محمدی: هیچ جای دنیا مانند ایران فضای کسبوکار ندارد
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم اختتامیه کنفرانس ملی شیمی، نانو مواد و پلیمر (چالشها و کاربردها)، با حضور جواد محمدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، ملک نیا مدیرکل کانونهای دانشگاه، صنعت و جامعه، عظیم حسینی رئیس و جمعی از مسئولین و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در سالن آمفی تئاتر مرکز آموزشهای تخصصی شرکت نفت ایران برگزار شد.
در ابتدای مراسم جواد محمدی با اشاره به حدیث امام علی علیه السلام که فرمودند «العلم السلطان» گفت: در کشور ما با توجه به استعدادهای ارزشمندی که شما محققان و جوانان عزیز دارید توانستیم کارهای بزرگ انجام دهیم. از جمله اینکه کشور ما بزرگترین کارخانههای بیوتکنولوژی در منطقه و بیشترین تنوع را در آسیا دارد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران بیان کرد: ما در هر حوزهای که بیشتر تحت فشار و تحریم بوده ایم توانستیم بیشتر افتخار آفرین باشیم. در حوزه نانو، بایو، صنایع هوافضا، انرژی هسته ای، سلولهای بنیادی توانستیم دوش به دوش کشورهای بزرگ حرکت کنیم. باید باور داشته باشیم که میتوانیم کارهای بزرگ انجام دهیم و این جزء افتخارات کشور ماست که چنین ظرفیتهای بزرگی داریم. هر چقدر کارهای مطالعاتی، پژوهشی و فناوری را با تلفیق عرضه محوری در مرزهای دانش و تقاضامحوری بر اساس نیاز جامعه سمت و سو بدهیم باعث رونق بازار داخلی و اشتغال بیشتر جوانان در کشور میشود.
عضو هیئت مرکزی جذب دانشگاه آزاد اسلامی، تاکید کرد: در هیچ جای دنیا نمیتوانید مثل ایران فضای کسب و کار داشته باشید. اگر کسی توان ورود به بازار کار را داشته باشد باید از ابتدای پژوهش نیاز بازار را در نظر بگیرد و پژوهش را برای فناوری و فناوری را برای بازار تولید کند و این باعث پیشرفت اقتصادی و افتخار دانشگاه و بی نیازی کشور از واردات خواهد شد.
در ادامه گیاهی دبیر علمی کنفرانس گفت: تعداد ۱۵۱ عنوان مقاله در کنفرانس مورد بررسی قرار گرفته است که از این تعداد ۱۱۱ عنوان مقاله – پوستر و ۳۳ عنوان مقاله - سخنرانی مورد تایید قرار گرفته و در طی دو روز کنفرانس ارائه گردیده و ارزیابی شدهاند.
برگزیدگان کنفرانس در ۲ بخش مقاله- سخنرانی و مقاله- پوستر به شرح زیر اعلام و تشویق شدند:
بخش مقاله- سخنرانی:
۱. مقاله برتر اول: سیدمهدی سیاهپوش عنوان مقاله: «مقایسه خواص نانوذرات γ-آلومینای تهیه شده به روش سل- ژل در حضور حلالهای مختلف»
۲. مقاله برتر دوم: پویا حقانی عنوان مقاله: «اصلاح خواص مکانیکی آلیاژ پلی لاکتیک اسیدنشاسته با استفاده از نانوسیلیکا
۳. مقاله برتر سوم: امیر بهرامی عنوان مقاله: «یافتن یک کران بالا برای اندیس سومبور در گراف ملکولی فنلین»
بخش مقاله- پوستر:
۱. پوستر برتر اول: نوید ربیعی عنوان پوستر: «مدل اصلاح شدة ایزوترمِ جذبِ دوحالتة رنگزاهایِ دیسپرس توسط الیاف پلیمری»
۲. پوستر برتر دوم: سما صابری عنوان پوستر: «The Effect of Adding Thermoplastic Polyurethane (TPU) and Styrene-Butadiene-Styrene (SBS) on Improving Printability of Acrylonitrile-Butadiene-Styrene (ABS) for D printing Technology».
۳. پوستر برتر سوم: راحیل شکوهیان عنوان پوستر: «تصفیه آب و پساب توسط نانوکامپوزیتهای برپایه آلومینیوم سولفات» در پایان مراسم نیز دبیر علمی و دبیر اجرایی مراسم از کلیه روسا و معاونین سازمان مرکزی و واحد قدردانی به عمل آوردند و از تیم اجرایی که متشکل از ۲۱ دانشجو بودند نیز قدردانی شد.
انتهای پیام/