صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۵۲ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲

رونق بخشی به صنعت گردشگری با راهکارهای نوآورانه

گروهی از فناوران یکی از شرکت‌ها، با پیاده سازی پلتفرم آنلاین و بومی، اقدام به توسعه صنعت گردشگری کشور کرده است.
کد خبر : 847978

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری علم و فناوری آنا، عباس بشیری مدیرعامل یک شرکت گردشگری، ضمن اشاره به فعالیت این شرکت در زمینه امور گردشگری، ادامه داد: طرح توسعه گردشگری مجمع همیاری، خدمت خلاقی است که توسط این مجموعه پیاده سازی می‌شود.

وی ادامه داد: مجمع همیاری گردشگری با ویژگی‌های خاص و نوآورانه و با فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی، گردشگری، رفاهی و خدمات آنلاین در راستای توسعه گردشگری با جذابیت‌هایی برای همه اقشار به ویژه نسل جوان طراحی شده است.

بشیری افزود: مهم‌ترین و محوری‌ترین اهداف این شرکت را می‌توان یافتن راه حل و ایجاد انگیزه برای مشارکت داوطلبانه افراد در امور گردشگری، حمایت از توزیع متقارن پول و سفر در مناطق مختلف و ارتقای سطح زندگی اجتماعی افراد دانست.

به گفته مدیر عامل این شرکت گردشگری، این طرح در حوزه گردشگری و کسب و کار‌های فضای مجازی ثبت و در یک پلتفرم آنلاین ارائه شده است و مخاطبان آن که از اقشار مختلف و با هر نوع تحصیلاتی هستند، از طریق سایت و اپلیکیشن این طرح، می‌توانند به خدمات آن دسترسی پیدا کنند.

این فعال فناور ادامه داد: این طرح، شرکت را توانمند ساخته تا تمامی اعضای مجمع همیاری در فضایی سرشار از هیجان و نشاط، علاوه بر دریافت خدمات فرهنگی-آموزشی در موضوعات گردشگری، صنایع دستی، موفق به دریافت جوایز ویژه در قالب پکیج‌های سفر و محصولات صنایع دستی ارزشمند شوند که ارزش این جایزه، چندین برابر حق اشتراک‌های پرداختی اعضا است.

بشیری، اهمیت این طرح را در ارتقای سطح آگاهی جامعه، معرفی و حمایت از هنرمندان و تولیدکنندگان صنایع دستی ذکر کرد و افزود: این طرح، از طریق فروش محصولات هنرمندان، حمایت از کارگزاران یا دفاتر گردشگری از طریق تامین مسافر، رزرواسیون مناطق بوم گردی و ایجاد چرخه مالی در مناطق روستایی و اشتغالزایی تاثیرگذاری بالایی داشته است.

وی، از مجمع همیاری به عنوان زیرساختی برای حمایت از توسعه گردشگری نام برد و افزود: این مجمع از باشگاه‌های مختلف گردشگری و صنایع دستی تشکیل شده است که وظیفه اصلی این باشگاه‌ها، ارائه خدمات متنوع گردشکری، صنایع دستی و رایگان با دسترسی برابر برای تمامی اقشار جامعه است و توانسته بطور مستقیم برای ۳۰ نفر اشتغال ایجاد کند این در حالی است که این عدد برای اشتغال‎زایی غیرمستقیم بسیار بالاتر است.

مدیرعامل این شرکت گردشگری، ادامه داد: ایجاد فضایی مناسب جهت استقبال و مشارکت مخاطبان در این طرح گردشگری را حاصل ترکیب پیچیده و خاص محاسبات ریاضی و ارائه شیوه‌ای جدید و نوین مالی با نام صندوق معکوس و ترکیب آن با امور گردشگری و صنایع دستی از مزایای این طرح به شمار می‌رود.

بشیری به نقش بسیار موثر دولت به منظور حمایت اشاره کرد و گفت: ابتدایی‌ترین کار حمایتی می­تواند معرفی و اعتبار بخشیدن به شرکت‌های خلاق باشد، متاسفانه به دلیل کلاهبرداری برخی شرکت‌ها و ورشکستگی برخی از موسسات مالی و اعتباری، اعتماد جامعه به شرکت‌ها و موسسات کاهش یافته است و انتظار می‌رود دولت با معرفی شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان به آن‌ها اعتبار ببخشد و از دستگاه‌های اجرایی بخواهد  با این شرکت‌ها همکاری کنند.

وی ادامه داد: از بین بردن بازار‌های رانتی که منجر به رقابت سالم بین بخش خصوصی می‌شود و به شکل‌گیری یک بازار منسجم کمک میکند می‌تواند از دیگر اقدامات تاثیرگذار دولت باشد.

مدیرعامل این مجموعه با تاکید بر حمایت‌های صورت گرفته توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیشنهاد کرد: هماهنگی‌های لازم بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دستگاه اجرایی تقویت و همکاری آن‌ها مستحکم شود تا خودمختاری دستگاه‌های اجرایی در برخی موارد منجر به تضعیف شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور کوچک نشود.

انتهای پیام/

ارسال نظر