صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۳ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱
فراخوان؛

پژوهشگران به حل مسائل واقعی و اولویت‌دار بخش کشاورزی کمک می‌کنند

«دومین فراخوان حمایت از مروج ـ پژوهشگر پسادکترا موسسات و مراکز استانی» با هدف مشارکت مؤثر دانش‌آموختگان دوره دکترای تخصصی در ترویج دانش و فناوری و توسعه نوآوری در حوزه اولویت‌های تحقیقاتی کشاورزی منتشر شد.
کد خبر : 834556

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، موضوعات پژوهشی دومین فراخوان مشترک صندوق (INSF)، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) در حوزه کشاورزی و در زمینه حمایت از مروج ـ پژوهشگر پسادکترا مؤسسات و مراکز استانی اعلام شد و متقاضیان از ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۱ تا ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۲ برای بررسی و ثبت پیشنهاد در سامانه صندوق مهلت دارند. این فراخوان به صورت سه جانبه از سوی صندوق، تات و عتف مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

فراخوانی که با هدف مشارکت مؤثر دانش‌آموختگان دوره دکترا تخصصی در ترویج دانش و فناوری و توسعه نوآوری در حوزه اولویت‌های تحقیقاتی کشاورزی منتشر شده است. اهداف دیگر این فراخوان شامل «کمک به حل مسائل واقعی و اولویت‌دار بخش کشاورزی»، «اجرای پروژه ها‌ی تحقیقی، ترویجی و توسعه‌ای کاربردی ماموریت‌گرای دارای برونداد قابل ترویج» و همچنین «توسعه توانمندی‌ها و تجربه‌اندوزی دانش‌آموختگان برای انجام پژوهش‌های کاربردی و توسعه‌ای مورد نیاز بخش کشاورزی» می‌شود.

**موضوعات موردنیاز موسسات تحقیقاتی

در این فراخوان، ۱۱ مؤسسه و مرکز تحقیقاتی، موضوعات مد نظر خود را ارائه کردند تا طرح‌های ارسال شده در این موضوعات مورد بررسی قرار گیرد. «تولید مایه تلقیح بومی از قارچ‌های همزیست آربسکولار برای تولید نهال‌های می‌کوریزی گونه‌های درختی و درختچه‌ای مقاوم به تنش خشکی»، «به‌روزرسانی نقشه‌های بهره‌وری آب سبز برای محصولات دیم کشور»، «غربال جمعیت‌های لاین‌های‌امید بخش هوازی در مناطق مختلف کشور با توجه به شرایط اقلیمی، غربالگری مولکولی ارقام برنج متحمل به خشکی»، «بررسی اثر بخشی دشمنان طبیعی شاخص از طریق شناسایی کیمیا پیام‌های مؤثر در جستجوگری و کارایی آن‌ها» و «اثر ارتباطات بویایی با آفت و گیاه میزبان» از جمله موضوعات مورد نیاز مؤسسات تحقیقاتی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر