صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۷ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲
کتابی خواندنی درباره سیاست‌گذاری علم در آمریکا؛

بهار کتاب ۳۴ | «آن سوی اسپوتنیک» در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود

ساختار و فرایند سیاست‌گذاری علوم و تحقیقات در ایالات متحده آمریکا موضوع کتاب «آن سوی اسپوتنیک» است که در سومین روز از برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمایی خواهد شد.
کد خبر : 846614

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری علم و فناوری آنا، کتاب «آن سوی اسپوتنیک؛ روایت ساختار و فرایند سیاست‌گذاری علوم و تحقیقات در ایالات متحده آمریکا در قرن حاضر» نوشته «هومر ای. نیل»، «تویین اسمیت» و «جنیفر مک‌کورمیک» در سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمایی خواهد شد.

مراسم رونمایی از این کتاب با حضور مترجمان کتاب، دکتر محمدمهدی طهرانچی، دکتر هادی نیلفروشان و خانم زهرا صمدی روز جمعه ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ برگزار می‌شود. طبق برنامه ریزی انجام شده، این مراسم ساعت ۱۳ تا ۱۴  در غرفه مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی (شبستان، راهرو ۲۳ شماره ۲۱) رقم خواهد خورد.

درخصوص اهمیت این کتاب «چارلز وست»، رئیس سابق آکادمی ملی مهندسی و قائم‌مقام سابق شورای ملی تحقیقات وابسته به آکادمی‌های ملی علوم و مهندسی ایالات متحده می‌گوید: «آن سویِ اسپوتنیک، یک معرفی خواندنی، دقیق، و جامع از وضعیت سیاست‌گذاری علم در ایالات متحده است. نگاه واقع‌گرایانۀ آن همان چیزی است که مورد نیاز سیاست‌گذاران و دانشجویان سیاست‌گذاری علم است. باید این را از مواهب خداوند بدانیم که در قرن کنونی که سیاست علم‌ وفناوری در اوج اهمیت راهبردی قرار دارد، چنین کتابی در اختیار ماست.»

همچنین «نورمن آگوستین»، رئیس و مدیر عامل بازنشسته شرکت «لاکهید مارتین» و دریافت کننده جایزه «ونور بوش» در سال ۲۰۰۸ از شورای ملی علوم ایالات متحده گفته است: «این کتاب تحقیقی، گنجینه‌ای ارزشمند برای کسانی است که با سیاست‌های علم در مواجهه با چالش‌هایی مانند تامین انرژی، حفظ محیط‌ زیست، تضمین مراقبت‌های بهداشتی، ایجاد شغل و موارد دیگر مرتبط هستند.»

«مایکل ام کرو»، رئیس سابق دانشگاه ایالتی آریزونا نیز این کتاب را این‌گونه توصیف می‌کند: «آن سویِ اسپوتنیک، تا به امروز بهترین و جامع‌ترین متن در حوزه یکی از بخش‌های حیاتی سیاست عمومی آمریکا، یعنی سیاست علم است. آینده‌های بدیل کشور از بسیاری جهات توسط فرآیند، فرهنگ و پویایی این حوزه ناشناخته از سیاست عمومی تعیین می‌شود. «هومر نیل» و همکارانش در این کتاب، این حوزه سیاست را قابل درک و قابل اجرا می‌کنند. این یک متن عالی است!».

انتهای پیام/

ارسال نظر