صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۴۱ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۱
بانک مرکزی منتشر کرد؛

رشد ۱۴۸ درصدی اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان طی ۱۱ ماهه سالجاری

طی ۱۱ ماهه ۱۴۰۱ به ۱۹۶۴ شرکت دانش بنیان در قالب ۵۴۷۱۵ فقره تسهیلات معادل ۱۴۲ همت پرداخت شد که ۱۴۸.۸ درصد افزایش داشته است.
کد خبر : 838458

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، بیشترین تسهیلات طی یازده ماهه ۱۴۰۱ از سوی بانک‌های ملت به مبلغ ۲۳۴.۸ هزار میلیارد ریال، تجارت به مبلغ ۱۸۹.۳ هزار میلیارد ریال و پاسارگاد به مبلغ ۱۷۲.۸ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

همچنین مانده کل تسهیلات اعطایی از طرف ۳۱ بانک به شرکت‌های دانش بنیان در پایان بهمن ۱۴۰۱ معادل ۱۱۶۳.۷ هزار میلیارد ریال است که نسبت به بهمن ۱۴۰۰ معادل ۱۰۵.۴ درصد افزایش داشته است.

بیشترین مانده کل به بانک‌های ملت (۱۸۲.۳ هزار میلیارد ریال)، تجارت (۱۷۹.۷ هزار میلیارد ریال) و ملی (۱۱۲.۷ هزار میلیارد ریال) تعلق دارد.

ضمناً بر اساس این گزارش در بهمن ماه ۱۴۰۱ به ۵۶۰ شرکت دانش بنیان (در قالب ۴۷۴، ۱ فقره تسهیلات) معادل ۱۴۶.۸ هزار میلیارد ریال پرداخت شد که نسبت به بهمن ماه ۱۴۰۰ معادل ۲۸۱.۸ درصد افزایش داشته است.

بیشترین تسهیلات طی بهمن ماه ۱۴۰۱ از سوی بانک‌های ملت به مبلغ ۲۹ هزار میلیارد ریال، تجارت به مبلغ ۱۸.۷ هزار میلیارد ریال و صادرات به مبلغ ۱۷.۲ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

*برای تهیه این گزارش از اطلاعات موجود در سامانه سمات استفاده می‌شود.

۱‏‏- به دلیل ارزیابی ماهانه شرکت‌های دانش بنیان توسط کارگروه مربوطه در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعدادی از شرکت‌های جدید به فهرست شرکت‌های دانش بنیان افزوده شده و برخی نیز حذف می‌گردند لذا بخشی از تغیرات در مانده تسهیلات پرداختی به دلیل فوق می‌باشد.

۲‏‏- با توجه به اینکه برخی از شرکت‌های عادی پس از اخذ شرایط لازم توسط کارگروه مربوطه در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان شرکت دانش بنیان پذیرفته می‌شوند ممکن است بخشی از مانده مطالبات شرکت‌های دانش بنیان فعلی مربوط به زمانی باشد که شرکت دانش بنیان نبوده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر