صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۳ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵

برگزاری جلسه هم اندیشی مدیر شبکه مستند با نوجوانان + تصاویر

مدیر شبکه مستند سیما در دیدار با نوجوانان فعال در عرصه هنر، با اشاره به میانگین سنی همکاران شبکه مستند که 28 سال است، حضور این تیم را باعث ساخت برنامه‌هایی مطابق خواست مخاطبان دانست.
کد خبر : 84414

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی شبکه مستند سیما، جلسه هم اندیشی امیر تاجیک مدیر شبکه مستند و ابوالقاسم ناصری مدیر گروه تولید شبکه مستند با نوجوانان و جوانان فعال در عرصه هنر، مرجان جعفری روشن دکترای روانشناسی و آسیب اجتماعی، مسعود ساکت اف تهیه کننده و نازنین پیرکاری مجری سه شنبه 21 اردیبهشت 95 برگزار شد.


در این نشست پیرکاری به تصمیم شبکه مستند برای تولید یک برنامه با حضور نوجوانان و مطابق فرمایش مقام معظم رهبری در زمینه لزوم توجه به این گروه سنی در رسانه ملی اشاره کرد.


تلاش برای تولید برنامه ای خلاقانه برای نوجوانان


تاجیک نیز در سخنانی گفت: از آنجایی که در شبکه مستند تلاش شده در مقوله های مختلفی برنامه تولید شود، ما دوست داشتیم مطابق فرمایشات رهبری، برنامه خلاقانه ای در این زمینه داشته باشیم.


وی افزود: میانگین سنی همکاران شبکه مستند 28 سال است و یکی از برکات حضور این تیم جوان این بوده که برنامه های تولیدی مطابق نیاز جامعه هستند. امیدوارم این روال ادامه داشته باشد و ما بتوانیم برنامه های خوبی داشته باشیم.


استفاده از اتاق فکر؛ پیش شرط تولید برنامه در شبکه مستند


مدیر شبکه مستند یادآور شد: یکی از مشکلاتی که برخی برنامه های رسانه ملی با آن دست و پنجه نرم می کردند این بود که بدون اتاق فکر جلو میرفتند اما در یک سال و نیم گذشته پیش شرط تولیدات در شبکه مستند، استفاده از اتاق فکر بوده است.


وی افزود: همواره نیز مردم به آن بخش هایی از برنامه ها انتقاد داشته اند که هیچ فکری پشت آن نبوده است. در حالی که اگر برای هر برنامه ای یک خرد جمعی به کار گرفته شده باشد، اتفاقات این چنینی نمی افتد.


اجرای برنامه فیلم کوتاه هر بار برعهده یک فیلمساز


مدیر شبکه مستند ادامه داد: ما در شبکه تاکنون سعی کردیم روند امور را تسهیل کنیم. مثلا شرایط دشوار برای استفاده از افراد به عنوان مجری را نداشته ایم و برنامه «فیلم کوتاه» ما در هر اپیزود توسط یک فیلمساز به عنوان مجری کارشناس اجرا شده است.


تاجیک همچنین یادآور شد: ما تلاش میکنیم برنامه هایمان محدود به ساختارهای سنتی و فرسوده نباشد. در این زمینه می توانیم روی تعامل شما عزیزان سرمایه گذاری جدی تری داشته باشیم. چرا که همواره رسانه ای موفق تر است که تعاملی عمل کند. دکتر سرافراز نیز در مراسم معارفه خود به این نکته اشاره کرده بودند که این مخاطبان هستند که جدول پخش شبکه ها را مشخص میکنند.


در این جلسه همچنین ساکت اف نیز درباره قالب های مختلف برنامه سازی برای نوجوانان و موانع و دشواری های پیش روی آن سخن گفت و به نکاتی که با عمل کردن به آنها میتوان برنامه های موفق تری تولید کرد اشاره کرد.


نوجوانان و جوانان حاضر در این نشست مصطفی تفکر، حسین فلاح آبادی، زهرا رستگار، فیروزه اشرفی، زهرا سوری، شکیبا هاشمی، امیر مهندسیان، محمد قهرمانی، مهدی فاریابی، اشکان حاجی عبدالهی، محمدمهدی کرباسیون و امیرحسین علی محمدی بودند و بنا شد در جلسات بعدی طرح های مناسب برای تولید برنامه ارائه شود.



انتهای پیام/

ارسال نظر