صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۸ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲

نویسنده و شاعر عراقی، برنده جایزه کتاب شیخ زاید شد

نویسنده و شاعر عراقی، علی جعفر العلاق، برنده جایزه کتاب شیخ زاید در بخش ادبیات شد.
کد خبر : 849732

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، وسط فلاش دوربین‌ها و جلسات شلوغ و پر ازدحام همراه با برنده شدن جایزه بخش ادبیات کتاب شیخ زاید، شاعر و استاد دانشگاه عراقی ترجیح می‌دهد تا دقایقی از این شلوغی فرار کند و به نمایشگاه بین المللی کتاب ابوظبی پناه ببرد.

او در نمایشگاه‌های کتاب اغلب به دنبال تازه‌ترین دیوان اشعار شعرای عرب می‌گردد. العلاق وقتی به خانه باز می گردد درباره این آثار تحقیق می کند چون او با برخی از مشکلاتی که همکاران و دیگر شعرا با آن رو به رو هستند به خوبی آشناست.

او معتقد است که «واقعیت نوشتن این است که نوشتن شکنجه است، اما شکنجه‌ای که با زیبایی همراه است. نوشتن همچنین فروتنی، تاب آوری، مصمم بودن را به تو یاد می‌دهد، چون نوشتن حرفه‌ای نیست که سال‌ها در آن کار کنی و وقتی به سن مشخصی رسیدی از آن بازنشسته بشوی.»

این دقیقاً پیام آخرین کتاب شعر او «ای شاعر به کدامین سو می‌روی؟» است که موفق به دریافت جایزه 270000 دلاری جایزه ادبیات شیخ زاید ابوظبی شد.

این کتاب که سال گذشته منتشر شد یک اثر گسترده است که باید به عنوان یک خودزندگینامه نوشت از یکی از بزرگترین شخصیت‌های ادبی منطقه و جهان عرب و رساله ای درباره نوشتن و خواندن مطالعه شود.

العلاق در روستای کوچک و فقیری در عراق به دنیا آمد و بعد تحصیلات خود را ادامه داد و وارد دانشگاه بغداد شد و همین طور به ادامه تحصیل در انگلستان، یمن و سرانجام امارات متحده عربی پرداخت و امروز و در دانشگاه‌های مختلف ادبیات و شعر عرب به دانشجویان علاقه مند به زبان عربی آموزش می‌دهد.

العلاق تاکنون بیش از ده مجموعه شعرو یازده کتاب درباره نقد ادبی منتشر کرده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر