صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۲ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲
معاون فناوری وزیر علوم در گفت‌وگو با آنا خبر داد؛

ثبت ۹ هزار نیاز در سامانه نان/ جذب دانشجوی دکتری برای رفع این نیازها در وزارت علوم کلید خورد 

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از جذب دانشجویان دکتری خلاق به منظور رفع نیاز‌های سامانه نان خبر داد.  
کد خبر : 853599

امیدرضایی فر معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره آخرین وضعیت ثبت نیاز در سامانه نان و اقدامات اجرایی وزارت علوم در راستای تحقق آن‌ها اظهار کرد: حدود ۹ هزار نیاز و ۱۲۰۰ ایده خلاق در سامانه نان به ثبت رسیده است. 

وی افزود: این نیاز‌ها با همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی مختلف از جمله ایران خودرو، وزارت نفت و مجموعه‌های دستگاه‌های اجرایی دیگر و دستگاه‌های خصوصی انجام شده و اتصال سامانه نان به سامانه ساتع باعث می‌شود تا مجموعه‌ها و دستگاه اجرایی همزمان ایده‌های خود را در هر کدام از این دو سامانه ثبت کرده و در سامانه‌های دیگر هم آنرا مشاهده کنند. 

رضایی فر تصریح کرد: بحث مجوز پذیرش دانشجویان دکتری در دانشگاه‌ها به منظور ثبت ایده آن‌ها در نیاز‌های سامانه نان از سال جاری در دستور کار وزارت علوم قرار گرفته است، یعنی اگر دانشجو و استادی برای رفع نیاز توانمندی لازم را داشته باشند بتوانیم از ظرفیت آن‌ها استفاده کنیم. 

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در گذشته پایه‌های تشویقی به مشوق‌ها و دانشجویان دکتری که نیاز‌های خود را در سامانه نان ثبت می‌کردند داده می‌شد، به همین منظور رشد قابل توجهی را در این زمینه شاهد بوده ایم، امیدوار به ادامه یافتن موفقیت آمیز این مسیر هستیم. 

رضایی فر تاکید کرد: شرکت‌های فناوری مستقر در پارک‌های علم و فناوری می‌توانند با اعلام آمادگی دانشجویانی که علاقه‌مند فعالیت به عنوان دستیار فناوری کارآموز هستند را بپذیرند که وزارت علوم حمایت‌هایی در جهت پرداخت ماهیانه یک تا ۳ میلیون تومان برای دانشجویان کارشناسی، ارشد و دکتری در نظر دارد که گذراندن طرح آن‌ها ۶ تا ۹ ماه طول می‌کشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر