صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۶ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲
رئیس دانشگاه آزاد لاهیجان تأکید کرد؛

لزوم به‌کارگیری ظرفیت‌ها برای تحقق دانشگاه حل مسئله

سهیل شکری بر لزوم به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها برای تحقق دانشگاه حل مسئله تأکید کرد.
کد خبر : 853598

به گزارش خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا، سهیل شکری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در نشستی با سیدمسعود موسوی مدیرعامل کارخانه نوآوری گیلان با تأکید بر لزوم به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها برای تحقق دانشگاهی بر پایه حل مسئله اظهار کرد: این واحد دانشگاهی همواره گام‌های مهمی در این راستا برداشته و اکنون باید با تجربیات دهه گذشته، حل مسائل بر پایه زیست‌بوم تا حصول نتیجه محقق شود.

وی افزود: تاکنون سهم اقتصاد دانش‌بنیان در آورده مالی دانشگاه سهم چشمگیری نبوده و همواره وضعیت مالی دانشگاه به شهریه دانشجویان وابستگی بالایی داشته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان تکیه بر توان داخلی را از سیاست‌های کلی نظام برشمرد و عنوان کرد: با وجود منابع انسانی و ظرفیت دانشی اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان دکتری، وجود ساختمان‌های فیزیکی و فضا‌های موجود دانشگاه در کنار انعطاف در قرارداد‌ها می‌توانیم در مسئله‌یابی و احصای آن و برنامه‌ریزی در راستای حل آنها اقدام کنیم.

**دیوان‌سالاری‌های اداری موجب دلسردی فناوران می‌شود

مدیرعامل کارخانه نوآوری گیلان نیز با بیان اینکه ظرفیت‌های بالقوه فراوانی در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، گفت: دیوان‌سالاری‌های اداری نیز یکی از موارد دست‌وپاگیر است که بعضاً از سوی فناوران دلسردکننده تلقی می‌شود و باید در راستای مولدسازی بتوانیم از فضا‌های خالی بلااستفاده، بهره ببریم که این مسئله می‌تواند از دغدغه‌های استانی در تخصیص فضا به فناوران باشد.

سیدمسعود موسوی اضافه کرد: ظرفیت‌های بالقوه زیادی در اکوسیستم و تقاضا‌های زیادی در بازار وجود دارد که از آن بی‌اطلاع هستیم و نقش کارخانه نوآوری حد واسط است. توسعه‌دهندگی و تجاری‌سازی محصولات یا ایده‌های منتهی به محصول از مهم‌ترین رویکرد‌های کارخانه نوآوری بوده و با شبکه‌سازی، تعاملات بیشتر، شتاب‌دهی و نظارت می‌توانیم اعتماد بیشتر مخاطبان به‌ویژه دانشجویان را جلب کنیم.

به گزارش آنا، در پایان این نشست طرفین با امضای تفاهم‌نامه، به همکاری مؤثر و مستمر تأکید کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر