صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۷ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱
در نخستین جشنواره­ «آزمون ریاضیات پی» در دانشگاه آزاد مطرح شد؛

طراحی ساختار جدید برای رشته‌های علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری نخستین جشنواره «آزمون پی» خبر داد و بر طراحی ساختار جدید برای رشته‌های علوم پایه این دانشگاه تاکید کرد.
کد خبر : 837867

به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا؛ از سال ۲۰۱۹ سازمان یونسکو روز ۱۴ مارس، مصادف با ۲۳ اسفند را که قبلاً روز ثابت ریاضی پی نام داشت، به عنوان روز جهانی ریاضیات نام­گذاری کرد. به همین مناسبت به همت معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی آزمونی تحت عنوان آزمون پی با محتوای آموزشی دروس ریاضی عمومی ۲ و ۱، برای دانشجویان مقطع کارشناسی رشته­‌های علوم پایه، مهندسی و کشاورزی را برای اولین بار در استان­های خوزستان، بوشهر، کهگلویه و بویراحمد، لرستان، ایلام و چهارحال و بختیاری برگزار کرد.

شروع برنامه ریزی جهت برگزاری جشنواره ۲۹ آذر، تاریخ آزمون پنجشنبه ۴ اسفند، و آزمون در قالب ۴۰ سوال تستی ۳ دقیقه‌ای و در محل واحد‌های دانشگاهی انجام شد. تعداد شرکت کنندگان در آزمون ۲۵۰ نفر بوده و از بین افراد شرکت کنندگان، ۲ نفر برگزیده اول، ۶ نفر برگزیده دوم و ۱۰ نفر برگزیده سوم انتخاب شدند و با حضور معاون علوم، مهندسی و کشاورزی و مدیر کل آموزشی این حوزه در واحد اهواز، جشن روز جهانی ریاضیات انجام شد و از برگزیدگان تقدیر به عمل آمده و هدایای ارزنده‌ای نیز اهدا شد.

محمد علی اکبری معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم اختتامیه و اهدای جوایز برندگان آزمون پی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز از راه­اندازی سامانه کاتب برای تولید محتوای فاخر خبر داد و اعلام کرد که دانشجویان می‌توانند برای استفاده از محتوا‌های آموزشی بارگذاری شده در این زمینه به سایت معاونت مراجعه کنند.

وی ضمن ابراز تأسف از مغفول ماندن علوم پایه در دانشگاه‌های کشور، اظهار کرد: در آینده این مسأله برای کشور مشکل­‌زا خواهد شد.

علی­‌اکبری همچنین از طراحی یک ساختار جدید در آینده خبر داد که در آن دانشکده‌­های علوم پایه به شکل امروزی وجود نداشته باشند بلکه تلاش ­می­شود علومی همچون فیزیک، ریاضی با هوش مصنوعی ترکیب شوند.

سودابه سلیمانی، مدیرکل امور آموزشی معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن برشمردن برخی شاخص‌­های توسعه‌­یافتگی کشورها، سطح کیفیت آموزش به­ویژه در مقاطع متوسطه و کارشناسی را در این زمینه واجد اهمیت دانست و ضمن مقایسه تعداد فارغ التحصیلان رشته­‌های مهندسی، علوم و ریاضی در ایران و سایر کشورها، رشته‌های علوم پایه، ریاضیات و مهندسی را تسریع کننده توسعه در کشور‌ها دانست و اعلام کرد که کشور‌هایی همچون آمریکا، چین، ژاپن، و کره جنوبی که در تکنولوژی حرف بسیار دارند، برنامه ریزی برای تربیت فارغ التحصیل در این رشته‌ها را از سالیان گذشته آغاز نموده و به جذب مهاجر نیز می‌پردازند؛ لذا در کشور ایران نیز اهمیت به این رشته‌ها را مورد تاکید قرار داد و خواستار برنامه ریزی برای برگزاری آزمون‌هایی همچون آزمون «عدد پی» و جشنواره روز جهانی ریاضیات را در این راستا شد.

در ادامه آذرپناه، چهره­ی ماندگار ریاضی استان و کشور به عنوان دیگر سخنران ویژه­ی این مراسم، ضمن ابراز امیدواری برای مرتفع شدن مشکلات موجود در حوزه­ی آموزش به ویژه درزمینه­ی ترک تحصیل دانش­‌آموزان و نداشتن آینده­ی کاری برای رشته­‌های دانشگاهی علوم پایه و مهندسی که باعث کاهش تعداد دانشجویان در این رشته­‌ها شده است، یکی از مهم­ترین عوامل پیدایش این مشکلات را رشد بی ­رویه تعداد دانشگاه­ها در کشور عنوان کرد و افزود می­‌بایست سیاست­گذاری­‌های آموزشی ما به جای دانشگاه بیشتر معطوف به مقاطع دبستان و دبیرستان باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر