صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اولین سری کارت پایان دوره پروژه علمی جایگزین خدمت سربازی صادر شد

امروز توسط معاون توسعه روابط علمی و سرمایه علمی مرکز تعاملات علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری مراسم اعطای کارت پایان دوره پروژه علمی جایگزین خدمت سربازی برگزار شد.
کد خبر : 857133

به گزارش خبرنگار علم و فناوری آنا، سید علی حسینی معاون توسعه روابط علمی و سرمایه علمی مرکز تعاملات علمی فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری امروز در مراسم اعطای کارت پایان دوره پروژه علمی جایگزین خدمت سربازی که در محل معاونت علمی برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: ۳ سالی می‌شود که طرح پروژههای تخصصی جایگزین بهعنوان خدمت برای ایرانیان مقیم خارج مطرح شد.

وی با بیان اینکه مجوزهای طرح جایگزین سربازی از سال ۱۴۰۰ اخذ شده است، ادامه داد: این مدل از چند سال پیش توسط بنیاد ملی نخبگان برای فارغالتحصیلان داخلی اجرایی شده است

حسینی ادامه داد: مخاطبان این طرح، فارغالتحصیلان ۱۰۰ دانشگاه برتر یا افراد فعال در شرکتهای فناور هستند.

وی افزود: طرحهای این افراد در کارگروه معاونت علمی بررسی میشود که در صورت تأیید میتوانند خدمت نظام‌وظیفه خود را با اجرای این طرحها طی کنند.

به گفته وی مدت‌زمان پروژه ۱۲ تا ۲۴ ماه بوده و این افراد باید ۳ گزارش از فرآیند پیشرفت پروژه ارائه دهند که در صورت تأیید کارت پایان دوره پروژه علمی جایگزین خدمت سربازی را دریافت میکنند.

حسینی خاطرنشان کرد: امروز در این مراسم ۵ کارت صادر شد. از یک سال گذشته تاکنون حدود ۳۰۰ طرح تأیید شده؛ از این ۳۰۰ پروژه ارسالی، ۲۵ پروژه دفاع شد و در مرحله چاپ کارت قرار دارند و از این تعداد ۵ کارت صادر و امروز به افراد اعطا شد.

حسینی در خصوص دانشگاههای همکار در این پروژه گفت: ۲۰ دانشگاه اول ایران در رشته‌های فنی مهندسی پزشکی و مدیریت اقتصاد و همچنین هلدینگهای دانشبنیان یعنی شرکت‌هایی که دارای بخش تحقیق و توسعه هستند میتوانند میزبان این پروژهها در داخل و انتقال تکنولوژی باشند.

این مقام مسئول معاونت علمی ریاست جمهوری درباره اولویتها و حوزه‌های مشمول این طرح گفت: ما سعی کردیم حداقل در ۱۰ حوزه پیشران مانند هوش مصنوعی، بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی اقتصاد، سلول‌های بنیادی، علوم شناختی کشاورزی و سایر حوزه‌های اولویت‌دار کشور که نیاز کشور را مرتفع کنند پروژه تأیید کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر