ساختار و عملکرد بیمههای کشاورزی بازنگری شود
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت بحران کشور، محمدحسن نامی امروز، پنجشنبه ۳۱ فروردین در جلسه بررسی و ارزیابی شرایط و وضعیت منابع آبی استانهای گیلان، مازندران و گلستان گفت: بیمه در سراسر جهان پشتیبان محکمی برای کشاورزان است که برای رسیدن به این هدف و پشتیبانی بهتر از کشاورزان به ویژه در مخاطرات طبیعی باید در بیمههای کشاورزی بازنگری ساختاری و عملکردی انجام شود.
وی از کشاورزان به عنوان مهمترین گروه تولید کننده مایحتاج عمومی و غذایی مردم یاد کرد که باید در زمینه تولید و کاهش خسارات احتمالی مورد حمایت قرار بگیرند.
نامی با اشاره به اینکه عمده مواد پروتئینی و غلات در ۶ کشور جهان تولید میشود گفت: با توجه به تحولات سیاسی در کشورهایی که از مهمترین صادر کنندگان غلات در جهان هستند، ممکن است در سالیان آینده با محدودیت تامین مواد غذایی مواجه شوند.
معاون وزیر کشور گفت: با توجه به اهمیت ارتفاعات زاگرس و البرز باید مطالعات بیشتری صورت گیرد تا ارزش وجودی ارتفاعات درک شود. زیرا این ارتفاعات بیشترین تاثیر را در تعادل آب و هوایی کشور دارند که اگر پوشش گیاهی این مناطق از بین برود به سرعت با معضل خشکی در کشور مواجه خواهیم شد.
وی با اشاره به اینکه قلمروهای جغرافیای سیاسی (ژئوپلیتیکی)، قبل از جنگ سرد توسط قدرت نظامی شکل میگرفت و پس از جنگ سرد توسط قدرت اقتصادی شکل گرفته است گفت: در دوران پسا کرونا مناطق در آینده بر اساس حفظ و توسعه محیط زیست و فضای سبز کشورها شکل میگیرند که باید در کشور ما نیز سالیانه حداقل ۵۰۰ تا ۷۵۰ هزار هکتار به فضای سبز کشور اضافه شود.
جلسه بررسی و ارزیابی شرایط و وضعیت منابع آبی استانهای گیلان، مازندران و گلستان با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، استاندار مازندران، معاون وزیر نیرو، معاون وزیر جهاد کشاورزی و روسای ادارات کل آب و فاضلاب، جهاد کشاورزی و مدیران کل مدیریت بحران استانهای گیلان، مازندران و گلستان در سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد.
انتهای پیام/