صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۵ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲
یک مقام مسئول در معاونت علمی مطرح کرد؛

سرعت پیشرفت دانش‌بنیان‌ها در حوزه سلول‌درمانی

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌ سلول‌های بنیادی معاونت علمی در مراسم افتتاحیه از سرعت پیشرفت حوزه سلول درمانی در کشور و رشد شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه قدردانی کرد.
کد خبر : 847124

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرعلی حمیدیه، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در مراسم افتتاح کلینیک سلول درمانی پوست مرکز نوآوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی ایران از سرعت پیشرفت حوزه سلول درمانی در کشور و رشد شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه قدردانی کرد.

حمیدیه با تشکر از فعالیت‌های دانشگاه ایران در زمینه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی گفت: دانشگاه ایران به دلیل وجود بیمارستان تخصصی خود در حوزه سل تراپی پوست پیشرو است.

براساس این گزارش، مرکز پوست و سلول‌های بنیادی دانشگاه ایران در بیمارستان مطهری با حضور ده‌مرده‌ای، رئیس مرکز، و حمیدیه، دبیر ستاد سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، افتتاح شد.

ده‌مرده‌ای رئیس مرکز پوست و سلول‌های بنیادی دانشگاه ایران در این مراسم گفت: دانشگاه ایران پتانسیل بالایی در حوزه سلول‌های بنیادی، پوست و هوش مصنوعی دارد. در حال حاضر همکاری در حوزه سلول درمانی با شرکت فعال در حوزه دانش‌بنیان برای درمان بیماری ویتیلیگو در حال شکل‌گیری است.

در ادامه این مراسم همچنین  بازدیدی از سیستم هوش مصنوعی و آنالیز پوست و شرکت‌های فعال در حوزه دانش‌بنیان این مرکز انجام شد.

این در حالی است که ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری سعی درجهت توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در سطح کشور داشته است.

 این ستاد در راستای توسعه زیست بوم فناوری در کشور و با توجه شناسایی نخبگان فعال در این حوزه از علوم، ظرفیت‌های موجود در حوزه آموزش و تحقیقات، تربیت منابع انسانی، ارائه خدمات بالینی و توسعه شرکت‌های مستعد؛ بستر لازم جهت مدیریت، راهبری و گسترش این ظرفیت‌ها را در سطح ملی فراهم و محقق می‌سازد.

همچنین ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری وظیفه اجرایی‌سازی سند ملی علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی را بر عهده دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر