صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۶ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲
در نشست مسئولان فنی و حرفه‌ای و دانشگاه آزاد شبستر تأکید شد؛

تدوین طرح‌های «کهاد» و «نخلستان» با طعم مهارت‌آفرینی

مسئولان سازمان فنی و حرفه‌ای و دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر در نشست امضای تفاهم‌نامه‌ تدوین طرح‌های «کهاد» و «نخلستان» در راستای مهارت‌آفرینی دانشجویان را مورد تأکید قرار دادند.
کد خبر : 853768

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مدیران و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر و مرکز فنی و حرفه‌ای این شهرستان در راستای افزایش همکاری‌های آموزشی و مهارتی در شهرستان شبستر و ارائه خدمات مطلوب در این زمینه‌ها دیدار کردند.

رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان شبستر در این دیدار با تشریح دوره‌های مختلف در زمینه‌های مختلف آموزشی و مهارتی در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از آمادگی این مرکز برای همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

آمنه ملکی‌نژاد یادآور شد: برای همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای و دانشگاه آزاد اسلامی، دو طرح مهم در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برای دانشجویان در حال تحصیل به نام‌های «کهاد» و «نخلستان» وجود دارد که با محور آموزش و مهارت‌آموزی برای دانشجویان تدوین شده است.

وی تأکید کرد: در طرح «کهاد» شرکت‌کنندگان دوره‌ها براساس علاقه‌مندی در چهار خوشه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر و مطابق با استاندارد‌های شایستگی و کد بین‌المللی ایسکو ۲۰۰۸ که بر روی سامانه ملی استاندارد مهارت به نشانی https://rpc.irantvto.ir/ بارگذاری شده‌اند شرکت می‌کنند که هر واحد استاندارد شایستگی معادل ۳۰ ساعت به صورت نظری و عملی و برابر با یک واحد آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاهی (۳۲) ساعت معادل‌سازی می‌شوند.

رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان شبستر افزود: طرح نخلستان برای رشته‌هایی که بازار کار ندارند، اجرا می‌شود و در مدت ۶ ماه، مهارت‌های فناوری اطلاعات آموزش داده می‌شود.

طرلان فرهوش سرپرست سرای نوآوری و امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر هم در این نشست از عزم جدی این دانشگاه برای برگزاری دوره‌های آموزشی ـ مهارتی خبر داد و افزود: با توجه به اینکه افزایش مهارت‌ها از ابزار‌های لازم برای جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در بازار کار است، این دانشگاه تلاش می‌کند در این راستا گام مؤثری بردارد.

زهرا رئیسی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر هم از آمادگی این باشگاه برای برگزاری دوره‌های مشترک خبر داد و بر ضرورت هم‌افزایی دانشگاه با سایر نهاد‌ها مانند سازمان فنی و حرفه‌ای برای ارتقای شاخص‌های مهارتی تأکید کرد.

براساس تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی شبستر و مرکز فنی و حرفه‌ای شبستر مقرر شد دوره‌های آموزشی مشترک آغاز شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر