قهوه سرد / نوشیدنیهای خنک تابستونه با قهوه
به گزارش گروه دیگر رسانهها خبرگزاری علم و فناوری آنا، انواع نوشیدنیهای سرد : وقتی صحبت از نوشیدنی سرد می شود حتما در ذهن شما چیزی که خطور میکند انواع رنگارنگ نوشیدنیهایی است که در فروشگاهها و یا کافی شاپها وجود دارند . آب میوه : هر نوع آب میوه متشکل از میوه- آب سبزیجات: آب تهیه شده از سبزیجات معطر که فرح بخش و دلچسب اند – شهد : معمولاً مخلوطی از آب و شکر یا عسل است – پانچ : آب طعم دار و شکر – آیس چای : چای سرد – لیموناد : یک نوشیدنی شیرین ساخته شده از لیموی معطر – یخ قهوه : قهوه سرد معمولا با تکه های یخ یا یخ خرد شده در لیوان نوشیدنی – آب معدنی/آب بطری : آبی که در یک بطری خریداری می شود معمولاً طبیعی تر از بقیه نوشیدنیهاست و کمتر فرآوری شده است. آب گازدار طعم دار – آب گازدار با طعم ملایم- نوشیدنیهای ورزشی – آب جو : یک وشیدنی الکلی – خنک کننده های شراب : نوشیدنی ای که از شراب و آب میوه و آب گازدار به دست می آورند و دیگر نوشیدنیهای سرد که تنوع آنها بسیار است . اما در اینجا می خواهیم از نوشیدنی محبوب سراسر دنیا با انواع متفاوت و دلچسب آن صحبت کنیم.
قهوه / نوشیدنی سرد با قهوه
قهوه سرد ، یک نوشیدنی قهوه است که در کافی شاپها سرد سرو می شود. ممکن است با دم کردن قهوه در دمای کمتر از قهوه داغ و سپس سرو آن روی یخ یا در شیر سرد و یا با دم کردن قهوه وسرد نگه داشتن آن تهیه شود. زمانیکه به صورت داغ تهیه می شود ، شیرین کننده ها و طعم دهنده ها یی قبل از سرد شدن اضافه شوند، زیرا سریعتر حل می شوند. ماده اصلی: قهوه، یخ و دمای دم آوری ، سرد و در طعمهای مختلف به شکل لاته یخی و موکای سرد نوشیده می شود.
تعریفی دیگر از قهوه سرد ، نوشیدنی ای است که از دم کردن قهوه در دمای پایین تری نسبت به دم آوری قهوه داغ تهیه می شود.که منجر به قهوه ای می شود که اسیدیته کمتری دارد و طعم آن کمی متفاوت از قهوه داغ معمولی می باشد. انواع مختلفی برای لذت بردن از قهوه سرد وجود دارد، از جمله سرو قهوه سرد، قهوه نیترو و قهوه منجمد که طرفداران زیادی هم دارند.
انواع محبوب قهوه سرد
با افزایش دمای کره زمین ، هیچ چیز دلچسب تر تاز یک لیوان قهوه سرد به نظر نمی رسد. انواع این نوشیدنی سرد ، خوشمزه هستند و می توان گفت نوشیدنی هایی هستند که می توانید در هر زمان از سال از نوشیدن آن لذت ببرید، به ویژه در ماه های گرم تابستان محبوبیت بیشتری دارند. در این جا، چند نوع از محبوبترین انواع قهوه سرد را بررسی میکنیم تا وقتی به قهوهی سرد فکر کردید، راحت تر به دنبال چه چیزی که می خواهید باشید. البته نکته ای قابل ذکر است و آنهم اینکه انتخاب شما در ترکیب نوشیدنی سردتان از نوع با کیفیت قهوه باشد که بهترین انتخاب دانه های قهوه عربیکا و روبوستا میباشد.
قهوه کره ای / قهوه مخلوط Easy Cold Brew
قهوه سرد و انواع مختلف این نوشیدنی مطمئنا لذت بخش است، اما چه طعمی بهتر است؟ مخلوط قهوه Easy Cold Brew یکی از بهترین برندهای قهوه در هند است. یک ترکیب عالی برای نوشیدن یک فنجان قهوه سرد عالی در هر زمان از روز، صرف نظر از تنوع ذائقه مورد علاقه شما. اگر میخواهید صبح خود را با قهوه کره ای خوشمزه و انرژی زا شروع کنید .
قهوه کره، به عنوان قهوه ضد گلوله نیز شناخته می شود و اخیرا به عنوان راهی برای تقویت روتین صبحگاهی محبوبیت پیدا کرده است. این نوشیدنی خامه ای صبحگاهی ، قهوه را با کره تغذیه شده با علف و روغن MCT ترکیب می کند تا انرژی فوق العاده پایدار، شفافیت ذهنی و مجموعه ای از فواید سلامتی را ارائه دهد. در اینجا به نحوه درست کردن این نوشیدنی خوشمزه در منزل می پردازیم.
قهوه کره / دستورالعمل تهیه قهوه کره
برای تهیه قهوه کره و در عین حال به حداکثر رساندن فواید آن برای سلامتی مراحل زیر را دنبال کنید .
مرحله 1: انتخاب مواد تشکیل دهنده با کیفیت
قبل از دم کردن قهوه کره، مهم است که نوع با کیفیت مواد را انتخاب کنید. همیشه توصیه می شود که از دانه های قهوه ارگانیک، کره تغذیه شده با علف و روغن خالص MCT استفاده کنید تا مطمئن شوید که مواد مغذی شده متراکم و با کیفیت بالا را دریافت می کنید. و تا آنجا که به انتخاب مواد با کیفیت مربوط می شود، دانه های قهوه مورد توجه قرار میگیرند. شما می توانید از میان ترکیب های شگفت انگیزی که به صورت آنلاین در فروشگاههای پخش قهوه در دسترس هستند، می توانید بهترین مارک قهوه خود را انتخاب کنید. انتخاب دانه های قهوه با کیفیت می تواند دم نوش شما را از نظر طعم به سطح بالاتری از ذائقه مورد نیازتان برساند.
مرحله 2: اطمینان از یک مخلوط کن تمیز
در ایین مرحله ، مهم است که اطمینان حاصل کنید که مخلوط کنی که استفاده می کنید تمیز وبا قابلیت است بدیین منظور که عاری از هر گونه باقیمانده پودر قهوه یا بویی باشد که ممکن است بر طعم قهوه شما تأثیر بگذارد.
مرحله 3: دم کردن قهوه مطابق با سلیقه تان
مرحله سوم این است که شروع به دم کردن قهوه خود به طور معمول کنید. مطمئن شوید که از روش های دم کردن آب و قهوه با کیفیت مناسب استفاده می کنید که مطابق با ترجیحات شما و ذائقه تان باشد.
مرحله 4: اضافه کردن کره و روغن MCT به قهوه
در حالی که قهوه هنوز داغ است، 1تا 2 قاشق غذاخوری کره با علف و 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن MCT خالص را به قهوه در مخلوط کن اضافه کنید. حرارت حاصل از قهوه به ذوب شدن کره و ایجاد بافت خامه ای نوشیدنی تان کمک می کند.
مرحله 5: بیرون آوردن کف
در این مرحله ، قهوه، کره و روغن MCT را به مدت 20 تا 30 ثانیه در مخلوط کن ، با هم مخلوط کنید تا زمانی که مخلوط کف کرده و به خوبی ترکیب شود .
مرحله 6: بنوشید و لذت ببرید.
تبریک می گوییم، شما با موفقیت یک قهوه کره دم کرده اید و اکنون زمان آن است که جاوا خود را در یک لیوان شفاف بریزید و بنوشید و از آن لذت ببرید.
نکته ای که در اینجا قابل توجه است این است که همانطور که قهوه کره می تواند افزودنی سالم به رژیم غذایی شما باشد، مهم است که اندازه وعده های نوشیدن را کنترل کنید و در مصرف آن زیاده روی نکنید. به 1تا 2 فنجان در روز بسنده کنید. آن را با یک رژیم غذایی متعادل و ورزش منظم برای فواید سلامتی با کیفیت همراه کنید.
اگر به دنبال راهی برای شروع روز خود با انرژی فوق العاده هستید، قهوه کره می تواند افزودنی عالی به برنامه روتین صبحگاهی شما باشد. با این ترکیب قهوه با کره شما می توانید از نوشیدنی خامه ای و رضایت بخش لذت ببرید که مطمئنا انرژی پایدار، شفافیت ذهنی و حتی مزایای کاهش وزن را به ارمغان می آورد. پس چرا آن را امتحان نکنیم .
رژیم محبوب و دوست داشتنی قهوه کره
قهوه کره یک انتخاب محبوب و مطمئن در بین افرادی است که رژیم دارند، زیرا باعث افزایش احساس سیری، کاهش هوس خوردن و حتی کاهش وزن می شود. روغن MCT موجود در قهوه کره می تواند سرعت متابولیسم را افزایش دهد، کالری سوزی را تا حد چشمگیری تقویت کند و اشتها را کاهش دهد. قهوه کره ححتی یک گزینه کم کربوهیدرات است که می تواند به بدن کمک کند تا وارد حالت کتوز شود و منجر به کاهش وزن شود. پس فواید سلامتی بی نظیری را دنبال می کند.
به طور کلی ، قهوه کره یک گزینه راحت و آسان برای صبحانه است که انرژی پایدار در طول روز را فراهم می کند. در حالی که ما در مورد فواید سلامتی انواع خاصی از قهوه صحبت می کنیم، مطمئناً دوست دارید دانه قهوه روبوستا ترجیحا در این نوع ترکیب را مد نظر بگیرید که برای سلامت بدن و متابولیسم چربی سوزی عملکرد بهتری هم دارد.
چربی سوزی و متابولسم بدن با قهوه کره
قهوه کره می تواند به چندین روش به افزایش متابولیسم در بدن کمک کند. کافئین موجود در قهوه یک محرک طبیعی است که می تواند سرعت متابولیسم را افزایش داده و باعث کاهش وزن و تناسب اندام شود. روغن MCT موجود در قهوه کره می تواند با افزایش تولید کتون، گرمازایی و سوزاندن کالریدر رگهای خونی را افزایش دهد. علاوه بر این، چربیهای سالم موجود در قهوه کره میتواند به تنظیم سطح قند خون در بدن کمک کرده و باعث سوزاندن کالری موثر و سلامتی افراد شود. باید توجه داشت که قهوه کره نباید صرفاً برای کاهش وزن در نظر داشت و باید با یک رژیم غذایی متعادل و ورزش منظم همراه شود.
حتی اگر تابستان هم به پایان برسد، به این معنی نیست که روند تهیه قهوه سرد نیز رو به پایان است. در واقع مصرف قهوه سرد در دنیای کنونی به سرعت در حال افزایش و رو به جلو در حال حرکت است . حتی این طور که گزارش شده صنعت رستورانداری بیش از یک میلیارد قهوه سرد به مصرفکنندگان ارائه کرده است. تقریبا حدود یک میلیارد مارکهای خردهفروشی قهوه به ارائه محصولات قهوه آماده سرد برای نوشیدن ، توجه خاص کردند.
آیا قهوه سرد یک نوشیدنی بر پایه مد است
احتمالاً به این نتیجه رسیدهاید که نوشابه و آب معدنی بطری شده پرفروشترین هستند. و نوشابه در رتبه اول قرار دارد و آب دقیقا در پشت آن در رتبه دوم قرار دارد. اما قهوه خورها و طرفداران قهوه را فراموش نکنید. با توجه به خلق و تهیه انواع نوشیدنی قهوه با تنوع های شگفت انگیز انواع قهوه ،بازار قهوه آماده سرد در حال حاضر یک دسته 1.8 میلیارد دلاری است و یکی از بخش های در حال رشد در تجارت نوشیدنی سرد است.
آمریکایی ها به طور متوسط 2.1 فنجان قهوه در روز می نوشند و با توجه به اینکه مردم بیشتر روز خود را در محل کار یا در حال حرکت می گذرانند، تهیه گزینه های نوشیدنی قهوه سرد می تواند آنها را برای ادامه پر انرژی روزشان تامین کند.
بعضی فروشندگان به دنبال یک نوشیدنی جایگزین برای بعد از ظهر خود جهت نوشیدنیهای انرژی زا هستندکه به مصرف کنندگانشان یک نوشسیدنی در حال حرکت ارائه دهند. High Brew یکی از انواع قهوه سرد آماده نوشیدن است که بیشتر ، از انواع لبنیات وشکر هستند که میتوانند بیش از 20 کالری در هر وعده داشته باشند و دارای طعمهای قوی و دلچسب در 5 نوع میباشد: اسپرسو دوبل ، موکا شکلات تلخ، کارامل شور، وانیل مکزیکی، مشکی وپررنگ بدون لبنیات.
در قهوه سرد، اسیدیته قهوه سرد به طور قابل توجهی کمتر از قهوه استاندارد است. دمنوش قهوه سرد ، حاوی آنتی اکسیدان های بیشتری است، تلخی کمتری دارد وحاوی دو برابر کافئین است.
بعضی از نوشیدنیهایی وجود دارند که تفرقه افکن هستند، قهوه بدون شک یکی از موضوعاتی است که بر حسب ذائقه افراد، ترجیحات پرشور را برمی انگیزد. برای گروهی از طرفداران قهوه، هیچ چیز از راحتی یک فنجان داغ بخار پز، که به همان اندازه در رطوبت گرمسیری یا در زمستان یخبندان برفی از آن لذت می برند، بالاتر نمی رود. در نقطه مقابل این گروه ، کسانی هستند که از سرمای خنک قهوه سرد ،لذت می برند و در صبح سرد زمستان آن را با اشتیاق میل می کنند
صرف نظر از گروهی که با ان همراه میشوید ، هر دو گروه قهوه سرد و قهوه گرم ، مجموعه تنوع وسیعی از نوشیدنی های سرد را ارائه میدهند . تنوع نوشیدنی قهوه سرد ممکن است در ابتدا محدود به نظر بیاید اما با توجه به تسلط بعضی از دسته بندی های شناخته شده ، این نوشیدنی هم گزینه های ابتکاری فراوانی را ارائه داده است. اگر فراتر از قهوه سرد معمولی بروید متوجه خواهید شد تعداد زیادی قهوه سرد جذاب با انواع سلیقه ها وجود دارند که هرکدام طعم های جداگانه با تکنیک های اماده سازی متفاوت هستند که البته خرید قهوه با کیفیت وتهیه نوشیدنیتان از دانه های قهوه باکیفیت میتواند شما را به لذت نوشیدن لیوان قهوه با حس لذت وصف نشدنی برساند.
قهوه سرد از تگزاس
قهوه High Brew Coffee حدود یک سال پیش توسط دیوید اسمیت، که یکی از مدیران سابق شرکت Sweet Leaf Tea، در آستین، تگزاس بود ، تهیه شد. تفاوت اصلی در دمای دم آوری نوشیدنی سرد قهوه بود ، به این صورت که قهوه یخی قهوه ای است که گرم و خنک دم می شود، ولی قهوه سرد، سرد دم می شود و هرگز گرم نمی شود. کلد دم : به فرآیند خیساندن دانه های آسیاب شده قهوه در آب ،در مدت زمان طولانی اشاره دارد. سپس تفالههای قهوه از آب فیلتر میشوند و در نتیجه قهوهای شیرینتر و ابریشمیتر بدست می آید که میتوان آن را با شیر، ترکیبات طعمدهنده، شربتها مخلوط کرد و روی یخ ریخت و از خوردن آن لذت برد .
کلد دم | دم آوری سرد قهوه
ما طرفداران زیادی را می شناسیم که از دم کردن سرد به عنوان یک نوع خارق العاده از قهوه سرد یاد می کنند . این نوشیدنیها از قهوهای تهیه میشوند که در دمای اتاق و یا سرد، دم میشود، به این معنی که قهوه هرگز گرم نمیشود و در نتیجه، یکپارچگی دمایی خود را حفظ میکند. اغلب، خنک شدن قهوه داغ اصلی می تواند منجر به از بین رفتن طعم به دلیل فرآیند سرد شدن شود، اما این موضوع در مورد دم کردن سرد نگران کننده نیست.
تهیه نوشیدنی سرد دم ،در خانه بسیار آسان است. تنها چیزی که واقعاً به آن نیاز دارید این است که به یک فروشگاه فروش قهوه باکیفیت بروید و با دقت نوع قهوه مطابق با ذائقه تان را انتخاب و خریداری کنید ، قیمت قهوه متناسب با کیفیت آنها متفاوت میباشد پس در انتخاب آن دقت لازم را به عمل آورید. برای تهیه شما نیازمند یک ظرف برای نگهداری قهوه، تفاله قهوه، آب ، زمان و البته صبر میباشید. ابتدا اجازه دهید قهوه مانند چای در آب خیس بخورد، اما تنها تفاوتی که دارد ، زمان خیساندن آنهاست خیساندن قهوه در ساعت اندازه گیری می شود تا دقیقه. پس از صاف کردن تفاله های قهوه، یک دم نوش سرد با طراوت و دلچسب باقی می ماند. امروزه در اکثر کافی شاپ ها می توانید دم نوش سرد را در تنوعهای بی نظیرش یافت کنید .
نوشیدنی سرد نیترو NITRO
برای لذت بردن از قهوه سرد جذاب و مخملی تر ، دمکردن سرد نیترو شایسته توجه جدی تری میباشد. این معجون دوست داشتنی ابتکاری ، اساساً قهوه سرد آغشته به گاز نیتروژن است. این تزریق یک اثر آبشاری فریبنده به نوشیدنی سردتان می بخشد، چیزی شبیه به سر کف آلود آبجوی سنتی، که جذابیت بصری مشتاقان و تجربه بافتی نوشیدنی را بسیار افزایش می دهد. این حس دهانی نرم و مخملی تر، خامهتر و غنیتر به همراه دارد و تجربه کلی نوشیدن را به سطح بالایی از لذت نوشیدنی افزایش میدهد.
اثر نیترو زمانی به بهترین وجه حفظ می شود که این نوشیدنی بدون افزودنی های شیرین کننده خامه یا شکر میل شود. این افزودنیها قادرند به طور چشمگیری اثر نیتروژن باشکوه را کاهش دهند، در نتیجه ویژگی محبوب آن را تغییر دهند. با این وجود، برای علاقمندان به قهوه سیاه که در جستجوی جایگزینی خنک هستند، نیترو سرد دم یک تجربه ای بی نقص خواهد بود و یک طعم کاملاً صاف و غنی را ارائه خواهد داد.
فراپوچینو یک نوشیدنی سرد بی نظیر
فراپوچینو نوعی نوشیدنی قهوه سرد است که از ترکیب قهوه با یخ و شیر تهیه می شود. آنها را می توان با اسپرسو یا بدون اسپرسو درست کرد. آنها همچنین می توانند در طعم های مختلف از جمله وانیلی، موکا و کارامل تهیه شوند. فراپوچینو نوشیدنی ای بسیار محبوب است و می توانید آن را در اکثر کافی شاپ ها و کافه ها سرو کنید. درست کردن آنها در خانه نیز کار بسیار آسانی است.
نوشیدنی سرد با کیفیت با اسموتیهای قهوه
اسموتیهای قهوه، درست مانند فراپوچینو، از نظر طرز تهیه مشابه همدیگر هستند، زیرا از ترکیب قهوه با یخ و شیر استفاده میشود . آنها با اسپرسو یا بدون اسپرسو تهیه و سرو می شوند. آنها همچنین می توانند در طعم های مختلف از جمله وانیلی، موکا و کارامل تهیه شوند. اسموتی های نوشیدنی قهوه سرد بسیار محبوب هستند و می توانید آنها را در اکثر کافی شاپ ها پیدا کنید.
آیا موکا فراپوچینو میتواند به عنوان نوشیدنی سرد محبوب باشد
موکا فراپوچینو همانطور که از نام آن پیداست، یک نوع قهوه سرد است که یک تنوع گسترده از فراپوچینو است و تقریباً هیچ تغییری در مواد تشکیل دهنده پایه این نوشیدنی وجود ندارد. تنها استثنا بین این دو نوشیدنی اضافه کردن شکلات بر خلاف شکلات فراپوچینو است. این دو نوشیدنی با اسپرسو، شکلات و شیر تهیه می شوند. موکا فراپوچینو بسیار محبوب است و می توانید آن را در بیشتر کافی شاپ ها تهیه کنید. درست کردن آنها در خانه نیز بسیار کار ساده ای است. پس با انتخاب درست و خرید با کیفیت دانه های قهوه خود و همچنین قیمت قهوه مناسب میتوانید نوشیدنی دلچسبتان را در منزل تهیه کنید.
اسپرسو سرد ، بهترین نوشیدنی سرد محبوب
اگر طعم قوی تری از قهوه را ترجیح می دهید و به دنبال جایگزینی برای قهوه سرد هستید، ما توصیه می کنیم یک اسپرسوی سرد را حتما امتحان کنید. این یک مطلب ساده است: اسپرسو داغ روی یخ ریخته می شود تا خنک شود. در مقابل، اگر یک Americano سفارش دادید ، اسپرسو همراه با آب سرد و یخ دریافت خواهید کرد. با این وجود، با اسپرسو سرد، فقط از یخ و اسپرسو برای تهیه این نوشیدنی استفاده می شود.
وقتی صحبت از طعم می شود، تفاوت اصلی بین قهوه سرد معمولی و اسپرسو سرد این است که قهوه سرد معمولی ، طعم میوهای بیشتری را ارائه میدهد، در حالی که اسپرسو سرد، یک طعم آجیلی را در نوشیدنی ایجاد میکند. همچنین، یک اسپرسوی سرد تمایل به نوشیدنی قویتری را در فرد ایجاد می کند، زیرا اسپرسو معمولاً دارای دوز غلیظ تری از کافئین می باشد.
موکای سرد
بعضی وقتها ، هوس قهوه ای می کنیم که میل ما را برای نوشیدن چیزی شیرین و لذت بخش برآورده می کند. در چنین لحظاتی، انتخاب درست می تواند موکای سرد باشد. از نظر مواد تشکیل دهنده، مانند لاته ،موکا هم یک افزودنی مهم دارد و آن هم سس موکا میباشد. بیشتر کافهها یک نسخه سرد از موکا را به مشتریان خود ارائه میدهند و بعضی هم جایگزین شیرینتری را در موکای شکلات سفید ارائه میدهند.
زمانی که یک قهوه موکا سرد سفارش می دهید، در واقع یک نوشیدنی ضعیف شامل سس موکا، اسپرسو، شیر و یخ دریافت خواهید کرد. باریستای شما زمان میگذارد تا سس موکا را ،از شیر سرد با اسپرسو مخلوط کند و این کار را از قبل انجام می دهد. هیچ چیز بدتر از روبرو شدن با راب های شربتی غلیظ موکا نیست، در حالی که چیزی که باید سرو کنید ترکیبی هماهنگ از طعم ها است. برای تکمیل لذت نوشیدن ، موکاهای یخی معمولاً با یک خامه فرم گرفته ارائه می شوند و اغلب تکه های ریز شده شکلات را به عنوان چاشنی تزئین میکنند.
ماکیاتو یخی
ماکیاتوهای یخی، مانند نوشیدنی ههای سرد نیترو، ظاهری متفاوت دارند که آنها را از یکدیگر متمایز می کند. در حالی که نیتروها با دم سرد دارای اثری آبشاری هستند، ماکیاتوها نیز اثر آبشاری مشابهی دارند، اما با اسپرسو.
وقتی ماکیاتو سرد سفارش می دهید مواد اولیه معمولاً شامل یخ، شیر و اسپرسو است. در مورد ماکیاتو یخی، شات اسپرسو مستقیماً روی شیر ریخته می شود. زمانیکه اجازه میدهید نوشیدنی برای چند لحظه قبل از نوشیدن سرد شود، در همان حین ملاحظه می کنید که اسپرسو به تدریج در شیر فرو میرود و جلوهای جذاب برای چشمهای مشتاق و طرفدار نوشیدنی ایجاد میکند. این یک اممر معمولی است که مردم نوشیدنی ماکیاتو خود را پس از دریافت هم میزنند ،اما از شما می خواهیم که در برابر این وسوسه مقاومت کنید. درعوض وقتی که می گذارید می توانید اسپرسو جادویی خود را نظاره کنید که با نفوذ در لایه ها شکل جادویی خود را به نمایش می گذارند. ن
قهوه سرد ویتنامی ، یک نوشیدنی سرد و جذاب
قهوه سرد ویتنامی قطعا ارزش امتحان کردن را جهت یک تجربه قهوه سرد متمایز و خوشمزه دارد. این قهوه دارای طعم دلپذیری از طعم شکلاتی می باشد و با استفاده از دانه های قهوه روبوستا، همراه با یک فیلتر قهوه سنتی ویتنامی تهیه می شود. چیزی که این قهوه سرد را واقعاً خاص جلوه می دهد این است که چگونه قهوه با استفاده از شیر تغلیظ شده شیرین ، به عنوان شیرین گننده ، شیرین می شود. یافتن این نوشیدنی در کافی شاپ های روزمره ممکن است کمی چالش برانگیزتر باشد، اما می توانید نوشیدنی مورد دلچسب خود را مطابق با سلیقه تان در منزل تهیه کنید.
برای دم کردن یک نسخه خانگی از قهوه سرد ویتنامی، می توانید با دم کردن قهوه سرد با استفاده از قهوه سیاه شروع کنید. پس از آماده شدن دم نوش سرد، کمی از آن را با شیر تغلیظ شده مخلوط کنید و مخلوط را در قالب های یخ بریزید. باقی مانده قهوه را می توانید در ظرفی در بسته و بهداشتی در یخچال نگهداری کنید.از تکه های یخ استفاده کنید و آن ها را در یک فنجان بریزید و بقیه قهوه را روی آن ها بریزید. همانطور که تکه های یخ ذوب می شوند، به تدریج قهوه شما را ،با مخلوط خوشمزه ، شیرین و زیبا می کنند.
شاکراتو SHAKERATO
این نوشیدنی در واقع از نوشیدنی قهوه سرد ایتالیایی به نام شاکراتو الهام می گیرند.یکی از دلایلی که این نوشیدنی های اسپرسو را محبوب ساخته به دلیل تعادل کامل یخ و شیرینی در این نوشیدنی ها است. شاکراتو یک نوشیدنی سنتی ایتالیایی می باشد که در آن اسپرسوی شیرین شده با یخ تکان داده می شود و در یک فنجان کوچک صاف می شود. این یک روش باطراوت و نیروبخش برای لذت بردن از قهوه سرد به خصوص در ماههای گرم تابستان میباشد.
وقتی نوشیدنی را در استارباکس سفارش می دهید، تفاوت طعم قابل توجهی را مشاهده خواهید کرد. یخ یک جزء از ترکیب برجسته نوشیدنی باقی می ماند و نه تنها به عنوان یک عامل خنک کننده بلکه به عنوان یک بخش کلیدی از تجربه کلی نیز عمل می کند. گنجاندن یخ در Starbucks به خنک نگه داشتن نوشیدنی تان به طرز شگفت انگیزی کمک می کند و بافتی دلچسب به هر جرعه که می نوشید اضافه می کند. در حالی که نسخه Starbucks ممکن است با یک shakerato متفاوت باشد .
فراپه
اگر از طرفداران نوشیدنی ای هستید که قهوه خود را با تکه های یخ در یک معجون کف آلود و با طراوت ترکیب کنیدو بنوشید ، فراپه احتمالا انتخاب مناسبی برای شماست. منشا این نوشیدنی قهوه یخی یونان است، معمولاً شامل قهوه فوری، شکر، یخ و آب است که با هم مخلوط می شوند تا نوشیدنی با ترکیبی کف آلود ایجاد کنند.
فراپه شباهت هایی به استارباکس فراپوچینو دارد، اگرچه فراپوچینو تنوع زیادی دارد، از جمله نوشیدنیهای مبتنی بر کرم مثل توت فرنگی و کرم ، یا حتی ماچای خاکی است.این نمونه ها به طور قابل توجهی با طرح سنتی فراپه متفاوت میباشند.
بسیار مهم است که بدانید وقتی طعم دهنده های متفاوتی را در ترکیب قرار دهید، فراپوچینو دیگر یک فراپه معمولی نیست. بهتر است صادق باشیم، فراپوچینوها فوقالعاده خوشمزه هستند، چه یک فراپه کلاسیک باشد، چه یک فراپوچینوی پر از خامه، این نوشیدنی های سرد فریبنده به عنوان یک خوراکی خوشمزه و یک موردنوشیدنی غیرقابل مقاومت در کافی شاپها هستند.
لاته یخی/یک ترکیب هماهنگ ازنوشیدنی قهوه سرد
لاتهها یک نوشیدنی قهوه که بهخاطر ترکیب هماهنگ شیر کفدار، فوم و اسپرسو شهرت دارند، مشابه سردی در لاتههای یخی دارند. فراتر از تفاوت دما، یک تغییر مهم درعملکرد شیر درهرکدام از بین لاته سرد و لاته داغ وجوددارد. در مورد لاته یخی، با کف یا شیر کف شده مواجه نخواهید شد، اما همچنان از وجود شیر سردی که برای متعادل کردن و ملایم کردن طعم نوشیدنی برنامه ریزی شده است لذت خواهید برد.
نوشیدنی لاته سرد کیفیت بهتری از نظر طعم دارند و طعم ملایم تر و لطیف تری را از ترکیب شیر و اسپرسو ارائه می دهند. این باعث می شود لاته های سرد برای کسانی که از طعم غلیظ اسپرسو لذت میبرند، اما ترجیح می دهند آن را با خامه ای بودن شیر، ترجیح دهند مناسب است.
وجه تفاوت قابل توجه بین لاته سرد و موکا در ترکیب مواد تشکیل دهنده آنها میباشد. برخلاف موکا، لاته سرد معمولاً در دستور العمل استاندارد خود شربت ندارد. با این حال، ماهیت این نوشیدنی سرد به این معنی است که طعمدهندهها را میتوان با توجه به ذائقه شخصی طرفداران این نوشیدنی اضافه کرد و به هر لاته یخی اجازه میدهد متناسب با ذائقههای اشخاص ، متفاوت باشند.
قهوه سرد استرالیایی همراه با دسر
وقتی یک قهوه سرد همزمان با دسر میخواهید، لاته سرد استرالیایی را در نظر بگیرید. تمام ترکیبات یک دوم نوشیدنی یخی را داردمنتهی یک قاشق بستنی به آن اضافه می شود.
هرچند بستنی وانیلی یک انتخاب دلچسب برای این معجون است، اما تطبیق پذیری Aussie Iced Latte اجازه می دهد تا مجموعه ای از طعم های جایگزین مطابق با سفارشی کردن نوشیدنی تان وجود داشته باشد. این انتخابها فراتر از وانیل هستند و شامل انتخاب های فریبنده ای مانند شکلات، توت فرنگی و یا حتی انتخاب های ماجراجویانه مانند جاده راکی یا کارامل نمکی برای تقویت پیچیدگی نوشیدنی هستند.
این نوشیدنی ممکن است شبیه آفوگاتو ایتالیا باشد، اما یک تمایز قابل توجه در گنجاندن یخ و شیر در کنار اسپرسو و بستنی در لاته یخ زده استرالیا نهفته است که به طرز ماهرانه ای تجربه نوشیدن و طعم را تغییر می دهد و آن را از دسر یک آفوگاتو به یک نوشیدنی متعادل تر تغییر می دهد. در نتیجه، لاته سرد استرالیایی همراه با ترکیباتش به عنوان یک قهوه دلپذیر و در عین حال کاربردی به عنوان یک دسر ظاهر می شود، قهوه ای که می تواند به طور یکپارچه به عنوان خوراکی شیرین روز شما محسوب شود.
قهوه سرد نیواورلئان
در میان انواع مختلف نوشیدنی های قهوه سرد، تفاوت اصلی در نحوه ترکیب قهوه با سایرنوشیدنیها نهفته است. با این حال، قهوه سرد نیواورلئان با افزودنی کاسنی، یک ماده منحصر به فرد که جذابیت این نوشیدنی را عمیقاً افزایش می دهد، به طور واضحی متمایز می شود.
در این معجون ، کاسنی به طور یکدست با دانههای قهوه مخلوط میشود و طعمی را ارائه میدهد که جالب است و با قهوهای قوی مشخص میشود. شدت این طعم به قدری تاثیرگذار است که افزودن یک شیرین کننده و خامه تقریباً ضروری می شود و باعث تعادل و ملایم نگه داشتن شدت طعم آن می شود.
با وجود تفاوت قابل توجهی در طعم ارائه شده با کاسنی، روش تهیه آن با انواع دیگر قهوه یکسان است. از روش دم کردن سرد برای این نوع نوشیدنی استفاده دمی شود، می توان طعمی را پیشبینی کردکه ترکیبی دلپذیر از رنگهای خاکی، چوبی و کمی آجیل باشد.
مازاگران الجزایری یک نوشیدنی قهوه سرد
یک اسپرسوی سرد ،ترکیبی هماهنگ از یخ، آب، اسپرسو و آب لیموی تازه این نوشیدنی سرد را ایجاد می کند.مرکبات ممکن است اولین طعمی نباشد که هنگام سفارش قهوه به ذهنتان خطور می کند، ورود به دنیای مازاگران الجزایری شما را از سازگاری لذت بخش این قهوه سرد متقاعد می کند.
مازاگران که یک لیموناد منحصر به فرد نوشیدنی قهوه است، آرامشی با طراوت از طعم های سنتی قهوه را در طرفدارانش ارائه می دهد. طعم این نوشیدنی تنها در لیمو متوقف نمی شود. طعم های متنوع مرکبات،مثل شیرینی پرتقال یا تارت پانچ آهک، را می توان برای مازاگران با طعم پویا معرفی کرد.
شما حتی می توانید طعم هایی که از مرکبات جدا هستند، اما در عین حال مکمل هستند، را به قهوه سرد خود اضافه کنید. برای داشتن ظاهری شیکو زیبا، وانیل و عسل را به ترکیب اضافه کنید. طعم شیرینی ملایم وانیل ، همراه با اسانس غنی و شربتی عسل می تواند تندی مرکبات را متعادلتر کند و در نتیجه طعمی قهوه ای تند ایجاد کند.
قهوه سرد دالگونا
مواد اصلی این قهوه جادویی فقط ، قهوه فوری، آب، شکر و هم زدن شدید است. همچنین الهام گرفته از کره در سادگی آن نهفته است . جالب اینجاست که قهوه ی ارزانتر اغلب از همتایان گرانتر خود بهتر عمل میکند و زمانی که با انرژی آن را هم میزنید، کف قویتری به دست میآید.
برای تهیه یک قهوه سرد دالگونا با طراوت، موادی که نیاز داریم : ترکیب قهوه فوری، آب و شکر. آنها را به غلظت کف زده هم می زنیم و حجم مخلوط با ادغام هوا چند برابر می شود و بافتی کرمی و مخملی در نوشیدنی ایجاد می کند. درجه کفی را می توان با توجه به ترجیحات و ذائقه شخصی تنظیم کرد و امکان یک تجربه نوشیدنی دلچسب را فراهم می کند.
برای تبدیل آن به یک نوشیدنی یخ زده، قهوه زده شده روی یک فنجان پر از یخ و شیر مورد دلخواه شما قرار می گیرد. لذت نهایی نیاز به چندین هم زدن کامل دارد تا لایه ها به یک ترکیب هماهنگ تبدیل شوند.
آیس کافی ، یک نوشیدنی سرد دلچسب
آیس کافیها یک نوشیدنی با ترکیب قهوه و بستنی میباشد. ایتالیایی ها و استرالیایی ها تنها مردمی نیستند که عاشق بستنی و قهوه هستند. آلمانی ها نیز از نوشیدن نوشیدنی مشابهی به نام ایسکافی لذت می برند. این ترکیب با ارزش شامل قهوه سرد، بستنی و رویه بی نظیر خامه فرم گرفته است که برای لذت بردن از آن در یک لیوان بلند با یک قاشق بلند سرو می شود. ایسکافی با ترکیب دسر مانند خود به جای رفع سریع کافئین، یک خوراکی رضایت بخش ارائه می دهد و خود را از آفوگاتو ایتالیایی اسپرسویی متمایز می کند.
برای تهیه ایسکافی خود در منزل با قرار دادن چند قاشق بستنی وانیلی در یک ظرف شیشه ای باکلاس شروع کنید. قهوه سرد شده را روی بستنی بریزید. قهوه شما میتواند از هر نوعی باشد. یک ترکیب با کیفیت اغلب طعم کلی را بهبود می بخشد پس قهوه خود را از نوع با کیفیت انتخاب کنید.
این قهوه سرد آلمانی ، یک نوشیدنی روتین صبحگاهی سریع نیست و یا یک گزینه قابل حمل برای مسافرت . بلکه لذتی از استراحت شیرین در روزتان است که به آرامی در آن غرق شوید.
Bạc xỉu
قهوه سرد ویتنامی با شیری غلیظ شیرین شده است. با این وجود، نوشیدنی کمتر شناخته شده به نام bạc xỉu حتی جالب است و تهیه و آماده سازی سرگرم کننده ای را ارائه می دهد. این نوشیدنی، شیرین تر و شیری تر از قهوه سرد سنتی ویتنامی است.
یک bạc xỉu کاملاً دم شده با یک فین ( فیلتر سنتی قهوه ویتنامی ) آغاز می شود، در حالی که قهوه به آرامی دم میشود، میتوانید یخ، شیر غلیظ شده شیرین و شیر سرد را در یک شیکر با هم بیاورید . اگر کار خود را به درستی انجام دهید، در نهایت با یک مخلوط خامه ای و کف بسیار شگفت انگیز روبرو خواهید شد. پس از دم شدن قهوه، آن را به آرامی روی مخلوط سرد و شیری رنگ در یک لیوان بریزید. ادغام قهوه گرم و معطر ، با شیر سرد شده منجر به یک نوشیدنی جذاب مرکب از رنگ ها و طعم ها می شود. می توان از یک ظرف نوشیدنی مات برای سرو قهوه استفاده کرد، اما یک ظرف شفاف زیبا برای جذب جنبه بصری خیره کننده این نوشیدنی توصیه می شود.
انتهای پیام/