«پارک ولایت» پارک فناوری پایتخت میشود
به گزارش خبرنگار علم و فناوری آنا، علیرضا زاکانی امروز در مراسم افتتاح ناحیه نوآوری دانشگاه تهران، شهر تهران را کلانشهری دانست که هر اتفاقی در آن رخ میدهد، توسط سایر کلانشهرهای کشور الگوبرداری میشود.
وی گفت: این شهر از شهرهایی است که تمامی فراز و نشیبهای آن مورد ارزیابی و قضاوت قرار میگیرد.
وی ادامه داد: تهران، ۲۳۷ سال است که پایتخت ایران محسوب میشود در حالی که با نظامی از مسائلی روبرو است و مشکلات متعدد آن موجب شده مردم در تنگنا قرار گیرند.
زاکانی، بیمسکنی، بد مسکنی و موضوعات اجتماعی و اقتصادی را از جمله چالشهای کلانشهر تهران نام برد و گفت: تهران، به کلاف سردرگم تبدیل شده است و کسی جرات نزدیک شدن به آن را ندارد.
شهردار تهران، راهگشای باز کردن این کلاف سردرگم را علم و عالم دانست و ادامه داد: امروز ۲۱ ماه است که در خدمت شهروندان هستیم و در این مدت آموختیم که بنبستی وجود ندارد و هر چند تنگنا هست ولی انسداد نیست.
وی تأکید کرد: برای حل مسائل شهری، رجوع ما به مدل مدیریتی مشارکتی است که همه باید در میدان حاضر باشند و گرهگشای ما در حل مشکلات اندیشمندانی هستند که کمتر به آنها توجه شده و از این ظرفیت عظیم علمی استفاده کنیم.
شهردار تهران ادامه داد: در این مسیر ما ۴ تحول مدیریت شهری، کالبد شهر که یک کالبد فرسوده است، حوزه شهروندان و زیست شهری و تحول فناورانه در دستور کار قرار گرفته است.
وی با تأکید بر اینکه برای پایتخت مدیریت فناورانه خلق میکنیم، ادامه داد: پارک ولایت به عنوان پارک فناوری تهران در نظر گرفته شده است. این پارک در مساحت ۲۰۰ هکتار ایجاد میشود و وزارت علوم برای صدور مجوزهای آن تسهیلگری میکند
زاکانی تبدیل کارخانه سیمان ری به کارخانه نوآوری را از دیگر گامهای شهرداری برای مدیریت فناورانه دانست و گفت: نواحی نوآوری دیگری چون ۳ هکتار در شرق تهران و ۵ هکتار در خیابان پیروزی راهاندازی میشود و در این مسیر دانشگاههای، تهران، تربیت مدرس، شریف، امیرکبیر و علم و صنعت نیز، حضور دارند.
انتهای پیام/