صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۴ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱
یک متخصص پوست و مو مطرح کرد؛

شوره سر در افراد مبتلا به کم کاری تیروئید شایع‌تر است

محمدرضا قاسمی با بیان اینکه شوره سر نوع خشک هم دارد، گفت: این نوع از شوره در بیماری‌هایی که پوست را خشک می‌کنند، همچون کم کاری تیروئید شایع‌تر است.
کد خبر : 835405

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، محمدرضا قاسمی، متخصص پوست و مو با بیان اینکه در بروز و تشدید شوره علت‌های زیادی دخیل است، گفت: شوره سر، نتیجه رشد یک میکروب طبیعی پوست به اسم مالاسزیا است که روی پوست سر رشد می‌کند. این میکروب مواد اسیدی تولید می‌کند که منجر به قرمزی در پوست می‌شود. مالاسزیا، چربی دوست است و پوست سر هم چرب می‌شود. شوره سر به اسم درماتیت سبورئیک هم شناخته می‌شود. این بیماری پوست سر، ابرو‌ها و داخل گوش را درگیر می‌کند و بیشتر در سن بلوغ خودش را نشان می‌دهد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه افزود: شوره سر غیر چرب بودن، نوع خشک هم دارد. این نوع از شوره سر در بیماری‌هایی که پوست سر را خشک می‌کنند همچون کم کاری تیروئید و تعریق بیشتر می‌شود.

وی بیان کرد: بسته به نوع حساسیت‌ افراد، شوره سر بروز می‌کند. آلرژی و حسایت می‌تواند ارثی باشد، پس در نتیجه شوره سر هم می‌تواند ارثی باشد. البته شوره سر از نوع چرب معمولا پایه ژنتیکی ندارد. این نوع از شوره چون میکروب طبیعی است، ریشه کن شدن آن ممکن نیست. در شوره‌های چرب، هدف کنترل کردن و درمان است که راه‌های درمان شوره سر را پزشک متخصص تشخیص می‌دهد و فرد حتما باید به پزشک مراجعه کند.

قاسمی در ادامه تصریح کرد: در نوع شوره چرب ممکن است چربی ناحیه‌های مختلف سر متفاوت باشد، در نتیجه شدت شوره هم فرق دارد. فردی که جلوی سرش را دست‌کاری می‌کند، تحریک چربی‌ها را بیشتر می‌کند.

انتهای پیام/۱۱۰/

انتهای پیام/

برچسب ها: چربی تیروئید
ارسال نظر