صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۹ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲
معاون طرح‌های آبادانی و پیشرفت مناطق بنیاد علوی:

توانمندسازی محرومان با تزریق فناوری به طرح‌های آبادانی محقق می‌شود

معاون طرح‌های آبادانی و پیشرفت مناطق بنیاد علوی نحوه حمایت بنیاد و همکاری با فناوران را در قالب عقد قرارداد همکاری با مجموعه‌های منتخب، اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه تا ۲ میلیارد تومان و ... ذکر کرد.
کد خبر : 852697

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رسول محمدقلی معاون طرح‌های آبادانی و پیشرفت مناطق بنیاد علوی در نشست ارایه برنامه بنیاد علوی که امروز ۲۴ خرداد در سالن اصلی نمایشگاه فناوری‌ها و محصولات محرومیت زدا (آبادیران) برگزار شد، گفت: بنیاد علوی بنا به دستور مقام معظم رهبری عمده تمرکزش را بر توانمندسازی محرومان گذاشته است. یک کارکرد اختصاصی هم برای بنیاد علوی تعریف شده که آبادانی و پیشرفت مناطق محروم است. همچنین مشی اصلی ما این است که هیچ شعبه‌ای در جای دیگر نداشته باشیم.

وی با بیان اینکه بنیاد در تمام استان‌ها این هدف را دنبال می‌کند، افزود: حضور بنیاد در برخی مناطق مانند کرمان و سیستان بلوچستان به دلیل محرومیت بیشتر، پر رنگ‌تر است. ما داخل هر منطقه، جوانان بومی و جهادی را شناسایی و از دل آن‌ها شورای پیشرفت مردمی را تشکیل می‌دهیم. یک نماینده هم به عنوان دبیر آبادانی و پیشرفت آن منطقه انتخاب می‌شود.

محمدقلی تصریح کرد: هر شورا ۵ تا ۱۰ روستا را هدف قرار می‌دهد.۸۰ نهاد آبادانی و پیشرفت و ۸۰۰ گروه مردمی بومی پیشرفت داریم و چهار هزار روستا و محله در قالب کانون پیشرفت هستند.

وی با بیان این که پیشرفت و آبادانی جامع مناطق محروم در چهار عرصه فکر، علم، معنویت و زندگی است، خاطرنشان کرد: نحوه حمایت بنیاد علوی و همکاری با نوآوران و فناوران در قالب عقد قرارداد همکاری با مجموعه‌های منتخب، اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به طرح‌های مورد تایید تا دو میلیارد تومان و خرید محصولات و خدمات مورد نیاز مناطق از شرکت‌ها است.

معاون طرح‌های آبادانی و پیشرفت مناطق بنیاد علوی اظهار داشت: اگر می‌خواهیم آبادانی منطقه را رقم بزنیم و محرومان را توانمند کنیم راهی نداریم جز اینکه فناوری و دانش را به طرح‌های پیشرفت و آبادانی تزریق کنیم. اگرشرکت‌های دانش بنیانی هستند که می‌توانند به توانمند سازی محرومان کمک کنند و ما با آن‌ها به توافق برسیم، حاضر به عقد قرارداد خواهیم بود. موسسه تحقیق و توسعه‌ای با عنوان دانشمند داریم که بازوی علمی و فناورانه بنیاد علوی است.

محمدقلی عنوان کرد: در عرصه اجتماعی، فرهنگی و آموزشی به دنبال مجموعه‌ای هستیم که به این سوالات ما جواب دهد نیازهایی، چون تقویت فکر جمعی و تفکر برنامه ریز، خلاق و راهبری روستاییان، استعداد یابی دانش آموزان مناطق محروم، جلوگیری از بازماندگی از تحصیل در مناطق محروم، راهکار‌هایی برای پر کردن اوقات فراغت در مناطق محروم، راهکار‌هایی برای تقویت معنویت در مناطق محروم و راهکار‌هایی برای تقویت هویتی و اعتماد به نفس در مناطق محروم.

انتهای پیام/

ارسال نظر