صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۳ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲
توسط یک شرکت نانویی محقق شد؛

صادرات گرافن و اکسیدگرافن ایران ساخت به کشور‌های اروپایی

یک شرکت نانویی موفق شده است گرافن و اکسیدگرافن تولید کند که به دلیل داشتن قیمت بسیار پایین و عملکرد بالا، شرایط صادرات به کشور‌های اروپایی دارد.
کد خبر : 844347

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، یوسف امراللهی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان فعال در حوزه نانو می‌گوید: «در حال حاضر دو خط تولید با ظرفیت ۴۰ کیلو در ماه برای تولید گرافن و اکسید گرافن داریم که امکان افزایش این ظرفیت نیز وجود دارد. هر چند مشتریانی از بخش باتری‌سازی و چند حوزه دیگر در داخل کشور برای گرافن و اکسیدگرافن داشته‌ایم، اما در مجموع بازار داخلی هنوز واردات را به خرید از شرکت‌های داخلی ترجیح می‌دهند. از این رو ما نیز روی بازار صادرات تمرکز کرده‌ایم. 

قیمت بسیار پایین و عملکرد بالای این محصولات موجب شده تا فرصتی مناسب برای صادرات گرافن و اکسیدگرافن به کانادا  فراهم شود.

وی ادامه داد: در حال مذاکره برای صادرات گرافن و اکسیدگرافن به بازار کانادا هستیم. این محصولات ما با قیمت ۵۰ دلار برای هر گرم به دست کانادایی‌ها رسیده در حالی که قیمت محصولات مشابه در حدود ۲۵۰ دلار برای هر گرم است. این اختلاف قیمت در کنار کیفیت بالای محصولات ما، انگیزه خرید برای شرکت کانادایی فراهم کرده که قرار است از محصولات این شرکت در صنعت الکترونیک استفاده کند. کیفیت گرافن و اکسیدگرافن تولید ما قابل رقابت با محصولات شرکت مرک آلمان است در حالی که قیمت بسیار پایین‌تری دارد.»

مدیرعامل این شرکت افزود: «سال گذشته موفق به انتقال فناوری رنگ نانویی آنتی‌باکتریال و عایق حرارتی به آلمان شدیم و خط تولید این نوع رنگ در آلمان در حال راه‌اندازی است.»

امراللهی یادآور شد: لازم به ذکر است که شرکت پیش از این رنگ‌های نانویی را به کشور قطر صادر کرده است. این رنگ‌ها با رنگ‌های آنتی‌باکتریال نانویی رایج تفاوت دارد، در این رنگ‌ها از نانوورق‌های عامل‌دار استفاده شده که مساحت سطحی بالایی دارند.

وی در انتها گفت: از دیگر مزیت‌های این محصول ، می‌توان به مقاومت بالا در برابر اکسید شدن اشاره کرد، بنابراین دوام طولانی‌تری داشته و عملکرد آنتی‌باکتریالی آن‌ها در طول زمان حفظ می‌شود. نتایج بررسی‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که این رنگ‌های نانویی هم خواص انتی‌باکتریال دارند و هم می‌توانند برای ضدعفونی استفاده شوند. از این رنگ‌ها به صورت پایلوت در چند بیمارستان  داخل کشور استفاده شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر