صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مسئول کارگروه ترویج ستاد اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال عنوان کرد؛

تولید ۴۰۰ محصول مبتنی بر هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان

مسئول کارگروه ترویج ستاد اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال گفت: تاکنون حدود ۴۰۰ محصول با استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان تولید و به بازار عرضه شده است.
کد خبر : 856983

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، طا‌ها ذی‌قیمت، مسئول کارگروه ترویج ستاد اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری درباره فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه اظهار کرد: طبق آخرین ارزیابی‌های صورت‌گرفته اکنون حدود ۲۵۰ شرکت فعال به‌صورت تخصصی در حوزه هوش مصنوعی فعالیت می‌کنند و تاکنون حدود ۴۰۰ محصول با استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی در حوزه‌های مختلف صنعتی و تجاری توسط شرکت‌های دانش‌بنیان تولید و به بازار عرضه شده است.

وی افزود: حدود ۲۰ صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه (VC) روی ایده‌ها و طرح‌های مبتنی بر هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری می‌کنند و حدود ۲۵ شتاب‌دهنده در سراسر کشور در حال شتاب‌دهی به ایده‌های مبتنی بر این فناوری‌ها هستند.

مسئول کارگروه ترویج ستاد اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین ارکان توسعه زیست‌بوم هوش مصنوعی، آموزش نیروی انسانی متخصص و کارآمد است، گفت: حدود ۱۵۶ دانشگاه و مرکز آموزش عالی در سراسر کشور به این مهم می‌پردازند و سالیانه حدود ۳ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموخته متخصص در زیرشاخه‌های مختلف گرایش‌های مرتبط با هوش مصنوعی تربیت می‌کنند. حدود ۱۵۰ نفر محقق برجسته از استادان دانشگاه به‌صورت تخصصی در گرایش‌های مختلف هوش مصنوعی در حال تحقیق و پژوهش هستند و در آزمایشگاه‌های کشور به توسعه این علوم می‌پردازند.

ذی‌قیمت عنوان کرد: این ستاد تفاهم‌نامه‌هایی با مراکز شتاب‌دهنده مطرح کشور برای حمایت از ایده‌ها و طرح‌های حوزه هوش مصنوعی منعقد کرده است. اولویت اصلی ستاد، کمک به توسعه بازار و افزایش حجم فروش محصولات و خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی بوده که توسط شرکت‌های دانش‌بنیان تولید شده‌اند.

وی بیان کرد: ستاد از ایده‌ها و طرح‌های توسعه محصولات هوش مصنوعی شرکت‌های دانش‌بنیان که در کشور نمونه داخلی ندارند و مورد نیاز کشور هستند و برای نخستین‌بار در کشور تولید و طراحی می‌شود به‌طور کامل حمایت می‌کند. ستاد در حوزه شرکت‌های نوپا و استارت‌آپ با انتشار گزارش‌هایی از تجربیات موفق جهانی در تولید محصولاتی مبتنی بر هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف صنعتی و تجاری، نقشه راهی مطمئن برای کاهش ریسک و توسعه محصولی کاربردی ارائه می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر