صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۶ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲
با همکاری دانشگاه شریف و برق تهران؛

«تولید صنعتی سوئیچگیر GIS» در تهران کلید خورد

با امضای تفاهم نامه همکاری برق تهران و دانشگاه صنعتی شریف برق منطقه‌ای تهران و دانشگاه صنعتی شریف تولید صنعتی سوئیچگیر GIS کلید خورد.
کد خبر : 845288

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،  صبح امروز با حضور حبیب قراگوزلو مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران، محمدباقر سوزنچی مدیرعامل شرکت صنایع توسکات خراسان و حسن حداد پور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، در محل ساختمان ستادی این شرکت، تفاهم نامه تولید صنعتی سوئیچگیر GIS تا سطح ولتاژی ۵۰۰ کیلوولت با هدف ارتقای بهره وری انرژی برق و در راستای تعمیق خط مشی‌های نوآورانه و بومی به امضا طرفین رسید.

حبیب قراگوزلو مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران تفاهم نامه با هدف تقویت تعامل‌های بین بخشی، همکاری لازم و تدوین نقشه راه برای رسیدن به استقلال در زمینه تولید و تکیه بر توان داخلی و دیده شدن تلاش نخبگان برای رسیدن به قله‌های موفقیت و استقلال به امضا رسید.

حبیب قراگوزلو مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران با اشاره به اینکه برق تهران به عنوان بزرگ‌ترین شرکت برق منطقه‌ای کشور، وظیفه انتقال حدود ۲۰ درصد برق کشور به استان‌های تهران، البرز و قم را دارد، بر استفاده از ظرفیت‌ها و تخصص بومی و حمایت حداکثری از شرکت‌های داخلی تاکید کرد و اظهار داشت: بسیاری از فعالیت‌های امروز ما نتیجه آمال و آرزوهایمان است و هدف ما از این امر بومی سازی و راه اندازی تولید تجهیزات صنعت برق، خصوصا تجهیزات پرکاربرد در این صنعت است.

محمدباقر سوزنچی نماینده شرکت صنایع توسکات خراسان نیز با ابراز خرسندی از این همکاری‌ها با بیان اینکه همکاری با شرکت‌های خواستار گسترش آن شد و تشریح کرد: برای اولین بار در ایران سوئیچگیر GIS تا ۱۴۵ کیلوولت در شبکه قرار گرفته و به بهره برداری رسیده، بی کامل GIS ۱۴۵ کیلوولت فناوری نوین بود که متعلق به ایران است و بنا داریم با چنین همکاری‌هایی سوئیچگیر ۵۰۰ کیلوولت را در ایران بومی سازی کنیم.

گفتنی است در این نشست محمدباقر سوزنچی مدیرعامل شرکت صنایع توسکات خراسان، حسن حدادپور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، احمد حکمت پور معاون طرح و توسعه و علیرضا میرزایی معاون برنامه ریزی و تحقیقات حضور داشتند.

 

** با سوئیچگیر بیشتر آشنا شوید

به مجموعه‌ای از تجهیزات که عمل ارتباط فیدر‌های مختلف را به باسبار و یا قسمت‌های مختلف باسبار را به یکدیگر و در یک سطح ولتاژ معین انجام می‌دهند، سوییچ گیر می‌گویند.

پست‌های عایق گازی یا GIS به منظور جایگزینی با پست‌های با عایق هوا یا AIS در دهه ۱۹۶۰ پس از استفاده از SF۶ در دهه ۱۹۵۰ به عنوان گاز عایق، بوجود آمدند. پس از آن به دلیل عملکرد قابل قبول آنها، در موارد بسیاری جایگزین پست‌های AIS گردیدند. هم اکنون اینگونه پست‌ها در سطوح ولتاژ گوناگون با قابلیت عبور جریان‌های بالا تولید می‌شوند.

یک پست GIS از کنارهم قرار گرفتن و اتصال چندین Bay ایجاد می‌گردد. یک Bay به مجموعه‌ای از اجزای پست گفته می‌شود که دارای یک قطع کننده و دیسکانکتور، کلید زمین، ترانس جریان و ولتاژ و... است. بنابراین با توجه به ساختار و تعداد خطوط ورودی و خروجی به هر پست، تعداد مورد نیازی Bay در کنار هم قرار گرفته و پست مورد انتظار را می‌سازند.

انتهای پیام/

برچسب ها: دانشگاه شریف
ارسال نظر