صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۵۸ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲

حفظ امنیت آزمون زمینه‌ساز گزینش شایستگان علمی است/ تشریح وضعیت داوطلبان استان خوزستان در آزمون سراسری

رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری روز شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه در نشست مسئولان سازمان سنجش آموزش کشور با عوامل اجرایی و حفاظتی نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ استان خوزستان در دانشگاه شهید چمران اهواز با تاکید بر هدف اصلی شورای سیاستگذاری حفاظت آزمون گفت: حفظ امنیت آزمون زمینه ساز ورود شایستگان علمی، به نظام آموزش عالی کشور است.
کد خبر : 848405

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدحسین حاجیلو قائم مقام رئیس سازمان سنجش و رئیس شورای حفاظت از آزمون‌ها، با اشاره به ضرورت ارتقای امنیت و سلامت آزمون‌های سراسری گفت: ارتباط تنگاتنگی با دستگاه‌های انتظامی، امنیتی و ضابطین قضایی صورت گرفته است تا سلامت نوبت تیرماه آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ در راستای تحقق عدالت آموزشی به نحو شایسته‌ای تامین گردد.

حاجیلو با بیان اینکه تمام حوزه‌های اصلی و فرعی برگزاری آزمون، به دستگاه‌های آشکارساز مجهز شده است گفت:  علاوه بر پیش بینی‌های لازم برای امنیت حوزه‌های امتحانی، رصد فضای مجازی به منظور برگزاری آزمونی امن و سالم از جمله اقدامات مهمی است که از مدت‌ها قبل پی گیری می‌شود تا داوطلبان بدون دغدغه در محیطی امن و سالم با هم رقابت کرده و اصل شایسته گزینی در جهت سنجش علمی داوطلبان ملاک پذیرش باشد.

در ادامه این جلسه معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور، با اشاره به سابقه تاسیس سازمان سنجش آموزش کشور از سال ۱۳۴۸ گفت: سازمان سنجش سازمانی قدیمی در برگزاری آزمون‌های علمی و  با ماموریتی خطیر است و نمادی از اعتماد بین مردم است.

حسن مروتی با تاکید بر فرایند برگزاری آزمون سراسری بر سه بخش گفت: فرایند برگزاری آزمون سراسری به قبل، حین و بعد از برگزاری آزمون تقسیم بندی می‌شود که هر مرحله نیاز به طراحی و تدوین شرایط و ضوابط اجرایی خاصی دارد و در این مقطع بازدید از امکانات و شرایط حوزه‌های برگزاری آزمون توسط مسئولان اجرایی حائز اهمیت است.

وی درباره چگونگی تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۲، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ تأثیر سوابق تحصیلی که بر مبنای نمرات دروس سال دوازدهم نظام ۳-۳-۶ خواهد بود، ۴۰ درصد به صورت قطعی است و دروس عمومی در این بخش مؤثر خواهد بود و ۶۰ درصد نیز مربوط به آزمون است که شامل دروس اختصاصی است.

حسن مروتی با اشاره به آمار داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۴۰۲، گفت: در نوبت دی ماه ۹۷۷ هزار و ۴۶۰ داوطلب و در نوبت تیرماه یک میلیون و ۱۱۹ هزار و ۴۳۶ داوطلب در آزمون سراسری نام‌نویسی کردند که از این تعداد ۶۱ هزار و ۹۴۳ داوطلب در نوبت دی ماه و ۶۸ هزار و ۹۱۰ داوطلب در نوبت تیرماه از استان خوزستان شرکت کرده اند.

وی در خاتمه یادآور شد: از استان خوزستان ۹۸ هزار و ۷۲۵ داوطلب در آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ شرکت کردند که از این تعداد ۲۶۲۶۱ نفر در دانشگاه‌های سراسر کشور در رشته‌های با آزمون و صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی پذیرفته شدند.

انتهای پیام/

ارسال نظر