منطقه فناوری مشترک با کشور برزیل ایجاد می شود
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشترک سفیر ایران- برزیل در محل اتاق بازرگانی ایران و برزیل با هدف بررسی راهکارهای ضروری جهت حضور فعال ایران در بازار بزرگ آمریکای لاتین برگزار شد.
امید رضاییفر، سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، در این دیدار در مورد تفاوت تعاملات علمی، پژوهشی با فناوری و نوآوری گفت: موضوع فناوری و نوآوری بطور کلی از تعاملات علمی، پژوهشی و نیز اقتصادی متفاوت است. کشور ایران و برزیل در رتبه علمی و رتبه فناوری با شاخص جهانی نوآوری بسیار نزدیک به یکدیگر هستند.
وی اشاره کرد: در حوزه فناوری باید با کشور همتراز و یا بالاتر از کشور خود در تعامل باشیم؛ کشوری که از لحاظ رتبه علمی و فناوری بالاتر از کشور دیگر باشد معمولاً سیاستگذاریها را اعمال میکند.
سرپرست معاونت فناوری و نوآوری گفت: معمولاً کشورهایی که در رتبه GDP (تولید ناخالص داخلی) متفاوت هستند نیاز به تدوین یک سند جامع با یکدیگر دارند و لازم است با کشور برزیل برای آینده یک راهبرد مناسبی جهت همکاری دوجانبه ایجاد کنیم. امروزه با توجه به اینکه کشور برزیل از لحاظ اقتصادی در رتبه بالای اقتصاد دنیا قرار دارد و توسعه تکنولوژی در این کشور بالا است، میتوانیم همکاریهای دوجانبه خوبی داشته باشیم.
رضاییفر یکی دیگر از موضوعات مورد همکاری با کشور برزیل را ایجاد صندوقهای مشترک و کمیتههای حفاظت از حقوق مالکیت فکری بین دو کشور مطرح کرد و گفت: همکاری در حوزه پارکهای علم و فناوری دو کشور تحت عنوان خواهرخواندگی و ایجاد منطقه آزاد هم میتواند به توسعه روابط بین دو کشور کمک کند.
وی در ادامه از اعلام آمادگی معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم با تمامی ظرفیتهای موجود در راستای همکاری در حوزه فناوری و نوآوری با کشور برزیل خبر داد.
به گزارش آنا، این نشست با حضور امید رضاییفر سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، حسین قریبی سفیر ایران در برزیل، عامریان رئیس اتاق بازرگانی ایران و برزیل و کمیسیونهای مختلف از جمله یگانه فر کمیسیون تجهیزات پزشکی، غلامی کمیسیون دانشبنیان، جهانبانی کمیسیون توسعه صادرات، آزادواری کمیسیون گردشگری و ورزشی و فیروزی از وزارت امور خارجه برگزار شد.
انتهای پیام/