صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کارگردان نمایش «آلاء» در گفت‌وگو با آنا تشریح کرد؛

پرده برداری از یک روایت عاشقانه پس از 40 سال

محمد کاظم تبار با اشاره به کارگردانی و بازیگری خاص نمایش «آلاء» گفت: ما تمام تلاشمان را کردیم تا بتوانیم روایتمان را با یک بازیگر حرفه‌ای و تعلیق‌های کارگردانی خیلی جذاب به مخاطب ارائه کنیم.
کد خبر : 834486

به گزارش خبرنگار تئاتر خبرگزاری آنا،نمایش آلاء به کارگردانی محمد کاظم تبار از بیست و سوم بهمن ماه اجرایش را در تالار قشقایی تئاتر شهر آغاز کرده و این نمایش تا بیست و دوم اسفند ماه نیز ادامه خواهد داشت. آلاء در ۴۰ دقیقه هر شب با بازی مرجان آقا نوری ساعت ۲۰/۱۵ به صحنه می‌رود.

محمد کاظم تبار، کارگردان این نمایش در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد:‌ تا به حال دوازده اجرا رفتیم و واقعا در شرایطی که جامعه با تئاتر غریبه شده بود، اجرایمان شروع شد. البته وضعیت در ماه اسفند کمی بهتر شد و خوشبختانه بازخوردهای کار هم نسبت به دیگر آثار روی صحنه خوب بود. اما به نسبت کلیت تئاتر و مخاطبانش هنوز با شرایط مطلوب فاصله داریم.

وی با اشاره به وجه تمایز این کار به نسبت مونولگ بودنش گفت: کار تک پرسوناژ است اما مخاطب از آن خسته نمی‌شود. متن دارای تعدادی تعلیق است که مخاطب را همراه خود کند، بعضی از بخش‌های زندگی آلاء موازی روایت می‌شود یک داستان یک خط صاف نیست ، مخاطب در هر زمان با یک اتفاق جدید مواجه می‌شود و این خود اتفاقات جدید دارد.

کاظم تبار درباره محتوای نمایش گفت: آلاء یک قصه عاشقانه است که چهل سال پس از مرگ آلاء می‌گذرد و پس از این چهل سال همسرش جنازه‌اش را پیدا می‌کند. مخاطب در بخش‌های مختلف با شگفتانه‌هایی از این زن روبه رو می‌شود.

وی با بیان اینکه در این کار صحنه ثابت وجود ندارد و صحنه با عکس ، تمپو و ریتم بالا مخاطب را درگیر می‌کند، اظهار داشت: بنابراین نمی‌گذاریم مخاطب ساکن شود چون از جای جای صحنه استفاده کرده و همین هم برگرفته از توانمندی بازیگر با حرکات و تصاویری است که روی صحنه با پارچه هموک که یک پارچه هندی است، نشان داده می‌شود.

کاظم تبار اظهار داشت: این نمایش پر از تصاویر و دکور کار مینیمال و موجز است.

*اجرای آلاء در عرصه بین‌المللی

وی در پاسخ به این سوال که آیا پرونده این نمایش تا پایان سال بسته خواهد شد، گفت: خیر از چند کشور درخواست اجرا داریم که در حال بررسی هستیم و امیدواریم سال آینده برنامه‌هایی برای اجرای این نمایش در عرصه بین‌الملل فراهم شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر