صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۶ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲
با برگزاری همایشی؛

بازار محصولات فناورانه در هند مورد بررسی قرار گرفت

تمام ظرفیت‎های موجود در بازار هندوستان برای حضور شرکت‌های ایرانی با برگزاری همایش معرفی «فرصت‌ها و ظرفیت‌های حضور در بازار هندوستان» مورد بررسی قرار گرفت.
کد خبر : 853777

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تمام ظرفیت‎های موجود در بازار هندوستان برای حضور شرکت‌های ایرانی با برگزاری همایش معرفی «فرصت‌ها و ظرفیت‌های حضور در بازار هندوستان» مورد بررسی قرار گرفت.

با توجه به اینکه ایران و هند دارای اقتصاد مکمل یکدیگر هستند، بسیاری از محور‌های علم و فناوری می‌توانند در تبادلات اقتصادی دانش‌بنیان به نتایج خوبی برسند. از اینرو همایش معرفی «فرصت‌ها و ظرفیت‌های حضور در بازار هندوستان» برگزار شد تا نقاط مشترک همکاری میان دو کشور و ظرفیت‌های موجود در بازار کشور هند و همچنین چالش‌های پیش‌روی برای حضور شرکت‌های ایرانی در این بازار بررسی شود.

هند یکی از کشور‌های مطرح در حوزه کارخانه داروی جهان است. ایران نیز در حوزه تولید دارو با استفاده از فناوری بالا یا «های تک» بسیار پیشرو بوده و قادر به صادرات محصولاتی در این حوزه به هند است. به همین دلیل این تعاملات بازار خوبی برای دانش‌بنیان‌های ایرانی ایجاد خواهد کرد.

ایران مطالعات متعددی را در مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام داده تا حوزه‌هایی که می‌توان با هند به عنوان شریک تجاری همکاری کرد را شناسایی کند.

تجهیزات پزشکی، ماشین‌آلات و فناوری‌های وابسته، فناوری‌های زیستی، صنایع کشاورزی، حوزه‌های وابسته به سلامت، صنایع الکترونیک از جمله حوزه‌های مهمی هستند که با توجه به ظرفیت‌های موجود در این حوزه‌ها، ایران می‌تواند به عنوان شریک تجاری هند در آن‌ها فعالیت کند.

همچنین ظرفیت‌های موجود در بندر چابهار نیز یکی دیگر از فرصت‌های موجود در کشور است که در همکاری با هندوستان مورد توجه بوده و بر موضوع تولید مشترک در این بندر برای طرف‌های هندی و ایرانی بسیار تاکید شده است.

برهمین اساس پیشنهاد شده است تا شرکت‌های ایرانی با شرکت‌های هندی در منطقه چابهار شرکت‌های مشترک تاسیس کنند و تجارت میان دو کشور با سرعت بیشتری به جریان بیفتد.

دراین همایش یک روزه مسئولانی از جمله سرپرست سازمان توسعه و تجارت، سفیر ایران در هند و سفیر هند در ایران به سخنرانی در خصوص ظرفیت‌های فعالیت شرکت‌های ایرانی در بازار هندوستان پرداختند.

همچنین نماینده کنفدراسیون صنایع هند، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع PHD، رئیس مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری، رئیس هیئت مدیره صندوق ضمانت ایران، نماینده فدراسیون صادرات هند و مدیرکل شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت و رئیس هیئت مدیره گروه هندوجا نیز از جمله مسئولانی هستند که دراین همایش به سخنرانی درخصوص نقاط مشترک همکاری ایران و هند پرداختند.

انتهای پیام/

ارسال نظر