صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

چت صوتی هوش مصنوعی بینگ به دسکتاپ اضافه شد

 مایکروسافت چت صوتی هوش مصنوعی بینگ را به دسکتاپ اضافه می‌کند.
کد خبر : 851995

به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا، مایکروسافت چت صوتی هوش مصنوعی بینگ را به دسکتاپ اضافه می‌کند. بینگ چت اکنون از ورودی صدا و قابلیت‌های متن به گفتار پشتیبانی می‌کند.

حال می‌توان روی دسکتاپ با بینگ صحبت کرد و این برنامه قابلیت آن را دارد که حتی پاسخ‌ها را با صدای بلند بخواند. این غول فناوری در آخرین یادداشت‌های پیش نمایش بینگ نوشته است که «می‌دانیم که بسیاری از شما خواهان استفاده از ورودی صوتی برای چت در گوشی همراه هستید، این ویژگی برای اولین بار در چت‌بات هوش مصنوعی بینگ در دسترس قرار گرفت. حالا این قابلیت در دسکتاپ نیز در دسترس است و فقط باید روی آیکون «mic» موجود در کادر چت بینگ ضربه بزنید تا با ربات مجهز به هوش مصنوعی صحبت کنید.»
 
همچنین این ویژگی در حال حاضر از زبان‌های انگلیسی، ژاپنی، فرانسوی، آلمانی و ماندارین پشتیبانی می‌کند، اما مایکروسافت وعده داده که از زبان‌های بیشتری به زودی پشتیبانی می‌کند. این چت‌بات علاوه بر اینکه می‌تواند به سادگی با صحبت کردن پرسش‌های بینگ را بپرسد، اکنون از پاسخ‌های متنی به گفتار نیز پشتیبانی می‌کند و می‌تواند با صدای خود به سوالات شما پاسخ دهد.
 
مایکروسافت قبل از پشتیبانی صوتی از بینگ چت در دسکتاپ اعلام کرد که اپلیکیشن مستقل «cortana» (کورتانا) برای ویندوز را که به عنوان دستیار صوتی عمل می‌کند، اواخر سال جاری میلادی عرضه می‌کند. مایکروسافت در آن زمان در بیانیه خود این موضوع را هم بیان کرد که کاربران همچنان به ویژگی‌های بهره وری قدرتمند در ویندوز و اج دسترسی خواهند داشت و قابلیت‌های هوش مصنوعی را افزایش داده است. همچنین به بینگ چت و مایکروسافت «۳۶۵ Copilot» (کوپایلوت ۳۶۵) اشاره کرد که از هوش مصنوعی برای تولید محتوا در برنامه‌های این شرکت استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر