صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

۲۸۹ شرکت غذایی ۳۰ میلیون پرس غذا در طول حج سرو می‌کنند

حدود ۲۸۹ شرکت و مؤسسه پذیرایی آماده اند تا حدود ۳۰ میلیون وعده غذایی برای زائران حج موسم حج امسال فراهم کنند.
کد خبر : 854431

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حدود ۲۸۹ شرکت و مؤسسه پذیرایی آماده اند تا حدود ۳۰ میلیون وعده غذایی برای زائران حج موسم حج امسال فراهم کنند.

احمد الشریف، رئیس انجمن پیمانکاران مواد غذایی و معیشتی در مکه، ضمن اعلام این خبر به گلف نیوز گفت این شرکت‌ها که همگی واجد شرایط تعیین شده توسط سازمان‌های بهداشتی مربوطه هستند، متعهد به ارائه بهترین خدمات به زائران هستند. آن‌ها ملزم به تامین سه وعده غذایی اصلی، همراه با انواع تنقلات، آب میوه، لبنیات، آب، میوه‌های تازه و نوشیدنی‌های سرد و گرم هستند و باید این موارد را در طول اقامت زوار در اماکن مقدس تامین نمایند.

مجموعه‌ای از وعده‌های غذایی به منظور رفع نیاز‌های مختلف زائران، با اولویت بخشی به ایمنی و آماده سازی غذا‌ها مطابق با مقررات سازمان غذا و داروی عربستان سعودی و سازمان‌های بهداشتی این کشور طراحی شده است.

الشریف در بیانیه خود بر نقش حیاتی تیم‌های مسئول تهیه و انتقال وعده‌های غذایی تاکید کرد.

وی خاطرنشان کرد که بخش خدمات غذایی برای تضمین سلامت و ایمنی زائران ضروری است. هیئت بازرسی نیز با بازدید‌های میدانی دقیق از محل پیمانکاران و فرآیند‌های دقیق استریلیزاسیون در سراسر حج از این فرایند پشتیبانی می‌کنند.

در همین حال اسامه الزیتونی سخنگوی رسمی وزارت کشور سعودی گفت: تعداد قابل توجهی از شرکت‌های بزرگ و توانمند در حوزه تغذیه برای تضمین تحویل غذا به زائران با استفاده از روش‌های ایمن بهداشتی و رعایت اصول تایید صلاحیت شده‌اند. بالاترین استاندارد‌های کیفیت مطابق با الزامات سازمان‌های بین المللی برای زوار رعایت می‌شوند.

الزیتونی همچنین افزود که یک برنامه پیگیری نظارت بر ارائه دهندگان خدمات غذایی و تغذیه در طول دوره حج طراحی شده است. این برنامه شامل تشکیل تیم‌های میدانی است که مسئول بازرسی امکانات مواد غذایی، تجزیه و آزمایش نمونه‌های غذا و اطمینان از ایمن بودن ابزار و مواد آماده سازی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر