صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۷ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱
از سیستم تزریق سوسپانسیون تا ردیابی خطوط لوله نفت، گاز و پتروشیمی

دانشگاه آزاد فارس با چه محصولاتی در عصر امید عسلویه حضور داشت؟

سیستم تزریق سوسپانسیون سرامیکی و تکنولوژی VR برای ردیابی خطوط لوله نفت، گاز و پتروشیمی از جمله دستاوردهای دانشگاه آزاد فارس در رویداد ملی عصر امید عسلویه بود.
کد خبر : 835753

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، رویداد ملی عصر امید عسلویه و نخستین نشست تخصصی حوزه نفت گاز و پتروشیمی از ۷ تا ۱۰ اسفند جاری با حضور ۶۳ شرکت از دانشگاه آزاد اسلامی در عسلویه برگزار شد.

دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس هم با محصولات متنوع خود در قالب ۶ شرکت فناوری به شکلی پررنگ و اثرگذار در این رویداد شرکت کرد.

محصولات و فرآورده‌های تولیدی دانشگاه آزاد اسلامی فارس در این رویداد مورد استقبال رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، معاون فناوری و نوآوری دانشگاه و بازدیدکنندگان مختلف از مجموعه دانشگاه، مسئولان پتروشیمی‌ها و فاز‌های توسعه میدان‌های پارس جنوبی قرار گرفت.

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز درباره محصولات حاضر در این رویداد به خبرنگار آنا گفت: یکی از شرکت‌هایی که مورد توجه مسئولان دانشگاه قرار گرفت، شرکت «سرآمد پلاسماساز» بوده که سیستم تزریق سوسپانسیون سرامیکی را ارائه کرده است و از این محصول برای پوشش‌دهی پلاسمایی سطوح خاص استفاده می‌شود و قابلیت تنظیم برای پوشش‌های سرامیکی را دارد.

حامد آگاهی اضافه کرد: این دستگاه به ابتکار مهندس غیاثی، امیرحسین یقطین و نوید حسین‌آبادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز ساخته شده است.

وی افزود: این محصول یکی از محصولات پرمخاطب نمایشگاه بود که براساس دستور دکتر طهرانچی به صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شد این محصول و شرکت از حمایت‌های صندوق بهره‌مند شوند؛ این شرکت با اختصاص فضا در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و فضای کارگاهی و سوله‌ای نسبت به تولید در مقیاس نیمه‌صنعتی اقدام خواهد کرد.

**نیاز دانشگاه علوم پزشکی فارس به پرینتر‌های سه‌بُعدی 

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز تبیین کرد: شرکت نرگس فناوران شیراز به مدیریت محمدصادق توللی یکی دیگر از شرکت‌هایی بود که در این رویداد مورد توجه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.

به گفته آگاهی، با توجه به نیازی که مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی به خصوص دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به تهیه مولاژ‌هایی که با پرینتر‌های سه‌بُعدی تهیه می‌شود، دارند، دکتر طهرانچی مقرر کرد که در این باره توسط شرکت فناور اقدامات گسترده‌ای انجام شود و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه ازاد اسلامی از این شرکت نیز حمایت لازم را انجام دهد.

وی توضیح داد: شرکت فاتح شیمی به مدیریت محمودی دیگر نماینده دانشگاه آزاد اسلامی فارس در این رویداد بود که در زمینه طراحی و ساخت سیستم‌های تصفیه آب فعالیت می‌کند، این فناوری که کاربرد بسیاری در صنایع مختلف حوزه نفت، گاز و پتروشیمی دارد از حوزه‌های مورد علاقه بازدیدکنندگان بود و برای سرمایه‌گذاری بر روی این پروژه مورد توجه قرار گرفت.

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز تشریح کرد: از دیگر محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی شیراز می‌توان به تکنولوژی VR (واقعیت مجازی) در ردیابی خطوط لوله نفت، گاز و پتروشیمی اشاره کرد که این محصول هم مورد توجه مسئولان دانشگاه قرار گرفت و مقرر شد درباره این محصول هم سرمایه‌گذاری لازم صورت گیرد.

آگاهی درباره معرفی واحد‌های فناور و شرکت‌های حاضر در این رویداد از سوی دانشگاه آزاد اسلامی فارس اظهار کرد: مرکز تحقیقات فناوری نانو و فمتو دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست سعید پرهوده از دیگر نمایندگان استان فارس در رویداد عصر امید عسلویه بود که این مرکز و محصولات آن نیز مورد توجه دکتر طهرانچی قرار گرفت.

وی یادآور شد: یکی از این محصولات طراحی و ساخت سیستم تجزیه کننده گاز‌های آلاینده در اگزاست‌های صنعتی است که جزء محصولات جدید این مرکز تحقیقات به شمار می‌رود، همچنین طراحی و ساخت دستگاه تصفیه انواع پساب‌های صنعتی، دستگاه استریلایزر، خشک‌کن مادون قرمز و طراحی و ساخت دستگاه خشک‌کن انجمادی خلاء (فریزردرایر) که محصولات و میوه‌ها را با استفاده از روش فریزدرایرینگ به گونه‌ای که نود و هفت درصد کیفیت این محصولات حفظ می‌شود، خشک می‌کند، از دیگر محصولات مرکز تحقیقات فمتو بود که براساس تأکید دکتر طهرانچی مقرر شد دانشگاه آزاد اسلامی روی این محصول نیز سرمایه‌گذاری گسترده‌ای انجام دهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر