صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۰۳ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲
کوشکی در گفتگو با آنا:

پایبندی به قانون در انتخابات ترکیه الگویی برای جریان اصلاحات باشد

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با بیان اینکه جریان اصلاحات در سال ۸۸ به رأی مردم و قانون تمکین نکرد، گفت: آن‌ها باید پایبندی به قانون را از نامزد‌های انتخابات ترکیه الگو بگیرند.
کد خبر : 848148

محمدصادق کوشکی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در واکنش به موضع‌گیری برخی اصلاح‌طلبان نسبت به انتخابات ترکیه، گفت: دوستانِ اطلاح‌طلب حتما باید از انتخابات ترکیه الگو بگیرند، به این علت که فاصله‌ی آراء بین دو رقیب اصلی در انتخابات ترکیه بسیار اندک بود. 

وی افزود: اما هیچکدام از دو طرف، قانون را زیر پا نگذاشتند و انتخابات را به آشوب نکشاندند و نتیجه انتخابات را هم پذیرفتند. 

کارشناس مسائل سیاسی یادآور شد: اصلاح‌طلبان سال ۸۸ به بهانه‌ی اعتراض به نتایج انتخابات با وجود فاصله میلیونی بین دو نامزد، انتخابات را به آشوب کشاندند و کشور را نزدیک به ۹ماه درگیر بحران کردند؛ حتما باید پایبندی به قانون را از فعالان سیاسی ترکیه یاد بگیرند. 

کوشکی اظهار کرد: علت این امر، این است که آن‌ها (بخشی از جریان اصلاحات) اتصال و ارتباط جدی با فرهنگ اسلامی- ایرانی ندارند، ما مجبوریم به آن‌ها بگوئیم که چون شما خودتان، ترکیه را به عنوان الگو می‌دانید پس لطفا از همان ترکیه که الگوی شما است، الگو بگیرید. پایبند قانون باشید و در زمان انتخابات کار را به آشوب نکشید. 

وی با بیان اینکه اگر مردم به شما رای ندادند، با ایجاد آشوب از آن‌ها انتقام نگیرید و آن‌ها را «پوپولیست» و سیب‌زمینی بگیر، خطاب نکنید، تصریح کرد: چون لیاقت ندارید که از فرهنگ اسلامی و ایرانی غنی خود ما، پایبندی به قانون را یاد بگیرید، پس همان طور که خودتان می‌گویید از سیاسیون ترکیه الگو بگیرید. 

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران همچنین در مورد مشارکت بالای مردم در انتخابات ترکیه، گفت: انتخابات در ترکیه اجباری است و اگر افراد در انتخابات شرکت نکنند جریمه می‌شوند و مشارکت بالای آن، ناشی از اجبار است.

انتهای پیام/

ارسال نظر