صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۴ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
توسط محققان کشور؛

تجهیزات هوشمند پخت نان تولید شد

فناوران یک شرکت دانش‌بنیان، با استفاده از دانش و فناوری بومی، تجهیزات و ماشین‌آلات پیشرفته پخت نان را در کشور به تولید انبوه رساندند.
کد خبر : 849546

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، ابوالقاسم اسحاق آبادی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان با اشاره به زمینه ساخت انواع ماشین‌آلات هوشمند پخت نان و شیرینی جهت تأمین نیاز‌های داخلی گفت: دستگاه‌های خودکار و هوشمند پخت انواع نان‌های سنتی و دستگاه نانوایی سنتی تمام خودکار تونلی به عنوان محصولات دانش‌بنیان این شرکت هستند که منطبق بر الزامات زیست‌محیطی طراحی و تولید شده‌اند.

وی با اشاره به دریافت استاندارد ایران و CE اروپا برای این تولیدات، ادامه داد: مصرف سوخت بسیار کم دستگاه پرتابل به علت عایق بندی خوب، بستری کاملا بهداشتی جهت تولید نان است.

اسحاق آبادی، تجهیز به سیستم کنترل الکترونیکی دما و سرعت، و همچنین به حداقل رساندن فضای مورد نیاز را از ویژگی‌های این دستگاه‌ها نام برد.

مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان با بیان این‌که محصولات نمونه داخلی ندارد در خصوص مزیت رقابتی آن نسبت به مشابهات خارجی بیان کرد: این دستگاه‌ها نمونه خارجی نیز ندارند و کاهش ۸۰ درصدی آلودگی هوا، صرفه جویی ۲.۸ میلیارد مترمکعب در مصرف گاز و گازوئیل، کاهش آلودگی محیطی با کاهش ۸۵۰ تن گاز آلوده در اتمسفر کشور، پشتیبانی و خدمات پس از فروش مناسب آن منجر به مزیت آن نسبت به نمونه‌های خارجی و صادرات آن به ۴۸ کشور دنیا از جمله آمریکا، کانادا، استرالیا، آفریقا و کشور‌های اروپایی شده است.

با اشاره به ساخت این تجهیزات با هدف تامین نیاز صنعت غذای کشور عنوان کرد: به عنوان یک اقدام بنیادی، همواره به دنبال کسب سهم بیش‌تری از بازار بودیم و در همین راستا، تلاش کردیم تا با استفاده از فناوری‎های پیشرفته محصولاتی را منطبق با استاندارد‌های جهانی تولید کنیم. بر همین اساس سیستم مدیریت کیفیت خود را بر اساس استاندارد ۲٠٠۸-۹٠٠۱ ISO طراحی کردیم.

اسحاق آبادی خاطر نشان کرد: خوشبختانه توانسته‌ایم بازار داخلی را توسعه دهیم و معاونت علمی با ایجاد بستر مناسب برای ارتباط با سایر کشور و ایجاد زمینه‌های صادرات و گسترش بازار خارجی می‌تواند در رونق این شرکت‌ها بسیار تاثیر گذار باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر