صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵
در مراسم بزرگداشت مقام شهید مجید شریف واقفی و نمایش فیلم «سیانور»

بابک حمیدیان: تا به حال این همه دانشجوی صنعتی شریف یک جا ندیده بودم! + تصاویر

مراسم بزرگداشت مقام شهید مجید شریف واقفی و تقدیر از خانواده او روز گذشته (20 اردیبهشت ماه) با حضور عوامل فیلم «سیانور» در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
کد خبر : 84051

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، در ابتدای این این مراسم که به واسطه ساخت فیلم «سیانور» در چهل و یکمین سالگرد شهادت شریف واقفی برگزار می‌شد، پس از اکران فیلم «سیانور» که با محوریت زندگی مجید شریف واقفی ساخته شده است، فتوکلیپی شامل اطلاعات کلی در مورد مجید شریف واقفی، همسرش لیلا زمردیان و سازمان مجاهدین خلق به نمایش در آمد.


در ادامه این مراسم دکتر ملکی معاون فرهنگی دانشگاه صنعتی شریف گفت: «از پردیس بین‌الملل دانشگاه صنعتی شریف که این برنامه را تدارک دیدند و مهندس یاری مدیر فرهنگی این مجموعه تشکر می‌کنم و اعلام می‌کنم معاونت فرهنگی روی همکاری با این پردیس بین‌المللی توجه بسیاری دارد.»


وی در ادامه تاریخچه ساخت این دانشگاه را شرح داد و گفت: «دانشگاه صنعتی آریامهر به فرمان مستقیم شاه و با همکاری و همفکری جان اف کندی رئیس جمهور وقت آمریکا و به دست دکتر محمدعلی مجتهدی ساخته و در سال ۱۳۴۴ به دست شخص شاه افتتاح شد. هدف از ساخت و راه‌اندازی این دانشگاه تربیت و تأمین نیروهای متخصص ایرانی در سطوح بالای علمی و مطابق با ساختار دانشگاه ام آی تی آمریکا بود، زیرا ایران به سرعت در حال صنعتی شدن بود و نیاز به نیروی متخصص ضرورت داشت.»


وی افزود: «در آن سال‌ها با توجه به فضای سیاسی کشور دانشجویان دانشگاه آریامهر نیز وارد فعالیت‌های سیاسی شدند و در سال 1355 و در پی فعالیت‌های دانشجویان این دانشگاه که کاملا بر خلاف خواسته‌ها و اهداف شاه از راه‌اندازی این دانشگاه بود، وی اعلام کرد که نمی‌خواهد این دانشگاه به فعالیت خود ادامه دهد و دانشگاه که در آن زمان دانشگاه صنعتی آریامهر نام داشت و برخی برای مخالفت با این نام آن را دانشگاه صنعتی تهران می‌خواندند، به مدت دو ترم تعطیل شد. پس از بازگشایی مجدد، دانشجویان بیانیه‌ای در ساختمان ابن سینای فعلی (مجتهدی سابق) خواندند و اعلام کردند که از این پس نام این دانشگاه نه آریامهر و نه صنعتی تهران، بلکه به احترام مجید شریف واقفی که در تاریخ 16 اردیبهشت ماه 1354 به شهادت رسیده و به شدت مورد توجه و علاقه دانشجویان بود، دانشگاه صنعتی شریف است.»


ملکی در پایان بیان کرد: «نام شهید شریف واقفی برکتی را برای این دانشگاه به همراه داشته است. ما نباید این نعمت و برکت را فراموش کنیم و از کنار آن ساده بگذریم.»


شعیبی: نام شریف واقفی روی معتبرترین دانشگاه ایران است


پس از آن بهروز شعیبی کارگردان فیلم «سیانور» گفت: «خیلی خوشحالم که امروز این سعادت با ما بود که فیلم «سیانور» را در دانشگاه صنعتی شریف نمایش دهیم. اسم دانشگاه صنعتی شریف آنقدر اسم بزرگی است که می‌تواند دلیل پرداختن به شخصیت مجید شریف واقفی باشد، چرا که نام او روی معتبرترین دانشگاه ایران است.»


وی ادامه داد: «ما در «سیانور» به مقطعی از تاریخ پرداخته‌ایم که بسیار مهم و برای نسل من و شما برهه بسیار جذابی است که می‌توانیم خیلی چیزها از آن یاد بگیریم و از آن استفاده کنیم.»


سید محمود رضوی تهیه‌کننده این فیلم نیز بیان کرد: «یکی از خوشحالی‌های من این است که امروز در کنار شما دانشجویان و خانواده شهید شریف واقفی برای چندمین بار به دیدن این فیلم نشستم.»


پس از آن بابک حمیدیان بازیگر «سیانور» که با استقبال فراوان و تشویق‌های پیایی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف روی سن آمده بود، عنوان کرد: «من اولین کار تئاترم را به کارگردانی حامد محمدطاهر تجربه کردم که فارغ‌التحصیل رشته برق از دانشگاه صنعتی شریف بود. خیلی خوشحالم که امروز در کنار شما به دیدن این فیلم نشستم. تا به حال این همه دانشجوی صنعتی شریف یک جا ندیده بودم و خیلی خوشحالم که این جلسه نقد و بررسی نیست که گیر شما بیفتم.»


خواهر شهید مجید شریف واقفی که همراه با برادرزاده‌اش در این مراسم حضور یافته بود نیز ضمن تشکر از ساخت فیلم «سیانور» و برگزاری این مراسم بیان کرد: «ان‌شاءالله که خداوند به همه جوان‌ها خوشبختی، سلامتی و عاقبت به خیری بدهد.»


پس از آن بهروز شعیبی اظهار کرد که بهنوش طباطبایی طی تماسی اطلاع داده که در راه آمدن به دانشگاه بوده اما در میانه راه مطلع شده برای یکی از بستگانش مشکلی پیش آمده و مجبور شده بازگردد. او همچنین گفته است که تمام تلاشش را می‌کند تا پایان مراسم خودش را برساند زیرا خیلی دوست داشته در این مراسم حضور داشته باشد.


در بخش پایانی این مراسم با حضور سید محمود رضوی، بهروز شعیبی، بابک حمیدیان، حجت‌الاسلام محمدنژاد مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه از خواهر شهید مجید شریف واقفی تقدیر شد.



انتهای پیام/

ارسال نظر