صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر اندیشکده سبک زندگی اسلامی:

بحران «اکنون‌زدگی» و «هویت» سلامت روانی جامعه را تهدید می‌کند

حجت‌الاسلام حسین عباسی‌اصل تأکید کرد که بحران «اکنون‌زدگی» و «هویت» سلامت روانی جامعه را تهدید می‌کند.
کد خبر : 853568

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام حسین عباسی‌اصل مدیر اندیشکده سبک زندگی اسلامی در جمع دانشگاهیان در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات و ناهنجاری‌ها و آسیب‌های جامعه ریشه تمدنی و اجتماعی دارد، ادامه داد: سبک‌های زندگی بی‌هویت که ناشی از تمدن جدید و پیامد‌های تمدنی معاصر بوده، زمینه‌ساز افسردگی و اضطراب در جوامع شده و روی نسل جوان تأثیر گذاشته است.

عباسی‌اصل تبیین کرد: باید در جامعه ارتباطاتی که براساس خدمات انسانی است، تقویت شود، چراکه هرچه ارتباط مردم در جامعه به طرف کارگر و کارفرمایی بود به همان میزان ارتباطات پاک و صمیمانه انسانی کم و کمتر می‌شود.

وی با بیان اینکه برای افزایش امید به زندگی، تقویت سلامت روانی و توجه جدی به درمان ریشه‌ای آسیب‌های تمدنی و اجتماعی ضروری است، افزود: امروز سونامی ناامیدی جهان را تهدید می‌کند و نباید دچار بحران «اکنون‌زدگی» شویم، در حالی که بحران «اکنون‌زدگی» و «هویت» سلامت روانی جامعه را تهدید می‌کند.

مدیر اندیشکده سبک زندگی اسلامی  در کارگاه آموزشی «بازسازی زندگی» در راستای طرح امیدبخشی دانشگاهیان در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی افزود: در کلیدواژه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی امید و امیدواری موج می‌زند و تأکید ایشان باید سرلوحه فعالیت‌های ما باشد.

عباسی‌اصل با ارائه راهکار‌هایی برای درمان آسیب‌ها و آفت‌ها مطالبی پیرامون سبک زندگی، ویژگی‌های مادی معنوی زندگی اسلامی و تطابق این دو امر مهم در زندگی بیان کرد.

معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی هم در این نشست گفت: تقویت گفتمان امید و ترویج انگیزه در کشور بسیار حائز اهمیت است، چراکه دشمنان در راستای القای روحیه یأس و ناامیدی تلاش می‌کنند.

حبیب‌الله نخعی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید دارند که امید مهم‌ترین ابزار پیشرفت است، ادامه داد: برگزاری اینگونه کارگاه‌های آموزشی در ترویج و تعمیق روحیه امید و سبک زندگی اسلامی آثار و برکات ارزشمندی دارد.

حجت‌الاسلام محمد حاجی‌زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی هم آشنایی با روش‌های کارآمد برای شناخت سبک زندگی و نهادینه‌سازی این آموخته‌ها در عرصه اجتماعی و خانوادگی را ضروری برشمرد و گفت: تأکید مقام معظم رهبری در زمینه امیدآفرینی در جامعه به‌خصوص بیانیه بسیار مهم گام دوم انقلاب اسلامی باید نصب‌العین فعالان عرصه فرهنگ باشد.

محمدجواد ثقه‌الاسلامی دبیر کانون هم‌اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی هم بیان کرد: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی آشنایی استادان گروه معارف با ویژگی‌ها و روش‌های نقد، تحلیل و تبیین مسائل مربوط به سبک زندگی و ایجاد زمینه‌ای برای بصیرت‌افزایی برای دانشجویان است.

انتهای پیام/

ارسال نظر