صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تجهیزات صنعتی در حوزه ریزپردازنده تولید شد

محققان و فناوران یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده‌اند تجهیزات صنعت برق را در حوزه ریزپردازنده‌ها تولید و نیاز بازار به این محصولات راهبردی را تأمین کنند.
کد خبر : 855013

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدحسین منافی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان ضمن معرفی این مجموعه دانش‌بنیان با هدف مدیریت مصرف انرژی الکتریکی در صنایع، گفت: این شرکت توانسته است در صنعت برق و با استفاده از دنیای وسیع و پیچیده‌ی میکروپروسسور‌ها و ریزپردازنده‌ها، طراحی تجهیزات و ادوات خاصی را که نیاز به دقت و سرعت زیاد، پردازش‌ها و محاسبات دقیق دارند را برعهده گیرد.

این فعال حوزه فناوری با اشاره به رله‌ها و کنترل‌کننده‌های جریان، رله حفاظتی اضافه جریان را محصول دانش‌بنیان این شرکت معرفی و عنوان کرد: به دلیل عدم وجود نمونه داخلی و نیاز مبرم کشور، دانش فنی این محصول طی یک پروژه تحقیقاتی، توسط نیرو‌های متخصصان جوانان ایرانی و متعهد بومی‌سازی شد.

منافی، در خصوص اهمیت و کاربرد این محصول گفت: ساخت و طراحی رله حفاظتی اضافه جریان که در صنعت برق و شرکت‌های توزیع، فوق توزیع و صنایع بزرگ کاربرد دارد سالیانه منجر به جلوگیری از خروج ارز از کشورخواهد شد.

این فعال حوزه فناور، قیمت ارزانتر، پشتیبانی و تعمیر ونگهداری سریع، بموقع و ارزانتر و اصلاحات لازم و مطابق با خواسته‌های کارفرما و بهره‌بردار را از مزیت‌های اصلی این محصول نسبت به مشابه‌های خارجی آن دانست.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه حمایت‌های مالی و معنوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منجر به تسریع در امور تحقیق و توسعه و پیشبرد روند تولید این محصول شده است، فرهنگ‌سازی استفاده از محصولات داخلی را از دیگر عوامل رشد شرکت‌ها دانست و گفت: رواج فرهنگ استفاده از محصولات داخلی بر عهده دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های ذی‌ربط مربوطه است.

وی ادامه داد: حمایت‌های مالی و معنوی نهاد‌های اجرایی از شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و فارغ التحصیلان دانشگاهی نقش مهمی در اشتغال و رونق تولید دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر