مختلف از طریق روسای واحد و مدیران حقوقی در این سفر‌ها مورد توجه است.

وی تصریح کرد: ممکن است مصوبات یا وحدت رویه‌هایی که از سوی سازمان مرکزی برای واحد‌ها ارسال می‌شود دارای ابهاماتی باشد که این موارد با حضور در جمع روسای واحد و مدیران حقوقی برطرف و نحوه اجرای آن تشریح می‌شود.

فضلی با تاکید بر اینکه در جلسات شورای حقوقی مهم‌ترین مسائل حقوقی استان مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد خاطرنشان کرد: موضوعات حقوقی پیش از سفر، بنا به اولویت بندی مدیران حقوقی به مرکز امور حقوقی دانشگاه ارسال و در جلسات شورا در خصوص پرونده‌ها و گردش کار آن‌ها در واحدها، تصمیم گیری‌های لازم صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به ضرورت بررسی تمام مسائل دانشگاه با مشورت مدیران حقوقی واحد‌ها افزود: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های مرکز حقوقی، جلوگیری از تبدیل موضوعات مختلف دانشگاه در حوزه‌های گوناگون به پرونده‌های حقوقی و اتلاف وقت است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی نیز در ادامه این نشست با اشاره بر نقش مرکز امور حقوقی و صیانت از دارایی‌های دانشگاه آزاد اسلامی در حفظ کیان دانشگاه افزود: حفاظت از حقوق اعضای محترم هیات علمی، کارکنان و دانشجویان و پیشگیری از وقوع تخلفات در حوزه‌های مختلف از برنامه‌های اثر گذار این مرکز به شمار می‌آید.

محمدرضا ولیلو با اشاره بر اهمیت تشکیل شورای راهبردی حقوقی در استان‌ها تصریح کرد: وجود این شورا با حضور اعضای گروه حقوق و کارشناسان حقوقی، به پیشگیری از وقوع تخلفات و سهولت در تصمیم گیری‌های مهم دانشگاه می‌انجامد.

 وی با بیان اینکه مصوبات این شورا مثمر ثمر واقع خواهد شد گفت: امیدواریم مصوبات این شورا در استان با پیگیری مرکز حقوقی سازمان مرکزی، باعث سهولت کاری مدیران شده و به حل معضلات و مشکلات حقوقی واحد‌ها منجر شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر