صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۲ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
لیگ دانش آموزی کو_اسپیس؛

شرکت‌کنندگان این لیگ ربات نمی‌سازند!

سرپرست لیگ دانش آموزی کو-اسپیس گفت: چیزی که این لیگ را از سایر لیگ‌ها متمایز کرده است این است که رباتی فیزیکی وجود ندارد بلکه شبیه‌سازی ربات‌ها در فضایی مشترک صورت می‌گیرد و تیم‌های حاضر بر نرم‌نویسی متمرکز هستند.
کد خبر : 843918

فهیمه چدنی سرپرست لیگ دانش آموزی کو اسپیس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: در لیگ شبیه‌ساز ربات‌ها، تیم‌های حاضر بر نرم‌نویسی متمرکز هستند و تیم‌ها رباتی نمی‌سازند.

وی درباره نحوه برگزاری این لیگ ادامه داد: در این لیگ ربات‌های شبیه سازی شده در فضایی مشترک به رقابت می‌پردازند و تیم‌ها در دو زمین مختلف به مدت ۸ دقیقه باهم رقابت می‌کنند؛ این رقابت به گونه‌ای است که ربات‌ها بدون دخالت افراد هر دو زمین را سرچ میکند، از زمین یک با زمین دو ارتباط برقرار میکنند و الگوریتم هوشمند پیاده سازیمی کنند.

چدنی با بیان اینکه این مسابقات در دو رده بندی مقدماتی و پیشرفته برگزار می‌شود یادآور شد: در لیگ کو_اسپیس یا لیگ امداد فضای مشترک ۱۸ تیم در قالب تیم‌های در این دو تا ۵ نفره حضور دارند. این دانش آموزان از تمامی مقاطع تحصیلی از دبستان تا دبیرستان و دوره دوم هستند.

وی با تاکید بر اینکه رقابت‌های بخش دانش آموزی در دو بخش مقدماتی و پیشرفته برگزار می‌شود، ادامه داد: منظور از مقدماتی دانش آموزان کمتر از ۱۴ سال که در دوره هفتم و هشتم به پایین در حال تحصیل هستند و رده سنی پیشرفته نیز شامل دانش آموزان دوره دوم می‌شود و رقابت‌ها به این صورت است که افراد گروه سنی پپیشرفته و مقدماتی در رده سنی خود به رقابت می‌پردازند.

وی با بیان اینکه برگزاری این مسابقات برای دانش آموزان مزیت‌های ویژه‌ای دارد توضیح داد: دانش آموزان در سن کم با دانش برنامه نویسی آشنا می‌شوند و می‌توانند آینده شغلی خود را انتخاب و ادامه دهند و از سوی دیگر با قرارگرفتن و در محیط پر چالش و مهارت خود را در زمان محدود بسنجند.

وی در پایان افزود: برگزیدگان در مسابقات آزاد دانش اموزان سهمیه ورود به مسابقات جهانی رباتیک را دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر