صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دیدار معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با آیت‌الله العظمی سبحانی

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در سفر به قم با آیت‌الله سبحانی دیدار و گفت‌وگو کرد.
کد خبر : 856664

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح‌الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در ادامه سفر یک روزه به استان قم با آیت‌الله العظمی جعفر سبحانی مرجع تقلید شیعیان دیدار و گفت‌وگو کرد.
 
تلاش‌های ارزنده معاونت علمی در حمایت از نوآوری 
 
آیت‌الله العظمی سبحانی به اهمیت توجه جامعه به توانمندی‌های نوآورانه پرداخت و با شایسته شمردن نقش معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان در حمایت، هدایت و ایجاد بستر‌های فعالیت افراد نخبه اظهار کرد: تلاش معاونت علمی و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و بنیاد ملی نخبگان، تلاشی ارزشمند و در راستای تأکیدات دین مبین اسلام مبنی بر حمایت و بهره‌مندی از نوآوری و حرکت رو به جلو است.

وی افزود: اسلام همواره بر حرکت نوآورانه تأکید دارد و تحول، آشنایی با فناوری‌ها و حرکت رو به جلو به عنوان یک ارزش در آموزه‌های دینی ما مورد تأکید بوده است. 
 
مرجع تقلید شیعیان ادامه داد: بر اساس فرمایش نبی مکرم اسلام، هر کس دو روزش با هم یکسان باشد فریب خورده و مغبون است. این موضوع نشان دهنده اهمیت نوآوری، تحول و تغییر با بهره مندی از فناوری بوده؛ چرا که جهان در حال تکامل است و حال در این جهان رو به تکامل، اگر درجای قبلی بمانیم محکوم به فنا خواهیم بود؛ بنابراین نظام باید به افراد اهل فن، نوآور و تکاپو ظرفیت‌های لازم را بدهد و حمایت کند.

سبحانی بیان کرد: در طول تاریخ اسلام و سیره پیامبر اسلام (ص) همواره بر بهره‌مندی از فنون جدید و دستیابی به فناوری‌های نو به کمک افراد خبره تاکید شده است. باید کاری کرد که خبرگان و نخبگان در ایران اثرگذاری خود را به حداکثر برسانند و زمینه حفظ و نقش آفرینی این افراد را فراهم کنیم؛ البته اجبار این که افراد جایز نیست؛ اما باید زمینه‌ای فراهم کرد تا افرادی که توانمند و دارای ایمان هستند در کشور بمانند. 
 
گام‌های جدی برای مردمی کردن اقتصاد
 
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور نیز با اشاره به غنای بالا و سرمایه‌های ارزشمند اندیشه‌ای، دانشی و دینی استان قم، بیان کرد: قم از ظرفیتی ارزشمند برای تبدیل شدن به مبدا و آغاز یک جریان اندیشه‌ای در حوزه علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان به کمک اندوخته‌های غنی دینی، اعتقادی و نیروی انسانی توانمند و فرهیخته بومی خود برخوردار است.
 
روح‌الله دهقانی با بیان نقش جریان اندیشه ورزی در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و مردمی شدن اقتصاد، گفت: مراجع عظام تقلید و اندیشمندان دینی نقشی کلیدی و راهبردی در جریان‌سازی، هدایت و همراه سازی عموم جامعه با نهضت اقتصاد دانش‌بنیان دارند و این سرمایه ارزشمند مرجعیت دینی در پیشبرد راهبرد‌های کشور و منویات مقام معظم رهبری در مردمی شدن اقتصاد، حائز اهمیتی بالا است. 

وی با اشاره به عزم جدی معاونت علمی بر مردمی سازی اقتصاد و نقش آفرین کردن آنان در تامین نیاز‌های راهبردی و فناورانه کشور با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، اضافه کرد: معاونت علمی ذیل ستاد‌های توسعه فناوری و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، مردمی سازی اقتصاد و رفع نیاز‌های جامعه را دنبال می‌کند؛ بر همین اساس، در ۱۰ حوزه مهم و راهبردی از حمل و نقل، کشاورزی و هوافضا که کشور در آن ظرفیت وجود دارد ستاد‌هایی شکل گرفته که برخی از این ستاد‌ها توسعه فناوری‌های راهبردی و برخی دیگر توسعه اقتصاد دانش بنیان را مدیریت می‌کنند. 
 
به گزارش آنا، بازدید از پارک علم و فناوری استان قم، افتتاح ساختمان شهید فخری‌زاده، بازدید از زیرساخت‌ها، شرکت‌ها و گفتگو با فعالان کارخانه نوآوری قم از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه کاروان علم و فناوری به استان قم است.

انتهای پیام/

ارسال نظر