صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۵ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲
معاون وزیر علوم در نمایشگاه آبادیران:

150 هزار فرصت شغلی در پارک‌های علم و فناوری ایجاد شد

معاون فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: فرصت‌های شغلی موجود در پارک‌های علم و فناوری ۱۵۰ هزار شغل است.
کد خبر : 852547

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، امید رضایی‌فر در پنل اشتغال نوآورانه فارغ التحصیلان که در حاشیه نمایشگاه آبادیران برگزار شد، اشتغال دانش‌بنیان را یکی از مصادیق اشتغال دانش‌بنیان دانست و افزود: اشتغال دانش‌بنیان یکی از کارکرد‌های پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد است.

وی تعداد فرصت‌های شغلی موجود در پارک‌های علم و فناوری را ۱۵۰ هزار شغل ذکر کرد و افزود: این ظرفیت سالانه افزایش ۳۰ درصدی را دارد.

رضایی فر یکی از مهمترین ارکان اشتغال دانش‌بنیان را ظرفیت‌های کسب و کاری دانشی دانست و خاطرنشان کرد: اکنون تعداد ۱۲ هزار شرکت فناور و دانش‌بنیان در پارک‌های فناوری و مراکز رشد و ۸ هزار شرکت دانش‌بنیان با حمایت معاونت علمی ایجاد شده است که این شرکت‌ها قابلیت افزایش ظرفیت‌های جدید اشتغال را دارند از این رو در معاونت فناوری وزارت علوم چند طرح را اجرایی کردیم که یکی از آن‌ها طرح دستیار فناوری است که از سال گذشته اجرای آن آغاز شد.

معاون فناوری وزارت علوم با بیان اینکه این طرح برای دانشجویان دوره‌های مختلف اجرایی شده است، اظهار کرد: با اجرای این طرح تعداد ۲۲۰ نفر به عنوان کارآموز در شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک‌ها مشغول به فعالیت شدند ضمن آنکه کمک هزینه‌ای به آنها پرداخت کردیم.

رضایی فر با تاکید بر اینکه ۲۵ درصد از این افراد جذب شرکت‌های دانش‌بنیان شدند، خاطرنشان کرد: طرح ترویج کارآفرینی دانشجویان دانشگاه‌ها از دیگر طرح‌هاست که در دانشگاه امیرکبیر اجرایی شد.

به گفته وی در اجرای این طرح، دانشجویان با شرکت در دوره‌های حرفه‌ای فناوری در مسیر استعدادیابی و توانمندسازی قرار می‌گیرند.

وی اضافه کرد: علاوه بر آن با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی سامانه «خاص» (خواستگاه آموزش صنایع و مشاغل) را راه اندازی کردیم. هدف از پیاده سازی این سامانه پرکردن فاصله میان رشته‌ها و مهارت‌هاست.

رضایی فر با اشاره به جزئیات این سامانه، توضیح داد: این طرح از یک سو تقاضا‌ها را بر اساس نیاز‌ها تعریف می‌کند و از سوی دیگر فضای رشته‌های تحصیلی و اشتغال را ساماندهی خواهد کرد. به این صورت که رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های متناطی استخراج و در این سامانه بارگذاری خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر