صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۵ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲

۱۵۰ زائر از توکیو عازم مکه شدند

۱۵۰ زائر، شهر توکیو را به مقصد مکه ترک کردند تا امسال فریضه عبادی سیاسی حج را به‌جا آورند. این گروه اولین ساکنان منطقه شرق آسیا هستند که بعد از پایان پاندمی کرونا عازم حج می‌شوند.
کد خبر : 853548

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، چهار گروه شامل ۱۵۰ زائر، شهر توکیو را به مقصد مکه ترک کردند تا امسال فریضه عبادی سیاسی حج را به‌جا آورند. این گروه اولین ساکنان منطقه شرق آسیا هستند که بعد از پایان پاندمی کرونا عازم حج می‌شوند.

اکثر این زائران ساکنان شهر‌های ژاپن هستند، اما اصالتاً اندونزیایی، مالزیایی، پاکستانی و سایر کشور‌های آسیایی هستند. برخی از ژاپنی‌های اصیل نیز همراه این گروه‌ها عازم مکه می‌شوند تا حج خود را به جای آورند.

بیشتر زوار روز‌های شنبه و یکشنبه توکیو را ترک کردند و گروه آخر نیز امروز دوشنبه عازم حج می‌شود. آن‌ها از طریق ایرلاین‌های اماراتی و قطری خود را به مکه می‌رسانند.

اکثر این زائران جوان هستند و چندین تن از آن‌ها به عرب نیوز گفتند که از این که بالاخره خداوند این توفیق را نصیبشان کرد تا امسال زائر و مهمان خانه خدا در شهر مقدس مکه شوند بسیار خوشحال هستند.

برگترین شرکت مسافرتی ژاپن به نام H.I.S.Co اکثر هماهنگی‌های لازم برای اعزام این افراد را انجام داده است.

بر اساس مستندات تاریخی، اسلام در ژاپن تاریخی صد ساله دارد. قبل از ۱۸۵۳ ژاپن کشوری بسته بود، ولی از سال ۱۸۶۷ به بعد مردم ژاپن توانستند با کشور‌های دیگر به خصوص مسلمانان رابطه برقرار کنند. مردم ژاپن ابتدا در سال ۱۸۷۷ اسلام را به عنوان بخشی از ادیان غربی شناختند. نخستین بار در سال ۱۸۷۷ با ترجمه کتابی به زبان ژاپنی که درباره اسلام نوشته شده بود مردم این سرزمین با معارف اسلامی آشنا شدند. با این حال تعداد مسلمانان تا قبل از دهه ۱۹۸۰ اندک بود.

ورود اسلام به ژاپن پس از انقلاب اکتبر ۱۹۱۷ در روسیه و استقرار حکومت سوسیالیستی در آن کشور انجام گرفت. بر اساس آخرین آمار رسمی منتشر شده توسط مراکز اسلامی ژاپن جمعیت مسلمان‌ها در این کشور حدود ۱۰۰ هزار نفر است.

مسلمان‌ها در ژاپن دارای مسجد و مراکز اسلامی هستند و می‌توانند شعائر دینی خود را به جا آورند. تعدادی شیعه نیز در این کشور زندگی می‌کنند که اکثراً از مهاجران کشور‌های دیگر مثل ایران و پاکستان هستند. البته شیعیان بومی نیز در این کشور وجود دارند که محمد ساوادا مترجم قرآن کریم به زبان ژاپنی از جمله ایشان است.

انتهای پیام/

ارسال نظر