صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۰ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
در یک نشست خبری مطرح شد؛

«هوش‌یار» و تحقق عدالت آموزشی برای تیزهوشان در شبکه آموزش

مدیر شبکه آموزش سیما گفت: مسابقه «هوش یار» به دانش آموزانی که می‌خواهند در آزمون پرورش استعداد‌های درخشان شرکت داشته باشند کمک می‌کند. حتی پسر رئیس جمهور هم نمی‌تواند بدون آزمون وارد مدارس تیزهوشان شود
کد خبر : 843567

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری برنامه «هوش‌یار» با حضور علی عبدالعالی، مدیر شبکه آموزش، الهام یاوری رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان، مسعود ساکت‌اف تهیه‌کننده و علی بابایی مدیر مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی بنیاد احسان امروز سه‌شنبه ۵ اردیبهشت در دفتر شبکه آموزش برگزار شد.

عبدالعالی برنامه «هوش یار» را در راستای تحقق عدالت آموزشی خواند و توضیح داد: برای ساخت این برنامه یک مثلثی شامل سمپاد، شبکه آموزش و بنیاد احسان تشکیل شد که هدفش رفتن به سمت عدالت است. برنامه در ۵۲ قسمت ۵۰ دقیقه‌ای پخش می‌شود و در این مدت ۵۲۰ سوال را مطرح می‌کند که در این سوالات بخشی از آزمون سمپاد را پوشش می‌دهد. اگر کسی این ۵۲ قسمت را با دقت و تمرکز ببیند احتمالا نیاز به کلاس‌های آمادگی برای آزمون نخواهند داشت.

وی با بیان این که مسابقه فضای کسل‌کننده‌ای ندارد اظهار داشت: این برنامه از فروردین شروع شده، ولی از مدرسه تلویزیونی ببشتر دیده شده است. به لحاظ مالی سمپاد و بنیاد احسان حمایت کردند و ما نقشی نداشتیم. این برنامه صد در صد رایگان است و امیدوارم این محتوا به دست بچه‌هایی برسد که برخورداری مالی بالایی ندارد.

مدیر شبکه آموزش افزود: حتی پسر رئیس جمهور هم نمی‌تواند بدون آزمون وارد مدارس تیز هوشان شود. «هوش یار» اولین برنامه‌ای است که به بچه‌های خودم گفتم باید تماشا کنند. تا به امروز از آن‌ها نخواسته بودم که برنامه‌ای را ببینند. فرزندانم از قسمت دوم خودشان مخاطب برنامه هوش یار شدند و درباره‌اش با هم بحث کردند.

«هوش یار» یک مسابقه تربیتی است

الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان نیز در ادامه نشست با اشاره به سه برنامه علمینو، هوش یار و سلام المپیاد گفت: علمینو نخستین برنامه المپیاد‌های علمی کشور است که برای اولین بار از صدا و سیما و شبکه امید دارد پخش می‌شود. سلام المپیاد هم در فضای مجازی قابل تماشاست. هوش یار که از شبکه آموزش پخش می‌شود علاوه بر سنجش هوش کودکان یک مسابقه تربیتی است. چون فعالیت گروهی، پشتکار و مدیریت احساسات را آموزش می‌دهد و برای همه اقشار جامعه جذاب جذاب است. سمپاد نباید فضایی فراهم کند که اعتماد به نفس بچه‌ها کاهش پیدا کند.

وی با بیان این که سمپاد تنها راه موفقیت نیست افزود: بچه‌های بسیار باهوش ممکن است در یک آزمون موفق نباشند؛ بنابراین والدین نباید توانمندی بچه‌ها را با نتیجه یک آزمون گره بزنند.

در بنیاد احسان عدالت آموزشی را دنبال می‌کنیم

علی بابایی مدیر مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی بنیاد احسان نیز با بیان این که در بنیاد احسان عدالت آموزشی را دنبال می‌کنیم اظهار داشت: به کمک پویش مشق احسان از سال ۹۶ تا الان یک و نیم میلیون بسته لوازم التحریر در مدارس کم برخوردار توزیع کردیم. در کنار این حرکت ۳۰ مدرسه با عنوان مدارس تولید نیز در خرداد به بهره برداری می‌رسد که آنجا دانش آموزان دامداری، کشاورزی، منبت کاری و مشاغل زیست بوم هر منطقه را یاد می‌گیرند.

وی افزود: متاسفانه از دهه هفتاد مباحث مالی وارد مدارس شد و شاهد بودیم که هر سال سهم دانشگاه‌های دولتی از دانش آموزان طبقات پایین کمتر می‌شود. ما به دنبال پر کردن این خلا هستیم که یکی از راه هایش اقدام برای مدارس تیزهوشان و تولید همین برنامه هوش یار است. ما می‌خواهیم دانش آموزی که به خاطر فقر فرصت تحصیل را ندارد، حس بدی نداشته باشد.

«هوش یار» یک مسابقه تلویزیونی است که در ۵۲ قسمت با مشارکت سمپاد (سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان) و بنیاد احسان تهیه شده و هدف این برنامه در راستای شعار شبکه آموزش مبنی بر عدالت آموزشی است. این برنامه هر روز ساعت ۱۷ تا ۱۸ از شبکه آموزش پخش می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر