صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اسپیس‌ایکس ۴۸ ماهواره اینترنتی استارلینک را به مدار پرتاب کرد

اسپیس‌ایکس امروز دسته بزرگ دیگری از ماهواره‌های اینترنتی استارلینک خود را به مدار پرتاب کرد.
کد خبر : 856776

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، اسپیس‌ایکس امروز دسته بزرگ دیگری از ماهواره‌های اینترنتی استارلینک خود را به مدار پرتاب کرد و راکت بازگشته بر روی یک کشتی در دریا فرود آمد.

راکت فالکون ۹ حامل ۴۸ فضاپیمای استارلینک امروز از پایگاه نیروی فضایی وندنبرگ کالیفرنیا بلند شد و لایه ضخیمی از مه را در مسیر رسیدن به مرز نهایی شکافت.

مرحله اول این راکت برای فرود عمودی بر روی کشتی بدون سرنشین اسپیس‌ایکس که در اقیانوس آرام مستقر بود، به زمین بازگشت. این نقطه عطف حدود هشت دقیقه و ۵۰ ثانیه پس از پرتاب رخ داد.

اسپیس‌ایکس در توضیح این مأموریت گفته است که «این دوازدهمین پرتاب و فرود برای این بوستر خاص بود.»

به گفته «جاناتان مک داول»، اخترفیزیکدان و ردیاب ماهواره‌ای «اسپیس‌ایکس در حال حاضر بیش از ۴ هزار و ۷۰۰ ماهواره استارلینک را پرتاب کرده است که اکثر آن‌ها در حال حاضر عملیاتی هستند.»

اما در آینده نزدیک تعداد بیشتری از بسته‌های استارلینک عرضه خواهند شد. این شرکت مجوز استقرار حدود ۱۲ هزار ماهواره اینترنتی در LEO را دارد و برای ۳۰ هزار ماهواره دیگر نیز درخواست مجوز داده است. البته این موضوع، خشم برخی از ستاره‌شناسان را برانگیخته است که می‌گویند ماهواره‌های متعدد مانع از رصد آن‌ها می‌شوند.

به گفته برخی کارشناسان این شبکه همیشه در حال رشد، تهدیدی برای پایداری فضا در طولانی‌مدت است. به‌عنوان مثال، ماهواره‌های استارلینک اخیراً ۲۵ هزار مانور جلوگیری از برخورد را در یک بازه ۶ ماهه انجام دادند و این عدد تنها با رسیدن فضاپیماهای بیشتر و بیشتر به مدار افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام/

ارسال نظر