صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۳ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۲
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با آنا:

رسیدن به کرسی نظریه پردازی نیازمند دانش تخصصی است

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: رسیدن به کرسی نظریه پردازی کار سختی است و نیازمند متخصصان است.
کد خبر : 848371

عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره لزوم توجه به نظریه پردازان علوم انسانی گفت: در دانشگاه علامه طباطبایی کرسی‌های نظریه پردازی را به صورت تخصصی برای استادان برگزار کردیم که در مرحله داوری توانستند مورد تائید واقع شوند. 

وی افزود: قبل از کرسی‌های نظریه پردازی مرحله کرسی‌های ترویجی وجود دارد که در این مرحله با استقبال همکاران هیئت علمی مواجه شده ایم و این مراحل ارائه شده و همچنان ادامه پیدا می‌کند، اما رسیدن به کرسی نظریه پردازی کار سختی است و نیازمند متخصصان دانش مورد نیاز است. 

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: استادانی داریم که صاحب کرسی هستند و به صورت تخصصی نظرات خود را اعلام کرده اند که باید از آن‌ها استفاده کنیم، همچنین خودباوری اعضای هیئت علمی دانشگاه برای تولید نظریه‌های مبتنی بر مسائل انسانی و اجتماعی کشور ضرورت دارد.

معتمدی تاکید کرد: یکی از ماموریت‌های اصلی دانشگاه علامه طباطبایی تحول در علوم انسانی است و از آنجایی که به صورت تخصصی در زمینه علوم انسانی فعالیت می‌کنیم؛ بنابراین باید در تحول علوم انسانی نقش آفرینی کنیم. 

 رئیس دانشگاه علامه طباطبایی بیان کرد: باید در زمینه نیازمحوری اثربخش علوم انسانی قدم جدی برداریم تا نشان دهیم فارغ التحصیلان رشته‌های دانشگاه علامه طباطبایی متخصص توانمند رشته خود هستند و علوم انسانی موجود در دانشگاه‌ها بر مبنای مفاهیم نظری و تئوریک است و زمینه پژوهش آن‌ها حاصل تحقیقات غرب است؛ بنابراین از اهداف مهم و جدی ما در حوزه علوم انسانی تناسب علوم انسانی با شرایط اجتماعی و فرهنگی بومی ایران است.

انتهای پیام/

ارسال نظر