نیاز به رقابت جدی داریم/ از حضور «لاریجانی» و «روحانی» استقبال میکنیم
محسن کوهکن عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره حضور بازیگران شاخص سیاسی در انتخابات انتخابات ۱۴۰۲، گفت: امرِ انتخابات یک امری است که خود فرد باید درباره آن تصمیم بگیرد، همه جوانبِ امر را بسنجد و با توجه به شرایط به این نتیجه برسد که آیا در صحنه حاضر میشود یا نه.
وی افزود: هر فرد حقیقی یا حقوقی میتواند اعلام کند به عنوان یک شهروند، تشکیلات، گروه یا انجمن، از یک شخصیت تقاضا میکنیم تا در انتخابات شرکت کند، این موضوع هم هیچ اشکالی ندارد.
دبیرکل جامعه اسلامی نمایندگان ادوار مجلس تاکید کرد: آنچه که مهم است و گاهی اوقات با بعضی عکسالعملها روبرو میشود، این است که خبرهایی را از قول فرد یا اطرافیان او اعلام میکنند و سپس آن فرد، تکذیب میکند و میگوید خبر صحت ندارد.
*ضرورت مشارکت گسترده مردم در انتخابات
کوهکن با بیان اینکه باید به این نکته توجه کرد که مشارکت بالا در انتخابات، چه مزایایی برای مردم و نظام دارد، اظهار کرد: طبیعی است از هر اقدام قانونی و اخلاقی که به افزایش میزان مشارکت کمک میکند باید استقبال و از آن استفاده کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در گذشته زمانی که افراد به عرصه انتخابات ورود و در خصوص آن صحبت میکردند استنباط میشد که شاید ورود زودهنگام صورت گرفته است، اما در این دوره از انتخابات که اسفند امسال برگزار میشود، شاهد بودیم رهبر انقلاب با چهار کلمه ساده، عالمانه و کلیدی به اهمیت این موضوع پرداختند به همین جهت همه ارکان نظام و کلیه کسانی که ادعا دارند میخواهند به مردم، خدمت کنند باید گفتار و رفتار آنها در راستای تقویت این چهار کلمه باشد.
*مسئولان به فرمایشات انتخاباتی رهبری توجه کنند
عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری، «مشارکت»، «امنیت»، «سلامت» و «رقابت» را از ۴ راهبرد اصلی انتخابات که توسط مقام رهبری بیان شد عنوان کرد و با بیان اینکه البته بحث امنیت و سلامت، به دستگاه حاکمیتی بر میگردد، تاکید کرد: آنها باید سیاست راهبردی خود را در لبیک فرمایشات مهم مقام معظم رهبری اعلام کنند.
کوهکن اضافه کرد: البته زمانی که امنیت تامین میشود، اطمینان به سلامت هم به وجود میآید که در این راستا میتوان به مناظرهها و گپ و گفتی که کاندیداها و سیاسیون با مردم میکنند اشاره کرد که از آن به عنوان داغ شدن تنور انتخابات یاد میشود.
وی افزود: نهایتا هم صلاحیت داوطلبان انتخابات در هیئتهای اجرایی، نظارتی و شورای نگهبان بررسی میشود.
*لزوم شکل گیری رقابت انتخابات به معنای واقعی کلمه
این فعال سیاسی با بیان اینکه باید رقابت به معنای واقعی کلمه در انتخابات شکل بگیرد، تاکید کرد: معنی رقابت این نیست که مدعی شویم رقابت بین خودیهایی که تعیین میکنیم صورت میگیرد، باید بگوییم رقابت بین کلیه کسانی که قانون اساسی را قبول دارند و در چارچوب قوانین بالادستی این نظام فعالیت میکنند شکل بگیرد.
معنی رقابت این نیست که مدعی شویم رقابت بین خودیهایی که تعیین میکنیم صورت میگیرد، رقابت باید بین کلیه کسانی که قانون اساسی را قبول دارند شکل بگیرد.
کوهکن با اشاره به اینکه نباید، «اما و اگر» برای آمدن افراد در انتخابات داشته باشیم، اظهار کرد: بنده از منتقدین جدی دولتِ روحانی بودم، اما میگویم اگر کسی در گذشته مسئولیت داشت و به عملکرد او هم انتقاد وارد بود، نباید مدعی شویم که در عرصه انتخابات وارد نشود؛ این بسیار فکر غلط و اشتباهی است.
*از حضور لاریجانی و روحانی در صحنه استقبال کنیم
وی با بیان اینکه با صراحت اعلام میکنم، علی لاریجانی یک نیروی خدوم و مدیر، زحمتکش برای نظام است، گفت: اگر او تصمیم بگیرند که وارد صحنه انتخابات مجلس شود، کاملاً باید از حضور وی استقبال کنیم و ارزیابی مثبت از تحرک او داشته باشیم.
عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به این سوال که با توجه بیانه اخیر لاریجانی مبنی براینکه برنامهای برای انتخابات ندارد، آیا باز این احتمال میرود که نزدیک ایام انتخابات به عنوان کارگردان و صحنه گردان در تهیه لیست انتخاباتی جریان اصولگرا نقش ایفا کند؟، تاکید کرد: بنده مسئله را بالاتر از این حرفها میبینم و حتی میگویم رئیس جمهوری که از منتقدین جدی دولت او بودیم هم میتواند ورود پیدا کند، دیگر در مورد آقای علی لاریجانی شکی نیست.
کوهکن تاکید کرد: نه تنها در مورد لاریجانی بلکه در مورد تمامی سلایق که در جناحهای سیاسی فعالیت میکنند و نظام را قبول دارند و به پای نظام ایستادند، باید از آنها درخواست کرد تا در صحنه حضور داشته باشند نه اینکه اگر تصمیم به حضور گرفتند با آنها مخالف کنیم. ما که چنین حرفی نمیزنیم.
وی با بیان اینکه اگر فردی به عنوان شهروند یا یک حزب در بیانیهای با آمدن افراد در صحنه انتخابات مخالفت کند بوی استبداد رای از مواضع او بیرون میآید، اظهار کرد: اما اگر واقعاً به فکر نظام هستیم باید از حضور همه سلایق مختلف استقبال کنیم.
*بیانیه لاریجانی خطاب به چه کسانی بود؟
دبیرکل جامعه اسلامی نمایندگان ادوار مجلس باردیگر در پاسخ به سوالی در مورد احتمال حضور و نقش آفرینی علی لاریجانی در انتخابات، گفت: برخی افراد آمدند گمانهزنی کردند و شنیدهاند که او به عرصه انتخابات ورود پیدا میکند، قبل از آنکه تحقیق و بررسی کنند که آیا این خبر صحت دارد یا خیر آن را رسانهای کردند. آنچه دفتر او مطرح کرد، پاسخ به کسانی است که برای حضور رئیس سابق مجلس نقل قول کردهاند.
اگر فرد یا حزبی در بیانیهای با آمدن افراد در صحنه انتخابات مخالفت کند بوی استبداد رای از مواضع او بیرون میآید!
کوهکن با بیان اینکه به هر جهت ما نمیتوانیم به فردی تکلیف کنیم در انتخابات شرکت کند یا نکند، افزود: بر اساس یک اصل صحیح و قابل قبول اخلاقی، اعتقادی، اسلامی و ملی، طبیعی است از کلیه کسانی که احساس میکنند، توانایی دارند و نیرویی هستند که میخواهند زیر سقف نظام کار کنند، باید از آنها درخواست کرد تا در انتخابات حضور پیدا کنند.
*چرا باید مشارکت مردم در انتخابات افزایش یابد؟
وی به مشارکت پایین مردمی در کشورهایی اروپایی پرداخت و تاکید کرد: وقتی در کشورهای اروپایی انتخابات برگزار میشود ۲۸.۲ درصد شرکت میکنند و هیچ کس در این زمینه نقد و انتقاد نمیکند. اما وقتی در نظام جمهوری اسلامی، حضور ۵۰ درصدی به ۴۹ درصد برسد، آن طرف مرز صدایشان بالا میرود که نظام دیگر مشروع نیست! به هر جهت با این برخوردهای دوگانه دشمن روبرو هستیم.
عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری اضافه کرد: حالا که با این شیوه دشمن علیه خود رو به رو هستیم و سوابق امر هم نشان میدهد که حضور پرشکوه مردم در انتخابات مهم است، به حکم عقل باید تلاش و فعالیت کنیم که مشارکت بالا رَود.
کوهکن در مورد نظر جبهه پیروان در مورد حضور علی لاریجانی در انتخابات نیز، اظهار کرد: جبهه پیروان در مجموع سلایق جریان اصولگرایی و ولایی فعالیت میکند و نگاه تند منفی نسبت به هیچ کس ندارد. در هر دورهای که قرار بوده اتحاد، وحدت و انسجام باشد، از هر همکاری و همراهی دریغ نکرده است.
وی گفت: جبهه پیروان خط امام و رهبری رأی گیری نکرده است، اما آنچه که از مجموع صحبتها در جلسات برآمده این است که، آقای لاریجانی و حجتالاسلام ناطق نوری از نیروهای تنوانمند و قابل قبول هستند که در مورد آنها حرفهای منفی نشنیدهام.
انتهای پیام/