صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۱ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۲
رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری:

۱۵ کارخانه نوآوری برای کمک به مناطق محروم راه‌اندازی می‌شود

رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری از راه‌اندازی استارت‌آپ‌های دانش‌آموزی خبر داد و گفت: قصد داریم ۱۵ کارخانه نوآوری برای کمک به مردم مناطق محروم در کشور ایجاد کنیم.
کد خبر : 852415

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی آقامحمدی رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری در افتتاحیه نمایشگاه آبادیران که امروز صبح در مصلای امام خمینی تهران برگزار شد، گفت: مناطق محلات دو هزار و ۲۰ گانه به صورت مکان‌محور پیش می‌رود، زیرا اغلب مکان این مناطق مشخص است.

رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری افزود: از آنجایی که مکان محلات معین است باید آن را به صورت دقیق مشاهده کنیم تا تغییرات را بتوانیم ببینیم، برای این انجام این فعالیت فلسفه‌ایی از کار‌هایی که انجام خواهد شد که پایه آن معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان است، در این نمایشگاه مطرح می‌شود.

وی با اشاره به موضوع مبارزه با استضعاف، افزود: آیا قرار بر این است، وضع مالی مستضعفان بهتر شود یا مستضعفان رهبران جامعه شوند. مستضعفان دارای ظرفیت بسیار بالایی هستند و قابلیت رهبری جامعه را دارند.

آقامحمدی با بیان قابلیت‌های مستضعفان به صورت تمثیلی در طبیعت مطرح کرد: مستضعفان همچون شکوفه‌های آلو هستند، زیرا سایر شکوفه‌ها در سرما از بین می‌رود، اما شکوفه آلو در سرما شروع به رشد می‌کند؛ بنابراین کسانی‌که در سرما و مشکلات رشد می‌کنند، قشر مستضعفان هستند. قشر مستضعفان نجات‌بخش جهان در آینده است.

وی افزود: تحقق اجرایی این امر برای مستضعفان قابل اهمیت است. اگر بتوانیم زمان مستضعفان را قیمتی و ارزشمند کنیم، استضعاف تمام می‌شود. حداقل نرخ دستمزد برای مستضعفان ثانیه‌ای ۱۰ هزار تومان است و اگر بتوانیم تا ۶۰ هزار تومان آن را افزایش دهیم، برای مستضعفان سودمند خواهد بود.

آقامحمدی با بیان اینکه پیدا کردن مشاغل و مجموعه فعالیت‌هایی که می‌تواند به مستضعفان کمک کند، اظهار کرد: این امر از طریق یک تلاش علمی گسترده اتفاق میفتد و از راه دانش‌بنیان کردن فعالیت‌ها می‌توانیم به مستضعفان کمک بزرگی کنیم. اگر بخواهیم از راه سنتی پیش رویم، راهی از پیش نمی‌بریم و در بحث فقر تفاوت اساسی‌ای ایجاد نمی‌شود.

وی با اشاره به تاسیس بنیاد شکوفه‌های آلو مطرح کرد: این بنیاد شکوفه‌های آلو برای این مجموعه تاسیس شده که خود مستضعفان سهام‌دار آن خواهند شد.

رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری با بیان اینکه برای دانش‌آموزان مناطق محروم با همت معاونت علمی اقداماتی انجام دادیم، گفت: برای دانش‌آموزان اقدامات پایلوت به صورت کامل انجام شده، شتابدهنده در محلات شکل گرفته و استارت‌آپ‌های دانش‌بنیانی به زودی رونمایی خواهد شد.

وی با اشاره به تشکیل کارخانه نوآوری خاطرنشان کرد: در جلسات متعدد مشخص شد که ۱۵ کارخانه نوآوری در این محلات ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر